Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,873 Адказу
|
574,749 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А як ты вывадзіць будзеш? Плацежны метад трэба пацвердзіць, 20 еўра там мінімум з піастры, адзіны плюс што потым можна будзе вывесці 30ку без заморак.
Гэта ўсё зразумела. Значыць, каб упершыню вывесці з бонуса, трэба дэпнуць 20. З удачай адкруціць іх х3. І атрымаць за гэта макс +10 зверху.
Сумніўна, канешне. але калі камусьці ок. То і ладна. Сам такім займацца дакладна не буду)
Па факце гэта абман, 2 разы спісалі баланс, я разумею першы раз спісалі, калі я адыграў бонус, але другі раз, калі я ўжо ўнёс дэпазіт, накруціў кучу слотаў, зноў спісваюць да 30, проста агідная кантора па факце! Нават вулканы са сваімі 10 спінамі, па заканчэнні адыгрышу спісваюць і даюць гуляць, бо гэта твой баланс – хочаш гуляй, а хочаш выведзь, а я яшчэ і ўнёс 20, атрымліваецца ў наглую зрэзалі!
PS. Аказваецца нават не 30, а 10 у іх макс кеш, 20-то я ўнёс, хоць бы ўжо 50 пакінулі, ахаха проста ў наглую баланс аджалі…)
Так ня павінна быць, я адыграў у снэтч бонус, урэзалі да $50, депнуў $20 і вывёў $290, пішы ў сапорт, калі не – падавай на іх скаргу
Трэба было бонусныя грошы адразу ставіць на вывад, а дэпазітны вагер х3 выкручваць асобна. Я так рабіў.
Па выніку 15к бездеп вывелі і 4 тысячы з тых грошай, якія з пястры дэпіў, у памеры 1000р. Нічога не спісалі.
Ўнагла двойчы знялі, напісаў у саппорт – цішыня, заўтра не адкажуць, скаргу буду пісаць, зразумела, што пасля адыгрышу здымаюць да макс. кеша, у маім выпадку 30 еўра, але потым адкуль раптам знялі 50 і толькі 30 пакінулі, так яшчэ 20 атрымліваецца мая дэпнутая, рэальна ўнагла ўжо брэюць, а калі б стрэльнула – я ў ноў-ліміт граў, занёс бы некалькі к. еўра, а яны б так зрабілі, я хз. як бы я такое перажыў 😂
SHORTS , WINNER
FIRST
INSTA
LUDIK200
я апошнія вось гэтыя браў. Трэба б новыя папошукаць, пакуль яшчэ не заблакіравалі аккаунт
Дзе тут сябар з аватаркай з Book of Dead. ён быццам аматар такіх промікаў скідаць ад чэмпіёна на 200 працэнтаў
Покердом паўторна актывуй яе промік… Запрацаваў пасля 01.00))
якая назва проміка?
DFGOI
Ну таксама паспрабаваў, першы раз 1300 даў, зараз 1200
Заносіце, хлопцы. Вагер не вялікі
Аддаў 1100р, мыў у Гонзо Квест, адмыў … карацей засталося 30р на балансе падае бонуска)) па10р 9к дае ну і пайшло паехала ..вось вынік)
так у яго ж х2 макс аут….
пасля бонускі , справа ўнізе выйгрыш 8780р , а на балансе 2256р злева, думаю што за фігня. у бонусы зайшоў а там вось так
чаму-то як то так) дзякуй PKD..
малачына, брацік. галоўнае каб усё вывялі без праблем і блакіроўкі акаўнта
Я з імі з самага пачатку , правілы не парушаў . па вывядзенні сяджу чакаю, аж ізжога сам, вельмі дарэчы , месяц не працую , запасы скончыліся..
Ну што, які вынік, мой дружа?
у мяне ўвогуле забагіўся гэты промік з пд адкруціў яго штосьці выйгрыш дзве з паловай выйшаў а на баланс не ўпаў так і вісіць )![]()
Якось зусім сумна слоты ў мяне ў ім гуляюць, ды ўчора яшчэ быў самы люты навал у 1к са спінаў, а вось легендарныя 500р – галоўнае, вагер мыецца як цыферблат, болей не атрымліваецца адмыць 😂
напішы ў падтрымку, у мяне таксама было, яны мне праз 2 дні кампенсацыю далі, грошы проста на бонусны рахунак накінулі
На карту пераклалі , папытаў у саппа на крыпту калі не рабіў дэпа з яе можна выводзіць – ага , ну шырь пырь 15 хвілін і ўсё ў жонкі на карце , мае ў банку ў падатковай)) Так што , лічу прамо на маім шляху самы бамбоўскі ! удачы спадары і дамы)
А я на Ивилд жалобу падалі, думаў яны хаця б адказаць або вернуць 50 эўрыкаў, якія скомуніздзілі, ні адказу, ні прывіту, лічу гэта нахабным скамам на выйгрыш, паглядзім, што яны адказуць у сваё апраўданне…