Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,336 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну таксама па сваім досведзе зразумеў, што гэтую контору варта абыходзіць бокам, у інтэрнэце купа адэкватных праектаў)
Гэта звычайна даюць раз на месяц калі доўга не дэпішв пф,спіны па 30 рублёў звычайна, выключна індывідуальна
адказ падтрымкі
Дзякуй за чаканне! Пры налічэнні гэтых спінаў назіраюцца затрымкі, дадаў Вас у спіс гульцоў, якія не атрымалі бонус, як толькі праблему вырашаць, Вас паведамяць у чаце і налічаць спіны!
Яны ўсе па-рознаму адказваюць, адны мне адказалі, што адправілі ў тэхадзел і вырашаюць, другія адказалі — што ўсё нармальна і спіны самі налічацца ў працягу дня
Будзем чакаць , у любым выпадку дадуць .
Leon афшор, зайсці ў слот і ў падарунках увесці код AKVARELL3, 1000 актывацыі 25 фрыспінаў без вэйджэра
Я, канешне, прабачаюся за флуд… але я бачу толькі рэакцыі ад Алекс турбы, ён надоўга выйшаў з гонкі? А то можа ён проста спрабуе нам нешта сказаць, а мы яго так і не прачытаем… 😂
чот не бонус не тедбет не налічылі спіны якія 5 дзён запар(
Гэта ў ўсіх так х20 на спорт вагер? раней такі ў слоты быў, а на спорт памятаю 5-8…
Так цікава напісана 10 ФС а ў апісанні 100 ФС! КРЫВЫЯ ЧОРТЫ ЯНЫ
А можна па-англійску поўную назву казіно?
яны спачатку 100 далі але прасіў деп выпраўілі на 10 пазней
мда ўж
бездэп 100 спачатку быў але пасля актывацыі прасіў деп![]()
….магчыма нехта і дэпне, а мы падправім пазней, падумалі яны …
😂
Так, ад яго часта рэакцыі, я так разумею, ён у блоку? Вярнулі б ужо, трэба даваць людзям шанец на выпраўленне :))) Тым больш хлопец нікога, я думаю, не кінуў на грошы ці штосьці яшчэ! Грубасці ад яго таксама не было, толькі п’яны флуд, я думаю гэта не самае страшнае парушэнне! Тут асобы ёсць значна горшыя, не буду пералічваць, я думаю ўсе разумеюць, хто гэта такія!!!
Залічылі ў раменбэт другую пачку фрыспінаў.
У джой фс было 270р. Стала 100к)),
Як нічо не было там так так і ёсць🫡🤣🤣🤣мае віншавухі норм
Пахожа, мне аднаму нічога не налічылі 😁
Учора прасілі прабачэнне і абяцалі налічыць сёння фрыкі, а сёння ўжо просяць скрыншот ліста, хутка яны пераабуваюцца прама ў паветры, як тады фрыбеты падмянілі на стаўкі без рызыкі 😁
ты не адзін
Ого-га, норм, што дало?
Не, ну ты і дэман))) грац… больш х400 зрабіў ад старту
Добры падарунак да НГ)
Усіх з надыходзячым, кучу заносаў!!!
Можна разыходзіцца, севен іх абанкруціў, таму на нас фрых не хапіла 😂
факт