Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,207 Адказаў
|
593,403 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
прабач можа я нешта не зразумеў але перачытаў і не знайшоў гэтага каб вывесці дастаткова зрабіць любы дэп я гуляю ў грыўнях то відаць нават 2 можна дэпнуць
ШАГ 3. ЗАРАБОТАЙЦЕ ДА 100 БАЛАЎ ЛАЯЛЬНАСЦІ І ВЫВЯДЗІЦЕ ДА 2500 ГРЫВЕН ЦІ 5000 РУБЛЁЎ.
– Пачніце зарабляць балы лаяльнасці, гуляючы на рэальныя сродкі ў любыя гульні, даступныя на сайце, акрамя правайдэра Microgaming.
– Зарабіўшы першыя 20 балаў лаяльнасці, зрабіце заяўку на вывад з бонуснага рахунку.
– Зарабіўшы 40 балаў лаяльнасці, вы можаце зрабіць другую заяўку на вывад сродкаў з бонуснага рахунку.
– Зарабіўшы 60 балаў лаяльнасці, вы можаце зрабіць трэцюю заяўку на вывад сродкаў з бонуснага рахунку.
– Зарабіўшы 80 балаў лаяльнасці, вы можаце зрабіць чацвёртую заяўку на вывад сродкаў з бонуснага рахунку.
– Зарабіўшы 100 балаў лаяльнасці, вы можаце зрабіць пятую заяўку на вывад сродкаў з бонуснага рахунку.
– Сродкі з бонуснага рахунку будуць перанесены на ваш акаўнт з рэальнымі грашыма і адразу будуць даступныя для вываду.
– Балы лаяльнасці не назапашваюцца пры гульні на FUN з бонуснага рахунку.
– 1 бал лаяльнасці роўны 300 UAH або 600 RUB ставак пракручаных у любых гульнях казіно, акрамя правайдэра Microgaming
так, дружище, дзякуй, сапраўды не заўважыў, думаў, што балы назапашваюцца пры тым жа адыгрышы, дзякуй
казіно не выплачвае адыгрыш с 27.12.17 адыграў бонус паставіў на вывад 15000 макс да гэтага часу няма усе спасылаюцца на службу бяспекі хоць док былі адпраўлены кароче кеша там не відаць
Пішы ўсю інфармацыю па бонус-кодах у гэтай галіне, і не атрымаеш піздюлей. Яна спецыяльна створана, каб не заспамліваць асноўную тэму.
а хто такі Кеша і чаму яго там не відаць?)))
калі выйгрыш любіш атрымліваць кешамі тады гэта казіно для цябе
Адбіццё пасля дэпазіту.
Вось я ўзяў бонус, унёс дэп. Увогуле ёсць шанцы на вывад? нібы кідаюць жа
раз за разам могуць прычапіцца да коду
а ў цябе слоты не лагаюць ці ў іх?
сотку дало з бездэпа з першага спіна, депнуў 10 і зліў з-за гэтых тупых лагоў))
NetEnt круціць адзін спін дзве гадзіны?
во во я ім яшчэ ў студзені пісаў тыпа да якога чорта так вісне, яны мне тыпа кажуць мы ўстараняем гэтую памылку і на тым усё)))
астатнія правайдэры здаецца не лагаюць,толькі NetEnt.
Гэты бонусны код не існуе
Напэўна гэта толькі для дэпазітараў. Дарэчы вельмі прыстойнае месца. Плацяць вельмі хутка і дакументы ні разу яшчэ не запытвалі.
@salamander90 добра б яшчэ ўказваць, у якое казіно гэты код 😁
Што за казіно?
Не ну маладзец. Адразу відаць профі. Каротка, па сутнасці. Усё па палічках…. 😁
pin-up
Галоўнае, што ёсць рэбус: Азот, Кісларод, Вуглякіслы газ, гелій, аргон і криптон. Разгадай і атрымаеш спасылку на казіно 😁
А якае ўстанова “банкуе”, спасылку, калі ласка)
pin-up
годнае ,вось хачу задэпаць паспрабаваць
не магу увогуле зайсці да іх у свой акк,нават пароль мяняў,марна
горшэй напэўна нічога яшчэ не бачыў)атрымаў бон,зайшоў у слот 7хай,розныя барабаны выпалі паказала што лінія сыграла,потым выпалі аднолькавыя ,нічога не сыграла,словіў бонуску,піша адразу выйгрыш.потым выкінула,пішу ў чат,адключыліся)