Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
immerion ItJ0ZZ1U , 25 фрих ліст быў 30 хвілін таму ,по спасылцы перайшоў код скапіяваў
А інфу па казіку выпадкова не твой другі ак даў або карэш? Балюча ўжо ты занадта мякка стеліш, яшчэ і на галоўнай старонцы, мог бы пруфамі падмацаваць тут, а то як-то сумніўна…
І прапаў з пруфамі, ох ужо гэтыя бізнесмены, няма, ну можа канешне на радасці і па крамам ушуршаў… 😁
ЗЫ. Сам танцуе і спявае, сам білеты прадае…
Можа hot slots 🤷 паглядзі
Ybets 50 фрыхаў – PwvDgOQS
Хутчэй за ўсё другі акк Артуркі, камнатнага аффа.
Спасылку ўпіхваў ад Артура, водгук з гэтага арабороса.
Што гэта за нашэсце ідыётаў у бездэпазітных кодах? Вясновае абвастрэнне што ці?😁
Не, хлопцы ў цемры ночы зблудзіліся!!!
У твін фрыбэт 500р вісeў , глядзіце ў акаунтах
Там некаторыя аўтысты спецыяльна пішуць,хоць ім не раз ужо казалі. І чаму не баняць хз.
A slott таксама тое ж, што і ybet і immerion?
Не, там іншае, і правайдар іншы, не ўспомню назвы.
У сэнсе казіно slott ? Не, зусім розныя.
Ён адносіцца да сеткі Твін і Леон
У пачатку не так зразумеў, падумаў, што гэта слот) назва цікавіць той жа ў иммерионе і ў юбетс, што ўчора былі фрыспіны ) дагнаў адразу, што ён за казіно цікавіцца)
Учора зайшоў на юбет, каб увесці промік, а там вылезла акно, тыпа да 1 сакавіка па 100 спінаў у бананзе, актываваў, адкруціў, наваліла, потым штыль і хутка зліў, хз. для ўсіх гэта акцыя або як…
Як жа ты меў рацыю, бро, што снэтч і івілд слізкія канторы) хз, супадзенне ці не – учора звярнуўся ў чат за галасоўку на аськах, загрузіў скрын, так і не зразумеў падтрымку, што з якой канкрэтнай маёй уліковай запісам не так, не сталі налічваць мне фрыспіны, я ў адказ сказаў, што напішу адмоўны водзыў і ўся ветлівая манера зносін кудысьці выцягнулася) кароче скасалі мне пошту – туды звяртайцеся, тыпа яны пасадзейнічаюць у паскораным парадку вырашыць сітуацыю, якую менавіта, шчыра так і не зразумеў, чаму яны мне адмовілі ў налічэнні фрыспінаў, напісаў – пакуль цішыня, хоць у іх акк верыфікаваны, дэпазіты і вывады былі, ака ў аськах мінімум 5 год, з ім таксама ўсё ок.
Учора стандартныя фрыспіны на пошту прысалі як і многім, часта бывае – на акку іх няма, звычайна ў чат звяртаўся са скрыншотам ліста і праз хвіліну іх налічвалі, і што, блін) як раней было ў цябе з кампутара, у мяне чат неактыўны, не клікабельны стаў, раней такога не было, хз супадзенне ці не чую, што гэта здарылася пасля ўчарашняга зносін у чаце.
Народ, спрабуйце ў ybets
Код: PwvDgOQS
У якім слоце?
Age of Glory
Сапраўды, за гэтыя пару дзён нібы “зазаложылі” ветку, тэму бездепаў.
Блін, пытанне да мадэраў форума. Ну калі вы нарэшце зашкварыце гэтых тупых мартышак з вострава Дэбілоідаў, што спаўзлі з пальм і лазяць па суседніх дрэвах у пошуках суразмоўцаў???????
Прычым толькі пачысцілі, а чалавек сядзіць з 19-га года ў рыдонлі, мудрасць з узростам не прыходзіць.
Ybets 50 фрых – PwvDgOQS
актываваў і на гэтым усё! Што і як далей хз, няма ў бонусах яго!
Можа толькі для тых, у каго былі дэпазіты, у мяне норм актываваўся
Бывае такое часцей у навічкоў, калі “аконца” з бонусам з фрыспінамі не выйшла для атрымання, то можна паспрабаваць пералагініцца, калі не дапаможа – то тады не ў курсе.
Няверяю, на суседнім форуме нядаўна прачытаў – хлопцы на мульты і то актывавалі, атрымалі фрыспіны, не зразумела як гэта працуе, дакладней чаму не працуе ў некаторых)
Нармальна ўсё актывуецца, вывад без вэрыфікацыі, на крыпту, першы раз з бонускодам каля 12 гадзін, другі каля 1 гадзіны таксама з бонускодам. Дэпазіт рабіў 1,5 USDT і пракруціў х3, можа і не трэба пракручваць. Вельмі добрае казіно!😀😂😀
Усіх вітаю!
Тэма «Бездэпазітныя коды» была зафлуджана ў непрацоўны час. Сёння гутарку ачысцілі, і былі прыняты адпаведныя меры. Просім прабачэння за нязручнасці.😔
Нагадаем, што мы пастаянна апавяшчаем удзельнікаў у ПП, але, на жаль, не ўсе ўспрымаюць інфармацыю або не разумеюць мэты гэтай гутаркі.🙄
Усім добрага дня і настрою!😉