Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,771 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рэбята з ybets доўга выводзяць?
Такога ўпершыню, саппорт удалося знайсці толькі з тэл. з ПК. прабаваў 3 браўзэры і вінніпухаў мяняў, у мяне там саппорта няма, а з тэл. нейкім цудам напісаў і адразу кінулі фрыхі ў іншым слоце
Не памятаю па часе, але выплачваюць нарм!
Хех) а мяне паслалі ў саппорце, маўляў, вам не належыць бонус
У мяне так жа. Адкруціла і зніклі кудысьці, унясіце дэпазіт, кажуць)))просяць скрыншот😁
Увогуле таксама паслалі🤣
Калі адкручана, то ў бонусах унізе павінна быць для актывацыі сума, атрымана пасля фры спінаў.
ПокерДом, промо – 1000 , за дэп! Можа ёсць вычварэнцы на такі вагер))
Маглі і максвін х2 да бонуса прычапіць))
думаеш сумленне яшчэ засталося і да такога вэйджару максвін не прыкруцілі
Не, ну дзякуй што без ліміту на самой справе) депнуць мінімалку, з 1500 балансу 75к скруціць, і не такое бывала) калі, напрыклад, гульня пойдзе і будзе апстрэк, то адсутнасць ліміту на руку. Але вэйджар – гаўно, так. Плюс абажаю слоты для адмывання на ПД. Я ў іх у прынцыпе ніколі не гуляю, а тут яшчэ мыць у іх))
Ну ў мяне заўсёды яно было
Зараз пайдзе люты аб’юз піастры, а челы, якія спрабуюць выводзіць, так і не дачакаюцца бабла, але статус будзе успешны😁
І потым бан піастра
Як вы на гэтым ybets гуляеце? Адзін спін і гульня перазагружаецца… У ўсіх слотах так..
Ды я пачытаў каменты і зразумеў, што там творыцца. Але ж калі пойдуць скаргі тых, каму не вывелі, пачнуцца праверкі. І тым грошы вернуць. А тыя, хто заабузіў – баланс на піастры ў замарозку пойдзе. Хоць хутчэй за ўсё забаняць.
Каму свой піастр не шкада – няхай рызыкуюць. Я ўсе свае депы праз яго раблю. Праблем мне ніякіх не трэба.
Што датычыць бонусаў ybets immerion – усё, што са спінаў далі, усё залілася. Слоты як-то сёння адмовіліся гуляць.
Ну калі знойдуць сакрэт, каб хуткае папаўненне з’яўлялася хутчэй, тады будзе лепш, а то 2 заяўкі робіш, а потым сядзіш чакаеш 12 гадзін, пакуль з’явіцца гэты метад
Ну я і пішу для тех,кому пафіг на піастру,она і так палумёртвая і рана ці позна загніцца
Прыкольны слот ад NOLIMIT амаль адразу злавіў па 10 руб.
Сорян, што не ў тую тэму кінуў
Чакаем новых відэа са спарцікамі:)
Кіна не будзе
выдатна браток, да ты лепшы Абузер
Гляджу, тут зьявіліся бізнесмены некуйственные, чужы кашалёк аб’юзіць падробнымі чэкамі, ёсць адна старая прыказка – не плявай у калодзеж, так і тут будзе, у выніку альбо заблакуюць кашалёк, альбо пры вывадзе потым паінт пакажуць, шліце на йух гэтых мамкіных бізнесменаў, як на мяне, дзеля 10к губляць такі кашалёк трэба быць зусім атбітым…
ЗЫ. страшнавата што на рэсурсе бездэпаў усё больш танных барыг…
нічога не зразумела, але вельмі цікава
УВАГА ! Працуюць абузеры, якія абузяць абузераў ! 😁 Зрабіш ім чэк, яны атрымліваюць бабкі, а потым зліваюцца ! БУДЗЬЦЕ ПІЛЬНЫЯ !!!
да што вы нясеце. якія чэкі?