Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, сорян забыў узгадаць, хоць у гэтай Мороженка сетцы рэдка па-іншаму бывае)
Праверце – хутчэй за ўсё індывідуальна, але хто ведае, у joinusbet 300р на рахунку вісіць у раздзеле промо вагер х1, макскешаут х1)) апавяшчэння, ліста не было.
Аказваецца, ліст быў у спаме, у якім веку падмануў сістэму, казіно на цэлых 150р 😁😂🤣 на шару 450р паставіў – вывялі .
Можа там промікі, дзе прабягалі на 200 працэнтаў у Чэмпіён?
Лутбокс бясплатны валяўся, ну тут нават каментаваць няма жадання…😂
ЗЫ. Мне цікава аддзел маркетынгу ці хто там, яны зусім бо бо, хто будзе дэпаць у гэта з аткай аддачай…
а мне насыпала 1600. але не адкруціў. толькі 50 адсоткаў. хаця мог, але не стаў замарацца
Я мог бы закрыць сваім целам амбразуру варожага дота, ё*нуць па танку гранатай або сабіць самалёты, мог бы, ды не хочацца…
ЗЫ. Ключавое слова мог бы…. 😂
да падняў да 10к і засталося адкручваць усяго 50к, але я дурненькі павялічыў стаўкі і усё пайшло не туды
Хайрол не пайшоў па плане, нічога, такое бывае, у наступны раз абавязкова адыграеш!
PDGAME – у покердом. за деп 1000 – 50 спінаў па 20 рублёў
Нават такое г..но з адмываньнем за рэал і тое — браўзер трэшчыць, слот вісне…. Піпец адным словам. Каты ў сваім рэпертуары))
Я яшчэ ў самым пачатку пасля некалькіх дэпаў заблакіраваўся і ўсім параіў таго ж))…
БОНУС 500₽. Выкарыстоўвайце яго для гульні на любых слотах казіно Twin
Бонус-код: POLC1
Актывуйце код у асабістым кабінеце і атрымлівайце асалоду ад захапляльнай гульні. Памятайце, што колькасць кодаў абмежавана, таму важна паспець іх актываваць ⏳
‼️ Колькасць бонус-кодаў абмежавана: 500 шт
Вейджар:25
Кэшаут:1000р
Slott
PUMA1
Ты клоўн, калі будзеш проста так зніжаць маю рэпутацыю, я напішу на цябе скаргу і ты вылеціш адсюль!
@artem2801
Дзякуй, гэты спрацаваў, а на Твин не паспеў, а ў ЛЕОН якое промо?
А не было што-небудзь на леон:(
ну ладна і на гэтым дзякуй
А колькі там макс пасля адыгрышу даюць у слотт,касар?
Ды таксама касар!
Эх, а то Олімпус 100 накідаў 6600🤣
Кероб, а не ты там заводзіш за промамі ў Чемпион?
Я, дарэчы, табе такое ж пытанне задаваў, пару-тройку дзён таму:))))
Думаў, ты заведучы:))
❗️ Колькасць бонус-кодаў абмежавана: 300 шт.
Цябе сядзелі чакалі)
Не паспеў і кідае мінусы, ну ты адэкватны тып увогуле?:)