Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,087 Адказаў
|
585,431 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не. Нікога не прытворваюся ) Трэба намайніць трохі поінтаў на купонг 😁 А гэта на мэйл прыйшло.
Але гульні там увогуле няма, ды і білеты, якія даюць, можна раз у дзень выкарыстаць толькі ў адным турніры, ды і ён не заўсёды набіраецца
ну так руму 2 месяца . гульцы з’яўляюцца і судзячы па вывадах то выводзяць амаль усе
Опа,зноў РТГ-шэчка якая не выводзіць з бездэпаў СНД.
Ці таксама што, поінтаў понабіваць)можна па 15-20 бездэпаў у дзень выкладваць)
Ты маё паведамленне то чытаў ?
Ты тэрмсы, у goldeneuro чытаў тое?
для гэтага не патрэбны аккаунт.
Та якось не прачытаў. Пачаў. З кім не бывае. Выдаліў. Спакойны ? 😎
P.S. А прафі мог бы і заюзаць, дарэчы. А ён наш форумчанін. Проста жыве не ў СНД 😎
У апошні раз Svenbet даваў фрыспіны ў Starburst, мне тады накруціла два даляры, якія не было відаць у слотаў ад іншых вытворцаў. Перад сном, граючы на наўтбуку (гэта важна), пакруціў у слоты NetEnt, стала 45$, якія ўпалі на рэальны рахунак. Сам сабой гэтыя грошы ўжо стала відаць у іншых правайдэраў. Паграў яшчэ, стала 140$. Паспрабаваў паставіць частку на вывад на Skrill – атрымалася (статус “у чаканні”). На наступны дзень ад іх прыходзіць ліст з просьбай верыфікаваць акаўнт, прадаставіць дакументы і зрабіць мінімальны дэпазіт. Ну я са спакойнай душой і сумленнем заходжу ўжо з камп’ютара на сайт Svenbet (лагін і пароль захаваны). А акаўнт то іншы, зроблены на маё ж імя і прычым акк ужо верыфікаваны, дакі загружаны. Я сумленна не хацеў мульціць, хз як так атрымалася.
Я ўсё гэта да таго, што не трэба рабіць дэп для адыгрыша, ён патрэбны толькі для вываду сродкаў. Па меншай меры тады было менавіта так.
Выводят они СНГ с бездепов, кроме России. Я много раз без проблем выводил. Вот за Россию только не пойму, что имеется в виду – не выводят бонусные вообще или не выводят бездепы за регу.
9.3. Счета из следующих стран будут освобождены от погашения бонусов при создании учетной записи: Балгарыя, Грэцыя, Інданезія, Маўрыкій, Польшча, Румынія, Расія, Сербія, Сербія, Чарнагорыя и Славакія.
хто-небудзь выводзіў з svenbet
а то
Відавочна ў Пелікане справы цалкам кепскія, мне сёння далі 3 даляры і 3 білеты. Пагуляў у кэш – стала 4,5 даляра. Цяпер зайшоў, на рахунку 1,5 і білетаў няма. У чаце сказалі, што я ўжо атрымаў 5 бездэпазітнага бонуса. А гэтыя налічэнні былі памылкай. Хоць 1 лютага яны налічвалі 3, але потым не забіралі назад.
Прабачце, вы зараз не маеце права на гэту акцыю. Паспрабуйце пазней або звяжыцеся з нашай службай падтрымкі, указаўшы код “1105”
Азначае, не для ўсіх. Пати ў сваім рэпертуары)
А табе далі? А то мяне таксама выключылі, хаця дагэтуль усе акцыі працавалі. Магчыма гэта для актыўных дэпераў.
Ёсць акцыя. Выпала 20 фрыспінаў за дэпазіт. На іншым форуме чытаў, што ў многіх няма акцыі. Можа, пафіксяць)
мне далі коробкі на чыста англійскі рахунак, на рускім рахунку дуля з маком..
Паменяў у адрасе ру на ен і тая ж фігня.
Прабачце, вы зараз не маеце права на гэтую акцыю. Паспрабуйце пазней або звяжыцеся з нашай службай падтрымкі, паведаміўшы код “1105”.
яшчэ дадам..на мінулай акцыі ўвесь люты клік-карта на гэтым англійскім рахунку ў мяне не была…Яны цяпер падаецца так і даюць плюшкі, разбілі юзэраў на часткі і каму месяц што каму нічога.
не-не, ты мяне не зразумеў, у мяне ёсць чыста англійскі рахунак, зарэгістраваны і верыфікаваны на рэальнага англічаніна, вось на ім гэтыя скрыні ёсць, а на февральскай акцыі з клік-картамі кожны дзень на ім не было, а на маім рускім рахунку было, перамяняліся месцамі па плюшкам..
а ў мяне на рускім рахунку можа з-за таго што дэпазіты былі хз
Яшчэ гнаў мне пра мультыводаў 😁
у мяне дэпы на ўсіх рахунках былі…А лютневая акцыя МЕСЯЦ КЛІК КАРТ табе давалі..???
так, але я ўсяго 1-2 разы заходзіў.
я не мультывод…а братан у Англіі жыве гэта яго рахунак..я заходжу на яго рахунак з англійскай сім-карты
так яны табе ўвесь люты давалі клік-карты..мне на англійскі рахунак таксама тры разы карты далі ў лютым і потым усё прикрылі..а на другім рахунку ўвесь месяц давалі..