Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
624,736 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
далі спіны па 10 цэнтаў( але дзякуй
Ні разу
Значыць, залежыць ад колькасці дэпоў. Мне пісалі таксама, што ў кагосьці па 10 цэнтаў. У мяне былі спіны па 2$
ASK999 – ybbets – 50 спінаў
а ў які слот то ?
А дзе далі што-то не зразумеў
я не ведаю. мне ў тэлеграме скінулі. я паспрабаваў, ён актываваўся, але далі херню – я нават не стаў мыць
forgotten ад бгейминг.
слот Forgotten, у immerion код таксама актываваўся, там слот Joker’s Million
Там заўсёды 5 слотаў для адыгрышу грашовага бонуса на галоўнай. Заходзь у ўкладку фрыспіны і актывуй іх, цябе перакіне на спіс слотаў ад прагмата і выбірай любы!
А ў мяне тут ніяк не спрацавала… хз што ў іх там за рандом)
primebet з-за якіх-то капеек навучыліся скаміць.
так ужо ўсюды пішуць, што скам‑кантора. не выводзяць грошы. ні ў якім разе не дэпайце туды
Леон афшорны
ECET7
Мала актывацый.
Там поўная скам-канторка. Кажуць ужо, вы гулялі па 10 капеек, хоць балік быў 2600р. спачатку або каля таго, выпаў мне невялікі джэк па стаўцы 200р. Як толькі ўпала, так адразу вы па 10 капеек гулялі. Аж, у.х.е ад іх.
эх не паспеў. але дзякуй
Актнуў быццам на 500₽, а баланс адкульсьці адразу стаў 8500)
ізі адмыў😁😁😁
цуды і толькі. ты потым отпішы як там што. заблакавалі аккаунт ці не
Браты, добры час усім. Адыграў на Иммерион, што далей? Мін дэп 3$? Вывядуць дадуць нават пасля дэпазіту толькі 25 USDT і ўсё?
Калі з дэпа паднімеш, вывад з яго не абмежаваны, з бонусных толькі максімалка, колькі напісана дазволяць вывесці
А правайдэра не памятаеш на joker’s million?
пакуль яшчэ не вывялі, але !
прама ў чаце папрасілі рэквы пад сбп сказалі вывядуць, і папрасілі запосціць у чат ім скрын выплаты, як прыйдзе зроблю без праблем.
bgaming
Гэта калі толькі ў іншай валюце дэпанаваць… я ў usdt дэпанаваў, пакуль круціў х 3 ад дэпазіту, яшчэ 40$ падняў, паставіў 80$ на вывад, адмянілі і назад урэзалі да 40$