Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,873 Адказу
|
574,749 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ханимани і пинко 100% пад дэпазіт 2.5/2.3k у пинко хоць бы бонусны рахунак адсобны, у ханни мани з рэала пераходзіць на бонусны
Промакод у буй BtmZoO7
Абмежаванне па актывацыі
BtmZoO7 буй
сорыян не ўбачыў зверху
таксама папрасілі толькі скрын рабіць у слоце)) але дадалі кампэнсацыю) 😃 эх адмыў толькі 90% сліта ((
норм вагер))) ідзеш у грыфона, заносіш х1000 і ізі адмыў 😃
Так бывае, мы адначасова скінулі ) такое – ты ж не бачыў у той момант, усё ок.
Па пытанні ПД і блакіровак нібыта з‑за падазрэння ўзлому – гэта ўсё дурніца, ну не можа быць столькі ўзломаў адначасова і менавіта ў іх праекце. Хтосьці тут пісаў раней, што іх супрацоўнікі маглі зліць базу даных, магчыма разам з поштамі, або ж іх саміх узламалі – неістотна, дадзеныя гульцоў уцяклі. Таму, каб зняць з сябе адказнасць, яны практычна кожнага заблакавалі, таму і патрабуюць памяняць пароль і на пошце, зарэгістраванай у іх, і + 2х‑фактарку падключыць. Яны самі аблажыліся, а прызнацца і адказнасць не хочуць несці ..
снетч і ивилд зноў па 60 фрых паслалі, правярайце пошту
Пытанне з вяртаннем баліка вырашана?
Гэта толькі пачатак, я яшчэ 2 тыдні назад з імі пачаў ругацца, потым нават калі ты ім усё адашлеш, каб гуляць у казіно, яны прымусяць рабіць 2ф аўтэнтыфікацыю, а на пытанне, дзе гэта пазначана ў правілах, яны табе нічога не адкажуць
у каго-небудзь ёсць траблы з уваходам у snatch і iwild? лог пасс уводзіш і ні фіга не адбываецца(
Пакуль цішыня, скаргу толькі сёння склаў, 30 вывялі, а 50 так ніхто і не вярнуў
У мяне толькі ў айвілдзе так. У снатчы норм
У іх дамен мяняецца амаль праз дзень, прабівай 11,12,13 назвы казіно потым лічбы і г.д
што-то я раней ў ваш Ірвін і Снатч не рэгістраваўся. зараз быццам ужо ужо не прымаюць
Вось паспрабуйце ў ybets
Уставіць у спасылку з ранніх лістоў Code=RTvYUq6Q
хто ведае – той правільна зробіць, хто не ведае – той спытае тут, яму падкажуць
25фс у слоце Bigger Bass Splash
дзякуй.
Да гэтага тэма працавала адразу выходзіла інфа аб фрыспінах, цяпер як у некаторых выйшла тыпа актывацыя ў касе , як і што дзе актываваць не падкажаш, калі ласка?
АПДЭЙТ выйшаў з ака зноў зайшоў выйшла паведамленне аб фрыспінах !👍
Падкажы ў ТГ, калі ласка
Пойдзе 😁
Проста скапіруй код і актывуй потым выйдзі з акаўнта і зайдзі зноў з’явяцца спіны
Усё проста ,цалкам ясна і даступна .Гатова ! Дзякуйачка+
RTvYUq6Q можна проста ўвесці ў раздзеле бонусаў гэты промік, потым адкрыць сайт на новай старонцы
Вось гэта трэш, у ивилд 130$ спіны далі, рыбалка адразу купкамі рыбакоў і праходку на х10, спрабаваў ноулимит, хаскав, ніфіга ўсе бонусы пустыя, засталіся ўжо капейкі, зайшоў у свой любімы слот, і о цуда камбек, адыгрываць канешне мне 4500$ ну хоць цяпер пагуляюся, а на свае колькі я яго круціў у розных казіках, ні разу больш х500 не лавіў…