Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,158 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта зусім іншае, вялікая розніца замазацца і не спыніцца з 21к абарот, вагер 3к дэпa ў 1к і дэпіць 4к дзеля 1к з вагерам 12к за дэп 4к .
Метелица, раней, здаецца, у Маскве такое казіно было офлайн. Адно з самых буйных
Было такое да ўся эліта, шоўмэны, бізнесмены, пявіцы, зоркі эстрады і т. д. д там завісалі, Але для чаго пісаць гэта ў тэме бездэпаў 🤔🙄😞
Навошта нафіг такія бездэпы тады патрэбныя!
Ну фіг ведае, магчыма, а можа і не.
А спачатку падняўся, потым у сярэдзіне ўсёй сесіі вельмі добра праліўся, думаў усё, не, вылез, стаўку стаў набіваць і зноў падняўся. Ну, а потым пад канец ужо як пісаў, з канецамі…
Не ведаю, не магу сказаць, што проста не спадабалася, трохі нават як бы падцягнула. Можа і са скамiна, канечне, не зразумеў пакуль на 100%.
Ну зараз прачытаў, што народ піша, пра тое што деп патрэбен у 4к, трохі сапсаваў настрой, хоць у мяне ўжо і няма крэдытаў! Справа нават не ў тым, што деп праблема зрабіць, а ў тым, што на замануху падае, такое стаўленне вось складаецца з-за гэтага депа! Ды і незразумела дагэтуль, як яны здымаюць!
Таксама за промо нядрэнна ў метёлцы) граў да 8к, падняў у пгсофте, між іншым заўважыў, стаўкі ў іх там па-іншаму рэгулююцца: калі ў іншых казіно 6р -12 -18 -30 -60 , то ў іх з 30 ідзе далей 36, 42, 48. Як вынік па хайролле 180-240р – звюа, спін сліў, 55% адмыта. З такім падыходам 1к макскешаут, а мінімалка вывад ад 5к – яны далёка не паедуць.
канечне завабка, я ў бурж канторах, канечне, бачыў мін.вывады ад 50 баксаў, але яны былі з якой-ньбуда імем і рэпутацыяй, а тут казіно без году тыдня, саппорт часцяком піша з памылкамі, а яшчэ і туды 4к унесьці каб паспрабаваць вывесці тысячу, не, дзякуй
Ды я яе чытаю і часам не разумею, яна то гэта, ён ці яно, вечна блытае адно з адным…
Сітуацыя падобная, як свіння на вожыка, там у цябе 21к было і пасля дэпу ў 1к і абароту ў 3к. ты мог(ла) вывесці 18-19к. калі нават не гуляла, а ты параўноўваеш хрэна з трамвайнай ручкай, дзе табе за 1к прапануюць депнуць 4 і адыграць х3. І чым жа гэтыя сітуацыі па-тваему падобныя?
Сэнс то ў тым, што спачатку далі 50 фрыхаў, там выпала бонуска на 8к, калі б яе не было, то атрымалася б так сама, як з метеліцай, бо без дэпазіту і адыгрышу ў х3 не выводзяць
І што вин 30к ,што 1к ,у выніку пасля депа зліў ідзе 100%
То бок табе за деп 1к для прывязкі плацяжу выдалі, налічылі прывітальны пакет бонусаў % і фрыспіны? Калі так, то не варта было іх актываваць, адкручваць проста адмовілася б, выдалілі б гэтыя бонусы ці ў чат звярнуўся да супрацоўніка падтрымкі для выдалення іх.
Ну так вывесці ж можна з 20к – як яго не вывесці? тым больш з фрыспінаў і дэпа ў 1к. Я б яшчэ зразумеў хайролераў, якія круцяць па 500-1000+ за пракрутку, ну калі ў цябе дэп 1к або тым больш з фрыспіна занос, а ты не выводзіш і 20к тупа прайграеш, я гэтага не разумею…
Мяне так спрабавалі нядаўна “разкруціць” у чэмпіёне казіно – дэпанул пад фрыспіны, яны віселі ў падарунках прыкладна на рубель, вагер х40 з макскешаутам х20, я іх не актываваў, то бок не адкруціў, пакінуў як запасны шанец. У выніку з дэпазіту са сваіх падняў нядрэнна, ну і тут пачалося – у смуту спецыяльна ці сапраўды па незнаёмцы ў чаце спрабавалі мне іх навязаць тыпа адкруціць, адыграеце фрыспіны і пасля будзе даступны вывод. Я кажу: вы што там курыце, нюхаеце? Я іх нават не актываваў, не адкруціў – на што яны мне зараз патрэбны, вагер х40 круціць, калі на балансе 30к? У выніку іншы супрацоўнік уключыўся, зразумеў што да чаго, адміністраваў, адміністраваў бонус і я аформіў вывод, праўда і з ім мурыжылі, але гэта ўжо іншая гісторыя ..
Падкажыце, а на джой і ікс дэшыфроўшчыка не было? на бонс сработаў, дало ў бананзе 60р. можа ікс або джой шчодрэй будуць..
Яны мяне нахабна надулi на фрыбет, абяцалі ў чаце пасля дэпазіту 500р налічыць фрыбет 2500, я іх яшчэ перапытваў і перапіска ёсць, так сказалі – депай, адразу ўнёс дэп і нічога не далі. Потым скаргу тут на іх напісаў, прышлі фрыбет 500р. Больш я ў гэтую контору ногай)
Чытаў тваё паведамленне, яны толкам самі ў падтрымцы не ў курсе колькі, чаго і як – на той прамо было 50 або 100 усяго актывацый і калі ў цябе спачатку пры актывацыі прома-кода ў падарунках фрыбэт на 2,5к не адлюстраваўся, то ўсё – значыць ліміт ужо быў, і дэп, як паказаў час, не дапаможа. На суседнім форуме таксама пісалі, скрын скідвалі чата з саветам як табе дэпнуць і ён з’явіцца, але ў выніку таксама выдалі ўсяго 500р фрыбэт. Я паспеў і ён у мяне адразу адлюстраваўся ў падарунках пасля дэпa стаў актыўным, але закон падласці – трошкі не хапіла да даезду, не сыграла стаўка з мінімальным каэфам у экспрэсе.
Я сам на днях задэпіў у джой і икс па 1к пад фрыбэты, так атрымалася што ні адзін не сыграў, на свае пайшоў круціць у адным да 2 у другім да 3 столь, больш не падымаўся, узяў і паставіў на нхл. па закону падласці адно падзея не сыграла, тб. 1.5 не прабіла флорыда я ў лайве іх браў, проста 1 голу не хапіла, як па 100р ставлю так паездаў збіраю, як 500-1000 стаўлю ўсё мозгі адключаецца…)
А я на днях лол на кхл продал знаю же хоккей все за секунды меняется, тем более под конец матча когда вратарь выходит, да и в целом очень редко продаю, в итоге западло все доехала оба матча на последних минутах навтыкали, благо сумма не большая да и кэф не очень, но все же осадочек) остался.
Надо найти тему была не помню как называется в поисковик вбиваю не верно , не находит что-то типо обсуждение скринов, выигрышей, ставок в бк и там если что обсуждать доезды, не доездов, выигрыши и.т.д пока нас камнями не забросали 🙂
Гэтыя фрыспіны аўтаматычна выдаляцца ў іх пры вывадзе, калі ў падарунках віснуць і не актываваныя. У мяне так было, у цябе цэлая аповесць атрымалася пра вынаходніцтва веласіпеда ў тваім пасте)
Ды я ж не ведаў, даўно туды не дэпазіціў, вырашыў, як мне здавалася, да кампетэнтных людзей у падтрымку звярнуцца, цяпер у курсе, што тупа пры вывадзе адменіць бонус можна без наступстваў і ўсё.
jMc1fG
Буй хз колькі засталося актывацыі, з лагінам у казіно траблы
HYPE2389SIJONMG
якімсьці цудам у Буй паспеў, 2 бонусы злавіў пакуль круціў, першы даў 110р, другі 26. я проста ў шоку ад казіно Буй…
Там прыстойная колькасць актывацыі было 500, ад Лудана прома была таму паспеў, без бонуса ўсяго 313 р дало адзін бігвін 202 р, трохі падняў да 1к у кніжках па 1 лініі на 5 памнажэння А тузаў лавіў і ўжо мыслена ставіў на вывад 1,5к ) бо якраз крайняе дзеянне на акку быў дэп, але ўвы па мінібэце тупа зліў, які раз не магу там адыграць бонус і вывесці раней адыграў на баліке засталіся капейкі і іх зліў, цяпер бы кстати як кажа Телякоў паўтарашка на кішэні (кашэльку) заўсёды прывітаная! 😁