Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,553 Адказу
|
610,550 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Лофт граў нядрэнна і акцыі былі добрыя і бонусы , пакуль яны не перайшлі ад рублёў, я калі не памыляюся гэта казіно джамшутоў, ад іх чаго яшчэ чакаць
ZKMH22h
Буй хз можа хто паспее, мяне і тут адключылі …
Ад душы, узяў.
Мяне паходу і гэтыя як і іх падруга пф адключыла ад прома, стаіць тры капейкі вывесці, нават не ў + па выніку выйсці і ўсё, мля, табу на прома актывацыі, сеткі криптобосса і джой,х і гэтыя “аднаразовыя ” плюшкі ў сэнсе бонусаў, у криптобосе сетцы ўвогуле адзін вывад, калі не памыляюся, быў з бездэпа і то мінімалка – адключылі ва ўсёй сетцы .
Поспехаў у атыгрышы!
Паходзіць так, бо ў мяне піша ліміт, але я выводзіў раз з буя 1000р з бездэпа і без дэпa прычым, а крыптабосс дааа, 2 разы паспеў па 4к вывесці, адбіваў бездэпчыкі 😃
Гэта сетка ператварылася ў сметніцу, я ім зрабіў дэп у крипце пад бонус, па іхнім разліку крипты, то бок скапіяваў адрас, скапіяваў суму і перавёў, у выніку не хапіла 26 капеек, пры пераводзе курс змяніўся, так я напісаў скаргу, у выніку Ленін дапамог – яны грошы праз тыдзень мне вярнулі на 300р менш і заблакавалі мяне ва ўсёй сетцы, так што не раю гуляць у гэтай лінейцы ад плейфортуны, !!!! І я там гуляў 8 гадоў
Таму буй , фортуна , Джоз гэта уб*****не казікі сталі, майце на ўвазе ў любы момант могуць проста без тлумачэння прычын заблакіраваць і вы нічога не зробіце і ніхто не дапаможа!!!
Як вам аддача))) За 100х ад стаўкі слот выдаў аж х5))) Чаму слоты не гулялі так, калі я увязнуў у балота гэмблінгу!!!)))
Так ён гадзюня яшчэ і “разагрэты”!!! Бал бы не разагрэты, то тады відаць за спін з баліка здымаў х2 ад стаўкі)))
Па прачытаным вышэй “лолибет” – злоўжыванне бонусамі. А як вам такое: даўно не гуляў, не дэп нікалі прыслалі – як высветлілася, замануха, у лісце адно, па факце іншае.. няма слоў, акрамя матоў.. 300% ебу даліся што ль? 🤯😁 хз што яны там кураць, не ведаю, але ў будучыні будуць бамбук курыць з маёй боку, епланы мля …
P.S
З фрыспінаў далі каля 900р, дэпнуў тыя ж, што хацеў вывесці 2,5к і тут такое, абарот хз каля х1 прыблізна ад дэпа здзейсніў.
Так, нямала казіно практыкуюць х3 ад дэпазіту. Гэта не навіна
Ды я ў курсе, сам аб гэтым неаднаразова казаў у некаторых тэмах, але калі пішуць адно, а па факце зусім іншае .., прычым паўтаруся мінімум х1 ад дэпа я зрабіў .
Капец, яны, канечне, скотыліся – горш няма куды, раней гадоў тры таму часта гуляў там, дэп х1,5 усяго трэба было пракручваць
Людзі, растлумачце, калі ласка. Пішуць, што без вэйджэра, а ніжэй пішуць х1 за свае.
Усё правільна – без вэйджэра, ну абарот ўсё адно трэба зрабіць, гэтак жа як і абарот дэпазіту ў іх, а ўвогуле ў Рио зараз зноў праблема з вывадам , трэція суткі чакаю , заўтра калі не выведуць буду скаргу пісаць, за апошні месяц Рио ўвогуле без аддачы , таксама падлы скурвіліся, той жа Пинко выпраўіўся і гуляе ў сто разоў лепш і праблемы з вывадам вырашыліся
Кіруйся ад х1 – не памылісь!
Дэпнуў сабе на галаву ў крыптагавноспорт, слоты даўно такія мёртвыя не бачыў…
100% вагер х1 за свае, купляў 2 разы гэты бонус, так у прынцыпе нармальна, калі з фрыспінаў наваліць
Больш скажу – яшчэ раней ) увогуле такога не існавала правіла, прыдумалі адмыванне сродкаў і г.д., хто хоча – у каго яны ёсць і хочуць адмыць, адмыюць упэўнены.
Не зноў жа прапішыце ў лісьце тыпа стандартныя ўмовы там ужо будзе зразумела, а то няма “а далей альбо выводзь”..
У Мелбеце БК навучыў іх, раней слалі прома за дэп 50% фрыбет максімум 1к, умовы калі ён будзе выдадзены, налічаны не прапісывалі, чакайце і ўсё – хз каго, чаго з неба надзеі чакаць?) Нядаўна атрымаў аналагічную прапанову – там ужо прапісаюць чакаць да 48 гадзін, хоць у любым іншым БК больш-менш той жа бб або фон па факце выканання ўмоў табе налічваюць фрыбет імгненна.
“Фрыбет будзе залічаны на працягу 48 гадзін з моманту ўнясення дэпазіту.”
Гэта альбо тыя менеджэры, у якіх рукі з попкі растуць, альбо наўмысна ўсё гэта робіцца, у чым я больш упэўнены.
Хто-небудзь у курсе пра гэты бездэп, мыць за свае ці за бонусныя?
Хлопцы і дзяўчаты напярэдадні НГ сціплая раздача 5 па 300р на пиастрикс, першым пяці форумчаненам хто паставіць, напіша + у чат на ГАЛОЎНАЙ старонцы форума .
Паходу толькі дзеля такіх раздач трэба зрабіць пиастрикс 😀
Чакаем вынікі.
І капсам “НА ГАЛОЎНАЙ” не дапамагае.
На галоўнай? Значыць, для абраных?