Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,308 Адказаў
|
599,784 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падаецца, што гэта нейкі скам. І сайт у іх цікавы і г.д
Ды сумніўная кантора, комса галоўная 15% а ў тэлегe яны скромна называюць сябе лепшым казіно 2025 года, ну кули ў сваёй то тэлегe, як кожны кулик пра сваё балота… 😂
У ютубе аднойчы чувак (хазяін напэўна) кароткія ролікі выкладаў, як ён зносіць мільёны за хвіліну і выводзіць на карту банка. Зразумела каментары пад гэтымі ролікамі былі зачынены
15%, нідзе яшчэ не бачыў больш ахрэннай касмы))
Каму цікава, знайдзіце на ютубе – зацэніце гэтыя шэдэўры. Працягваецца гэта прыкладна так.
-Прывітанне, я тут вырашыў задэпіць у любімы казік (император) 50к і пакруціць Book of Ra (напрыклад). Робіць пару спінаў па максбэце і о цуд, бонус! Куча рэтрыгераў, паляны і тут жа вывад.(а Вейдера на дэп там не ведаюць) Адразу ўсе 5 лямоў на карту банка. Не ну а што? Прычым абавязкова трэба засвяціць нумар карты і прадыктаваць яе ўслых. Канец роліка.
😂😂😂Гэты Імператар-казіно ўжо некалькі гадоў бонусы дае па 1000р. Але, што цікава – там у слотах няма бонусных кручэнняў. Напрыклад у dead усяго 2 кнігі, трэцяга ніколі не было.
гэта для новарэгаў
аккі даўно і яны, тыпа, даюць гуляць на бонусныя, гэтыя тыпа просяць 1деп сядзела
пацвярджаю, ёсць вялікая верагоднасць))
Гэта тэма абмеркавання бонусаў, нафіга вы тут ГЭТА развялі, вам чату мала?
Хлопцы! Усё перанесена ў іншую тэму, там працягвайце – Пытанні па крипце
А мне таксама прыйшло ад immerion ліст з просьбай прагаласаваць.
Здаецца, усё зрабіў правільна. Сяджу і чакаю ад падтрымкі налічэння спінаў. Там чарга на 20 чалавек.
Хто мае код для unlim,booi або іншага падобнага казіно
Усім дзякуй за ўдзел, я дрэва я нічога не зразумеў
Што менавіта ты не разумееш?
Растлумачце дэбілy, што рабіць
Я драўляны
Адразу скажу
Я хацеў, а так атрымалася
Кодаў няма, але вы можаце набыць некаторыя коды ў краме 4luck, аднак абавязкова ўважліва прачытайце ўмовы.
Чэкніце, можа не персанальны
Дзякуй. Ліста не было, але код актываваўся
Спачатку падумаў, што розныя канторы, а як высветлілася, усе 4 канторы адна кампанія абслугоўвае.
Сынок, вось як ты любіш. У Покердом
Промо
AKADEM
Не дзякуй
То што ж гэта за промо за дэпазіт, а ён, відаць, мае на ўвазе продаж у краме форуму.
Там, дзе ёсць спорт. Ён усё любіць. Я ж ведаю ягоныя густы!)
Дзякуй Юрец
БОНУС 25 ФРЫСПІНАЎ у Legacy Of Egypt
Як актываваць бонус-код ⁉️
1️⃣ Запусці Legacy Of Egypt
2️⃣ Перайдзі ў Налады гульні ⚙️
3️⃣ Націсні на падарунак 🎁
4️⃣ Увядзі бонус-код: HAIRSTYLE1 🤩
Колькасць бонус-кодаў абмежавана – 5️⃣0️⃣0️⃣ штук❗️