Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,867 Адказаў
|
574,537 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта тэма ВЫКЛЮЧНА для пастоў з кодамі і бездепамі. Мы вельмі рады за вас, але абмеркаванне бонус-кодаў зусім іншая тэма. І нават там гэта будзе лічыцца флудом. Дзякуй за разуменне.
@demon199393 трэба ўдакладняць, бо відаць ты рабіў дэпазіты ў гэтым месяцы – табе налічылі фрыспіны. Не ўсе фрыспіны налічваюць. Трэба пісаць як у лісце паказана, а хутчэй за ўсё там пазначана для тых, хто рабіў дэпазіт раней. Я хоць і рабіў там дэпазіты, але ў гэтым месяцы не рабіў, а значыць і фрыспінаў няма.
Нічога не напісана пра дэпазіты
Ну тады трэба пісаць для тых, каму прыйшоў ліст на мэйл. Ну каб кожнае казіно не правярала.
Бывае проста ліст не прыходзіць, а спіны ёсць:)
Не выяўлена
Які слог !!! 😁
што не так?
усё зразумеў, буду ўважней
Ніякіх прэтэнзій да цябе. Проста я звярнуў увагу на іх пісаніну 😁
🤐
Так і не зразумеў… Там выдаюць што-небудзь па спасылцы з твайго поста ці як там і напісана – гэта індывідуальны код і толькі калі прыйшло на мой паштовы ящик рэгіцца?
А што за казіно то?
Прабач, я тупануў
Кінь скрын ліста,у які слот фрыспіны?
можам праехаць міма – яны не плацяць….//
Адкуль такая інфа ? хто сказаў ?
Паставіў на вывад адтуль 4500. чакаю да заўтра.
🔗
Прыкольна напісаў “чакаю да заўтра”) А калі не заплацяць што? Паедзеш да іх у касу, у офіс?)
А так, судзячы па сайце, навряд ці што-небудзь заплацяць.
заб’ю на іх
WinParadise
Вы здесь для больших призов и удивительных игр, а это значит мир для нас! Но с более чем 100 лучших игр, это может быть сложно играть их все, не так ли? Так нырнуть в угадайку теперь захватить EUR 25 Chip, когда вы угадать игру на изображении выше! Это, как мы постучать двух птиц с одним камнем – ваш идеальный шанс открыть для себя новые игры и захватить 25 евро, чтобы увеличить ваш банкролл сразу! Все, что вам нужно сделать, это просто нажмите на изображении выше игры, и угадать, это правильно! Так что эта игра выше? Ты можешь это сделать! * Правила Bonus применяется. Этот бонус истекает 6 февраля 2018 года.
Great88 ответ
можно ссылку на акцию
Увогуле лепш адказваць тут, хлопцы, каб не засіраваць там тэму. Ну а так, што я магу сказаць. Ну херовы бонус відаць ))) Ну хай зносяць. На меркаванне адміністрацыі.
У правілах і паказана, што каб вывесці бездэп, трэба паставіць 300 рублёў з вейджарам 20.