Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,872 Адказу
|
624,566 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не працуе промакод
20 рублёў ахах.мне нават старонку гэтую адкрываць ляніва .
Там, у асноўным, бясплатныя латарэі. Але і слоты ёсць. Лет 6 там гуляю. Дэпазітаў не было, але выводзіў раз пяць.
Абрэзалі, так. Але вывелі даволі хутка і без дэпа палтос. Спачатку не прымалі скрын са Сбера, адхілялі. Але толькі праз чат растлумачылі, што патрэбны скрын з рознымі BIC. І потым на працягу паўгадзіны вывелі.
Спадары, патрэбна Ваша парада, не магу прайсці proof of residence у iwild, усюды хапала старонка з пашпарта з месцам прапіскі, тут жа не праходзіць і квітанцыі за ЖКГ таксама не праходзяць, бо ўладальнік жытла не я і там паказаны даныя ўладальніка. Які дакумент можна прадставіць.
Выпіску з банка онлайн, астатак сродкаў, баланс у pdf файле магчыма і скрын прайдзе.
Дзякуй! Буду спрабаваць.
Дзякуй, усё атрымалася, не падкажаш, а дэп туды трэба ўносіць і вэйджэр дэпа адкручваць і якім лепш спосабам. Прабоўваў шукаць па форуме, але так шмат паведамленняў па iwild/snatch што я згубіўся.
Туды не дэпіў, але зыходзячы з таго, што snatch – сястра iwild – там патрабавалі дэп і вэйджар, здаецца, х3 стандартны, ужо шчыра не памятаю, вышэй ёсць паведамленне пару старонак таму – перамятай, хлопец выводзіў днямі адтуль, у яго пацікаўся лепш.
Народ калі ласка скіньце дэшыфравальнік на джой
У цэлым разабраўся шляхам спроб і памылак. Вейджар х3. У Еўра міндэп 20(2300 з піастрыкса) 50 з крыпты. Так што лепш выбірайце рублі)
Та ўжо даўно скончыліся промо
Сапп адказаў, што ў РФ выводзяць, толькі для KYC патрэбны загранпашпарт, унутраныя не прымаюць.
Што за шчодрасць, дэп быў адзін , і той даўно… праверце пошты, можа таксама паслалі
Гэта звычайна прысылаюць тым, хто даўно не дэпіў
Спытай у іх: можа яшчэ патрэбная віза і картка прышчэпак?
пашла гэтая фортуна цяпер на х….й больш не аднаго дэпазіту ім шакалы пастаянна ім усё ўкладваеш і ў вечным мінусе ў іх ніводнага фрыспіна не дадуць ні па прашэнні ні самi кажуць працягвайце гуляць і мы тады дашчым што-небудзь і так пастаянна шакалы вось мне прыслалі за дэпазіт яшчэ і з вагерам за свае кроўныя
Увы нічога няма. І на акку нічога.
Ну і паглядзьце скрын слота з ПФ…пахожа пра 96 РТП пустабаліванне. Можа думаюць, што ніхто правяраць не будзе)
зусім абнаглелі, сволачы
Гэта і нічога не сказаць я 3 гады гуляў і ўсё ок , тут нядаўна вырашыў вывесці 2к а яны прымусілі мяне зноў праходзіць верыфікацыю , і тут пачалося то ім то не так то гэта …. ледзь вывёў праз 1 гадзіну
Народ, глядзіце, там криптобосс паслаў бясплатныя спіны, адыгрыш за бонусныя, 4000 мах він. Гэта напэўна тыя, што раней у чацвер прыходзілі тым, хто не дэпаліў на папярэднім тыдні.
Там яшчэ код на 100% да дэпазіту ад 500 руб, мне вось гэта больш спадабалася!
У такім выпадку паглядзь сетку джойкі, мне на бонс прыйшло 200%, на астатніх па 50% толькі… можа таксама ёсць
Я не бяру бонусы дзе ёсць абмежаванні! Там эндарфіну не б’ецца….
У ауф і хайп далі, а ў КБ паходзе адключылі бонусы