Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,090 Адказаў
|
585,632 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не працуе. самьа самба ху*мба.
Акрамя гэтага яны СНД не плацяць з бездэпаў
Вось гэтая тэма для абмеркаванняў і пытанняў па бяздепазітным кодам
Калі ў Вегас аўтаматах пры актывацыі купона пішуць, што я не адыграў папярэднія бонусы, а ў мяне на бонусным рахунку 0,0 – што рабіць? Што-то цяпер і дэпіць туды баюся, каб толькі на БОНУСНЫ РАХУНОК не ляжаў дэп.
Дэпіць туды зусім не варта) хоць і казіно з ліцэнзіяй, усё роўна не раіўся б) поўна іншых нармальных казіно)
Нічога не рабіць. Прайдзе пэўная колькасць часу і яны змогуць актывавацца. Колькі дакладна – перыяд, пакрыты цемрай.
Так, зразумела) бывае вывожу адтуль па дробязях, так на півко. У межах 2-2,5К. За тэрміны вываду я б іх пакараў) ды і мікру не вельмі я люблю
Па-першае, пісаць трэба тут і толькі тут. Та тэма выключна для бонус-кодаў.
А адмяніць не атрымаецца. Іх трэба прайграць. Ідзеш у слот, ну, напрыклад, Adventure Palace. Стаўіш там адну лінію і прайграваеш гэтую капейку.
Але зараз гэта табе наўрад ці дапаможа. Ім трэба час, каб сістэма пералічыла і палічыла, што бонус прайграны.
рэч не ў астатку)) там такая сістэма, што калі дахуя бонаў бярэш, давядзецца чакаць, бо іх аўтаматычна адключаюць… у мяне звычайна адрубліваюць іх прыкладна на 2 тыдні, потым можна зноў актываваць дзясятак купонаў і па-ноўта блакуюць)
Ёсць яшчэ варыянт, таму што ты ў плюse – раней можна было дэпанаваць 60 рублёў з Яндекса і вуаля – усё працуе, зараз змянілі – 120 рублёў мінімалка і з Киві і з Яндекса =)
P.S. Раней з Киві была мінімалка 250
P.P.S. І з Голдфишке тое ж самае =)
Паспрабаваць сыграць у якім-небудзь слоце. Выбраць 1 лінію, і па мінімальнай стаўцы.
Асабіста я забіў на гэтыя ВА і ГФ, і пан кзіно.
Так і ёсць – глючныя казякі
На дадзены момант, па-мойму, я б гэтую сетку занёс у дзясятку лепшых казіно для аматараў бездэпаў без мультоў. За месяц у суме даюць не менш дзясятка бездэпаў, дэпаў паміж кодамі не патрабуюць, абмежаванняў на вывад няма, докі не просяць, гульні ад Мікры, хуткія выплаты. Та за такія плюсы, на фоне іншых казіно, на недахопы і ўвагу не звернеш.
А вось калі зусім не было дэпазітаў, яны выведуць кеш ці ўсё ж трэба дэпазіціць?
Патрэбна. Пакуль не зробіш дэп, меню выводу будзе заблакавана. Дэпіш мінімалку, разы тры яе пракручваеш і выводзіш. Але сам адбіты бяздэп, калі ніколі не дэпіў, не ануляваць, а выведуць. Галоўнае дэпнуць для актывацыі акаўнта. Нядаўна так выводзіў бяздэп, ніякіх праблем не было.
прабач, але бездэп 5-10р. будзь ён хоць штодзённы, хутчэй падобны на знявагу) ведаю, што нехта умудраўся з яго нешта вывесці, але гэта хутчэй выключэнне.
Можна сказаць нават 1 з 100к гэта як выйграць джэкпот з мільёна чалавек)
Ну й гаворка ж пра сёньняшнія рэаліі, калі бездепаў альбо няма, альбо з макс. кешам 50 еўра. Які сэнс, што табе дадуць 20 еўра бездеп з вывадам столькі ж? У параўнаньні з гэтым лепш паспрабаваць шчасьця на капейкі ад Голдфішкі. Я нядаўна вывёў з Вегасаўтаматаў з такога бездепу, напэўна, больш, чым вывёў у суме з бездепаў за ўвесь мінулы год. Так што я б моцна не грэбаваў іх кодамі.
Як вывесці грошы з бонусных сродкаў?
Каб вывесці выйграныя грашовыя сродкі, дастаткова выканаць некалькі простых крокаў.
Крок 1. Зрабіце дэпазіт любога памеру
Зрабіць дэпазіт вельмі проста – выбіраеце прыдатную валюту (грыўні ці рублі). Націскаеце «Каса» – «Папоўніць», і выбіраеце зручнае плацежнае сроддзе. Клікаеце – «Дэпазіт», запаўняеце форму і ўносіце суму. Азнаёміцца з падрабязнай інструкцыяй можна ў раздзеле «Як зрабіць дэпазіт?»
Крок 2. Зарабляйце балы лаяльнасці і выводзьце да 15000 грыўняў або 30000 рублёў кожныя 2 месяцы!
– Пачніце зарабляць балы лаяльнасці, гуляючы на рэальныя сродкі ў любыя гульні, даступныя на сайце (выключэнне – слоты ад правайдэра Microgaming, а таксама любыя настольныя/карткавыя гульні).
– 1 бал лаяльнасці раўняецца стаўкам на 300 UAH або 600 RUB, пракручаным у любых гульнях казіно (апрача слотаў ад правайдэра Microgaming, а таксама любых настольных/карткавых гульняў).
– Вы можаце зрабіць 30 выводаў за перыяд, максімальная сума аднаразовага выводу 500 UAH або 1000 RUB
з гэтым гохбетом даўно яшчэ аблажаўся. насыпала каля 30к, адмыў, а потым такое лайно аказалася, бамбіла ў мяне тады знатна
яго не выведзеш)
яшчэ б казіно іх дзе-небудзь было для Расіі…у кліенце Сочы няма..у Еўрапейскім кліенце таксама няма казіно…у COM не пускае…😁
як дзеці малыя… УСЕ БОНУСЫ АБМЯРКОЎВАЮЦЦА ТУТ… А не тэму бездепазітных кодаў-не засірайце флудом..
Я сам ад суму улез, паспрабаваў, раней не прапускала, каб паіграць з бубнамі трэба было чарадаваць. А сёння працуе ў звычайным кліенце.
што за балаган развялі?
у якім звычайным кліенце…??? У мяне казіно няма ні ў Сочы ні ў Еўрапейскім, у Kom тупа не пускае зусім
Не ведаю, Сочы ніколі не ўсталёўваў, як быў просты кліент, так у ім і гуляю. Раней проста гульні не загружаліся, а сёння паспрабаваў, усё норм.![]()