Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,977 Адказаў
|
579,037 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне так пачало пісацца пасля адбівання бонуса, туды зараз увогуле можна любое слова ўпісаць – заўсёды будзе паспяхова, але ніякіх спінаў няма, нават калі адразу ўводзіць, калі код выкладваюць.
Значыць адключылі ад бонусаў як мяне,пасля выводу з бонусу яны адразу адключаюць
І нават не пасля выводу, проста пасля адбіцця.
Тэж пасьля выводу ў 2к з прома, адразу адрубілі бонусы, я туды сто гадоў не заходзіў, а гэта на фарт паспрабаваў і актываваўся…
Я тры дні ім дапікаў і яны ні ў якую не ідуць на саступкі, так што табе казачна пашанцавала, што аднавілі бонусы
Актываваць актываваў, нідзе няма нічога, у спорце таксама не бачу, хто разабраўся?
Шляпа гэта Мікалай) актываваць ты яго актываваў,но яго няма. Там актывацыі скончыліся даўно
У саппорце сказалі, што для Расіі гэты бонус недаступны
Яны, па ўсім відаць, скамяць, ні разу на пошту нічога не прыходзіла, усе апавяшчэнні і акцыі паўсюль уключаныя, зараз выпадкова на званочак націснуў, а там цэлая купа падарункаў ад іх проста паступіла, ды яшчэ і фрыбэт на 100$ 😁
Прамакод WINTER ❄️❄️❄️
Умовы:
Працэнт на дэпазіт 140%
Вэйджар да прамакода х20 😍
Мінімальны дэпазіт ад 1 000 ₽
Максімальны бонус 20 000 ₽
Максімальная сума зняцця x5 ад бонуса (не больш за 60 000 ₽)
Прамакод даступны з 01.12.2024 15:00 да 03.12.2024 15:00 па Маскве!
neonclub5●pro
Можа кагосьці зацікавіць
Пісдзіць гэтая падтрымка,шмат хто гуляе там з Расіі і бонусы выкарыстоўваюць
у джой зайшоў праверыць можа фрыбет, а там кешбэк з вэгерам х5 я ўжо абрадаваўся, а там трэба спачатку дэп зрабіць на суму кешбэку, яшчэ і адаграць свой жа па сутнасці прайгрыш, проста геніяльна такія рэчы выконваюць, паўсюль кешбэкі даюць, каб за іх іграць, а яны з празмернай скупасці з розуму паехалі, спачатку карты прабіўкі ў эндорфіне прыбралі, цяпер кешбэкі за дэп, можа так і было, але я ўпершыню такое бачу… 😁
Усё жыццё так было, залежыць яшчэ ад статусу
А дзе там асобны баланс – не разумею, бонус і дэпазіт разам
Сёння 1к кэша далі, на 10к адыграла, вывела на писастру за 10 мін
да гэта замануха, узяў рэальны баланс, адразу зліўся на бонусы амаль 10к накідаў як адыгрыш, 5 к застаўся, схаваў да 1,5 тысячы а потым ні бонусаў, ні чаго не відаць!!! бред
адыграўтым дэп быў 1200
Для забеспячэння належнага выкарыстання бонусаў і сумленнай гульні FortunePanda.com разглядае атрыманне бонусаў Weekend Party без якога-небудзь іншага чыстага дэпазіту (г. зн. дэпазіту, які не супадае з любым бонусам) на працягу тыдня як нерэгулярную гульню з мэтай скарыстацца бонусамі. Гульцы павінны ўнесці дэпазіт не менш за 150 еўра на працягу тыдня, каб мець права на выйгрышы, атрыманыя з дапамогай Wager Free Weekend Bonuses, калі яны пазней вырашаць сыграць у слот-гульні з указаным дэпазітам, і 300 еўра ў выпадку гульні ў настольныя гульні. У выпадку нерэгулярнай гульні, згаданага вышэй, выйгрышы, атрыманыя з дапамогай Wager Free Weekend, будуць ануляваны, а дэпазіт вернуты.
і яшчэ
8.9 Гульцы з наступных краін не маюць права прэтэндаваць на бяздэпазітныя акцыі: Арменія, Азербайджан, Бангладэш, Беларусь, Боснія і Герцагавіна, Бразілія, Балгарыя, Кітай, Харватыя, Дамініканская Рэспубліка, Грузія, Індыя, Казахстан, Кыргызстан, Макао, Малайзія, Маўрыцый, Мексіка, Малдова, Паўночная Македонія, Перу, Польшча, Румынія, Расія, Сербія, Таджыкістан, Тайланд, Туніс, Туркменістан, Украіна, Узбекістан. Мы пакідаем за сабой права абмяжоўваць гульцоў з іншых юрысдыкцый у праве на гэты тып бонуса па нашым уласным разважанні.
У іх заўсёды так было, з Endorphina ўвогуле зашквар – без прабіўкі з RTP 92) як і ў іншых слотаў таксама заніжана, Pragmatic нібы і AvatarUX з норм RTP, той жа Playson 90 RTP
Бонусы на депозит разрешены,бездепы значит в блоке
Я спачатку зайшоў у слот з 2к, дзе толькі на рэал можна, зліў да 1600 і зайшоў у другі, там ужо рэальны баланс паказвае 1060, хз як яны там гэтыя балансы мутяць
гэта яшчэ фігня, палавіў бонуску ў wild bandit pg.. накінула чот 8к як памятаю і не залічылі на баланc я ім пішу гісторыю ставак з гульні адправіў там у ідно што пасля бонуснай гульні баланс застаўся як да бясплатных кручэнняў. яны мне адказалі пасля дзясяткаў зваротаў у чат што сайт працаваў спраўна і ідзі наф у агульным )) будзьце асцярожныя гуляючы там. ацягуць і вокам не міргнуць. крыху пазней кіну гісторыю з гульні, а то скажаце вру я)
Дапамажыце, не ведаю куды пісаць. Пакінуў скаргу на казіно. Зараз заходжу, а яе нідзе няма. І на пошту, нават калі б адмовілі, прыйшло б. Што рабіць ?
Дэп не рабіў, проста кашалёк указаў? Верыфікацыя якая? І як профіль запаўняў, лацінкай ці па-чалавечы? Нічога не перакладаецца, чую, зараз набакарэжу. Адыграў таксама, нейкім чынам падазрона )