Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,736 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так, там KYC
Дык там за гэта даюць плюшкі па крайняй меры ў рокетмене і за прывязку тг, нумары фрыспіны ў раздзеле прамо “лёгкія грошы”
Але там праз сістэму “sumsub” тыпу відэа-сэлфі, кругавыя рухі па крузе ) у Горилле дакладна ў рокетмене не памятаю ўжо.
Хто гуляе ў Метэліцу правярайце акі, 25 фрыспінаў бездепа і 500р за падпіску на рассылку на мыло…
У ўсіх такая ж схема?
аналагічна, 500 прайграў, а фрыкі не актывуюцца, хаця да гэтага адзін пак адкруціў ацтэк, учора яшчэ і депіў пару раз мін дэпы, незразумелая схэматыка…
Скінь спасылку ў лічку
Кінь у асабістыя паведамленні спасылку 🙏 там з Расіі можна гуляць
Snatch налічыў фрыспіны,пагуляў трохі.
Але ў дэпазітах у іх няма крыпты-толькі Карты РФ,Піастрыкс,скрылл,нетеллер…
Праз карты дэп-у іх хутка праходзіць?
Дэпаў пару раз з Piastrix, потым аднойчы адыграў фрыспіны – мозг тры дні трахалі з верифікацыяй, потым столькі ж чакаў выплату (патрапіў на выхадныя) па карце не ў курсе як дэп пройдзе ці не, тым больш сам ведаеш на дадзены момант якія праблемы з картамі, то дэп губляецца, то вывад – заяўкі вісяць тыдзямі.
Такое толькі пры першай выплатзе, далей усё ў парадку, у межах 24 гадзін выплачваюць, не залежна ад выхадных ці іншых дзён, пытанняў таксама больш не задаюць, паўторныя верифы не прызначаюць – ды ўвогуле нарм і iwild і snatch гуляе і працуе з ру рэгіёнам. Тая ж падтрымка куды любязней і канструктыўна звароты разглядае, не тое што ў котак увогуле шызоіды нейкія, альбо па 20 хвілін нешта там вечна ўдакладняюць, альбо адказваюць у стылі «а таму што гладыолус».
Народ, падкажыце – я ж паставіў на перамогу ў другім тайме, ці што я не разумею?🤔 хто падкажа?
Ну так, так і ёсць
Ну так я атрымліваецца прайграў, чаму?🤔
Ты ставіў на перамогу Ньюкасла ў другім тайме. А яны яго па нулях адбеглі.
Гэта значыць, калі б некасол забіў, так?
Якісь бездепавы ад на гэтым тыдні, нічога не адгралось, сумна
На Буй налічылі 10фс, можна спрабаваць… У мяне нуль, як і звычайна
Магчыма так і ёсць, проста апісаў свой першы досвед, да другой выплаты, на жаль, яшчэ не дайшло, каб затэсціць ) па адносінах да падтрымкі 100% згодны – яна ў іх на вышыні, хлопцы ведаюць сваю справу ў адрозненне ад тых казіно, якія ты пералічыў + дадаў бы ў спіс роялаў і 1хслот – адказваюць тупа шаблонна, такое ўражанне часам складаецца, што размаўляеш з робатам, ботам .
за пару гадоў аднойчы адыграў, максімальны вывад, канечне 5usd)) трэба паднімацца
Я гэтую помыйку выдаляю следам за астатнімі, рокет мены і тд. і тп. Нават калі разважаць з пункту гледжання тэорыі верагоднасцяў, на працягу года, кожны тыдзень па 10 фрых, і кожны раз – дзірка ад бубліка, гэты памыйны sкам, а не казіно, нават у вулканах нешта іншы раз гуляе, а ў гэтай помыйцы з падыходзячай назвай вынік заўсёды адзін і той жа…😁
Я табе скажу яшчэ больш: я адзін раз адбіў у іх гэты бездэп, і яны мяне заблакавалі. Сметніца яшчэ тая
можа, часам трэба дэпіць?
Вось толькі хацеў напісаць, разжыліся
Адыгрыш па бонусах. Вэйджар х40
Дэпы былі ? Дэпаў не было паслалі 25 фрыспінаў а не 20:(