Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,343 Адказу
|
601,905 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну крыху адстаюць ад часу, усяго толькі на 4 гадачкі 🙂
Удачы ! 🙂
зліў, дарэчы, імгненна дно дзірнае яе як бы гэты леебет з бандай жруць без стомы , па 20 ударах без сыгровак могуць круціць , бабкі спісваць слоў няма канешне)
у гэтым Леоне з мінулага прома 1к вывёў + яшчэ бонус на першы, у выніку 1.5к яны цяпер закідваюць паведамленнямі: депні 500, яшчэ 500 – даш і ўсё ў тым духу😂
Згодзен, самая клоўнская сетка. Даюць гэты пак бонусаў “Вяртайся ў гульню”, выводзіш з гэтага бонуса і яны табе вырубваюць бонусы зусім, хоць гуляеш пастаянна і акк у мінусах
у мяне не спрацавала, можа, спазніўся хз
Можа ўжо ліміт, а можа не ў тым Леоне ўводзіў, трэба ў букмекерцы, а не ў казіке, Леон, яны падобныя, дарэчы
Каму-небудзь у казіно Вейс налічылі фрыспіны за апошняе галасаванне слотаў? я не памятаю дакладна, але, здаецца, не налічвалі, а сёння як раз пяты дзень па ўмовах
Так. Сёння. На нуль сыгралі)))
не працуе ваш код на Леон
Заўтра запрацуе, паспрабуй )
Час прайшоў ужо прыстойна, яны жывуць максімум хвілін 20, у лепшым выпадку гадзіну хз магчыма маюць абмежаванні па колькасці актывацый.
Правярайце акі
Парайце, калі ласка, бясплатнае пашырэнне Віні-Пуха для Chrome або Opera, у лс. А то нейкага нармальнага нічога не магу знайсці.
Я дарэчы заўважыў Leebet таксама хітрыя выстрэлівалі фрыспінамі пад дэпчык 400-500р я разы 3-4 павёўся потым пачалі па 700-800р фс кідаць я юзануў пару раз, і цяпер пару месяцаў яны кідаюць фс да дэпу выключна ад 1к да 1.5к, пра камету ад сеткі котаў я ўвогуле маўчу, у мяне там зараз заср*на ўсё дэпнымі бонусамі, штук 13 відаць, а вось там, дзе я звычайна гуляю, гэта сам cat і daddy ўвогуле бездэпы ўжо паўгода не давалі і промікі па тыпу cash і cashnodep не працуюць, толькі санныя штодзённыя plusbox(bon) і starbox(bon) так што мне здаецца выкарыстанне ўсякай дзічыны да дэпу толькі сапсуе аддачу ў казіно па маiм адчуванні ад гульні)
САМЫЯ ДАКЛАДНЫЯ ХАРАКТАРЫСТЫКІ КОТАЎСКАЙ НАМЕНКЛАТУРЫ)))0 СКРЫНЫ ПРЫЛАГАЮ!
мне таксама на ізі далі 50фс у 24 казіно)
80 долараў сыпануў з бонускі
Мне такі бонус не прыходзіў
Бонус не прыйшоў
Задэпні па паўсотні ў кожную шарагу, прае*бі і ўсё прыйдзе ў бліжэйшы час
Што за Віні-Пух, ты мульцікі хочаш глядзець ці нейкі фільм-жах?
ну і дно)
мы вам налічылі, але не налічылі
Што за жахі з мілашкай Віні?)
Ну каму ўжо лутбоксы халявныя на штодзённай аснове саніннай сталі, іншым жа нават гэтыя лутбоксы за 1.5к дэпa онли. Усё адносна, think about ,)
Хто виводзіў у Lex з бяздепа на piastrix? У ўсіх падтрымка ў роялах херава працуе?
Гледзячы які бездэп? Калі той на 1к, могуць пачаць паріць мазгі з тым, што трэба депнуць тую суму, якая на балансе пасля адыгрышу,