Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,756 Адказаў
|
618,794 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа не па тэме, але падкажыце, хто ведае, вярталі актывацыю бонусаў камусьці ў Буй або ПФ?
Можа вы ўжо перастанеце пісаць там, дзе не варта?! Каліць ужо рэальна. Перадайце двум тыпам вышэй за вас. Дзякуй.
На сайце ў саппорт напішы хутка налічаць, там яшчэ 1$ у казік даюць…
Дзядзя Юра як справы то? дзе ты апошні раз лавіў х5000?
а доўга чакаў? тэлефон правяралі ў лайв-чате?
Пошту так пацвердзіў, а тэл. праз падтрымку на сайце, напісаў у чат яны сказалі што пераправілі ў спецаддзел, на пытанне колькі чакаць, праз 2 хвіліны прыйшоў ліст што тэл пацверджаны і бонус у казік налічаны
Усім прывіеет=) Рэбята, падкажыце, дзе на Jetton промікі бываюць?)
У сваіх тг-каналах і чатах яны часта промкі выкладваюць. Праўда сумы там звычайна невялікія.
tD8ouR2
буй
Усіх са спасылаючым са старым Новым годам, панове і пані😁✌ Штосьці тыднёчку я прапусціў, падумаў – зайду, хутчэй за ўсё новых бездэпаў поўна, а нічога і няма новенькага🤯 Усе гэтыя казіно нейкім чынам сталі зусім скупымі
Пішы што-небудзь , пашукай на форуме розныя тэмы і пішы пішы..
🤣🤣дзякуначкі за клопат і хваляванне 😁зараз што-небудзь намучу, думаю🤣🤣
чаму пералічыць табе нельга? што за ліміт цікава
Я думаў, што будзе складана, вось ужо намудзіў.
Та хто яго ведае, заходзіў толькі што ў гэты раздзел, тыпу нейкі тыднёвы ліміт 1коинс, пакуль не разабраўся😁
Хлопцы, падкажыце, у каго было так: пры вывадзе з піастрикс на картку пішуць, што паспяхова вывелі, а на картку нічога не прыйшло.
А як іх перадаваць, штосьці не разабраўся? )
Я б свае раздаў тым, хто мае патрэбу)
Нік трэба таго чалавека яму і перадавай
Нельга перадаваць больш – усталяваны ліміт 1 поінт у дзень для ўсіх
Гэта добра, а то абузеры будуць замучваць
Ну ў іх зараз такая фігня норма😁ці перайшлі на іншую картку шукай па банках ці затрымка ў банка ну ці прашчай, грошы)
Было такое пару месяцаў таму. Вывад паспяховы, нічога не прыйшло. Пісаў у тэлегу, прасілі выпіскі па карце за той дзень, калі нібыта вывад быў паспяховы. Скінуў, іх гэта не задаволіла, відаць. Папрасілі яшчэ за наступныя два дні скінуць выпіску. І цішыня.. пісаў кожны дзень, прычым па некалькі разоў, на працягу некалькіх дзён. У выніку, калі я ўжо махнуў рукой на гэтыя грошы, прыйшло паведамленне, што яны прабачаюцца, выплата была адмененая і вернутая на баланс. Гэта ўсё заняло тыдзень ці крыху больш
Можа, у каго ёсць цікавыя бонус-коды на дэпазіт для якога-небудзь добрага праекта.
Па пра гэняшняга бета-спіна, далі стаўку на 5$, стаўка сыграла, 54$ адразу ўпалі на рэальны баланс, хацеў паспрабаваць вывад, націснуў вывад і ўсе грошы спісалі, куды спісалі невядома, у саппорт еле дайшоў, сказалі вы стварылі заяўку на вывад, пытаюся як я мог стварыць заяўку не ўказаўшы рэквізітаў, там проста нічога няма, адказ быў такі – фін аддзел праверыць, потым зацвердзіць і толькі потым у мяне з’явяцца рэквізіты для вываду, на ўсё гэта па рэгламенту 5 дзён, кароче кантора пад пытаннем, можа хто адыграў і вывёў ёсць такія?
Калі ласка, звярніце ўвагу, што бясплатныя кручэнні/бясплатная стаўка, якія вы атрымалі, з’яўляюцца бонусам “Паграйце зараз пасля ўнясення дэпазіту“, да якому прад’яўляюцца асаблівыя патрабаванні. Каб вывесці свой выйгрыш па гэтаму бонусу, вам неабходна ўнесці дэпазіт, роўны суме зарабленага вамі выйгрышу. Для папаўнення гэтага дэпазіту патрабуецца папаўненне ў памеры х5 (пяцікратнае). Як толькі вы дасягнеце гэтага пакзчыка, вы зможаце вывесці свой баланс, уключаючы выйгрышы па бонусу “Паграй зараз, унясі дэпазіт пазней“.
Думаю тут ужо ўсё зразумела з гэтым завядзеннем, скам на дэп любымі шляхамі з зараней прайгрышнымі ўмовамі…