Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,081 Адказ
|
585,241 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну і, слот клаб увогуле скрыпты дае хоць калі-небудзь?)) які бон там у нуль з’ядае без шанцаў))
Я там граю но уже редко,глянул свою стату из 239 бонусов отбил ток 3))))))))))) минус у меня там гдето 30к за все время))) гаўно казіно
Амаль адабіла бездэп у Афрыцы😁 Ёсць хто ў іх выводзіў?🤭
Я, калі шчыра, так і не зразумеў, што за валюта ў гэтай казявачцы. Не тая, што даляр.
Не выведуць нічога хутка, мутная контора.
Я так і зразумела, паспрабавала вывесці без дэпазіту – фіг вам😄 А дэпаць туды баязна😄
На іншых форумах людзі набралі тысячы, але пакуль няма шчаслівых, што б вывеў, больш за тое, на адным форуме тэма пра гэтае казіно трапіла ў сметніцу, хоць прычына незразумелая.
хтосьці дэпіў туды долар, пакуль чакаюць выводу адтуль
У мяне ўвогуле дэпазіт можна зрабіць толькі нейкімі Зарыкамі😄З гэтым казіно ўсё ясна…
так там пры рэгістрацыі $ былі, навошта ты зар выбрала
Хто яго ведае😁 Там было R ну Я і падумала, што гэта рублі…🤭
онаніраваў у клубнічкі па адной лініі…каля 4 гадзін..засталося адбіць 4 тысячы…куды ні зайшоў – пайшоў суцэльны жор…у гэтай скрыптягe адбіць бездэп шанцаў адзін да мільёна.
R гэта Рубікі😁
Гэта паўднёваафрыканскі рэнд ZAR роўны прыкладна 7 рублёў
Ахахахаха па-любому😄І увогуле, гэта яго казіно😁
І як ты прапануеш мне зрабіць дэпазіт?🤭
трэба з’ездзіць у ПАР, купіць мясцовую валюту🙂
Усяго-то, падумаеш))
напэўна сёння як бездеп раздалі адмін рубільнік з RTP уключыў на аддачу ў 20% 😁
так і ёсць…у ўсіх лютых скрыптах так..спачатку навалівае..а як да канца адбіцця па вуснах вядуць..сметнікі яны ўсе такія..
Я ўжо тыя бездэпы дзясяткі разоў круціў і, здаецца, ні разу не паднімалася вышэй пачатковага балансу і даўжэй за пяць хвілін не гуляў.
я ў пачатку круціў па капейках..так і плаваў у раёне іх бездепа 600 драўляных…потым надакучыла – влупіў адну лінію на макс-бэт і кошт манет на ўсю..з першага ўдару пасыпала 5 тысяч..потым пачаў плаваць ад 5 тысяч да 9…і спецыяльна засек – засталося адбіць 4 тысячы..баланс упаў да 2500..ну думаю хаця б 600 іх адбію…хрэн там – жор пайшоў пякельны..пры тым па любой стаўцы і ў любым слоце…адмінка ў іх настроена, што адбіць атрымаецца кукіш з маслам.
Ну нават не ведаю! Рэдка там гуляю, паглядзеў статыстыку, браў 7 бонусаў па кодах, адзін да гэтага адбіў і вывёў 600р і ўчора адбіў, паставіў на вывад 600р.
а ў іх што..максімум вываду з гэтых бонусаў…сума бонуса…???
Ну так у ўмовах жа напісана што не больш сумы бонусаў, а ў мяне на балансе зараз 3К, калі б можна было больш, то прыкладна на балансе можна было б зрабіць да 10К. Мне норм Бук оф Ра паставіў лінію мужыкоў на х500)))
ну і кал ім асінавы у гудок…каб я яшчэ раз там онаніраваў за 600 рублёў у іх скрыпце…лепш на якую-небудзь Барселону кінуць 600 драўляных і атрымаць без напругі тыя ж 600..😁