Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,087 Адказаў
|
585,431 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Та ну робат шле ўсім без разбору. Каля 3-4 гадоў таму людзі выводзілі, а вось як зараз нават не сустракаў нідзе.
у мяне таксама вісіць з таго года .просілі каб дэп зрабіў з Neteller і будуць потым выводзіць тыпа просілі натарыяльна завераныя докі .хаця да гэтага акк пацверджаны быў.
Яны і ўся іх група на адным аўтарытэтным сайце як нярэкамендаваных, бо маюць вельмі мутныя правілы, так што морочыцца дзеля 25 еўра не бачу сэнсу, тым больш саппорт на англійскай і ў правілах краіны па-за ЕС ёсць незразумелыя абмежаванні. Дэпнеш, скажуць дзякуй і ткнуць у правілы, дзе дэп павінен быць перад актывацыяй фры спінаў, а не пасля адбіцця.
Ну не шанцуе табе)
Па-першае, казіно не напісаў)
Па-другое, ужо было.
А ў трэціх, вышэй пісалі, што без спецыяльнай спасылкі па адным толькі кодзе бездэп не даюць.
А за спасылку, якую, дарэчы, я скапіяваў з чужога паста вышэй, мне прыйшоў страйк ад мадзера ыы
Не ведаю як, але мне далі. Ок, выдаляю тады свой пост
азартманія – ашуканцы. раю паглядзець, якія водгукі пра іх. усё ясна – халява. але гэта горш за вулкана. занясеш і будзеш валасы рваць на задзе ))) хоць у такой лютай скрыпцяге занясці – подзвіг 😁
я ў іх летам 2017 г. навакалбасіў компойнтаў каля 3К, што прыкладна роўна 30 еўра. спрашаў, калі адкрыецца ваш абменнік? яны кажуць – мы паведамім вам па пошце. паведамляюць ужо 2,5 года 😁
Самае цікава, што засталіся яшчэ людзі, якія скажуць, што гэта казіно веры найс)
з добрым ранкам ..іх увесь люты даюць кожны дзень..😁
Кароч, для Украіны як звычайна праблемы, такія правайдэры з гэтым сьмецьцем ужо дасталі, словаў не хапае
Хто з Украіны, код актываваць можна, а вось у гульню ўвайсці не атрымаецца і ніякі VPN не дапаможа, як яны раяць у падтрымцы.
У выніку паабяцалі разабрацца.
Так што, калі хто сутыкнецца, не мучайцеся
У мяне была падобная замарочка ў фреше. Ніяк не мог пагуляць, саппорт раіў ставіць Германію ў ВПН, не дапамагала. У выніку з мабільнага без праблем гуляў, праз ВПН. Як варыянт, калі нічога не дапамагае ВПН, праз Orbot на мабільным, можа пракатзіць.
Ну не ўтрымаюся ж) Залаты Абуз)
Геніі маркетынгу)
скрыпты лютыя…бонусікі пустыя сыпле кілаграмамі…гадзіну круціў і яшчэ 9 штук адабіць засталося😁
Та так. Обычно в бабочках бонусіку фіг дачакаешся, а тут раз за разом, а з іх капейкі. 😖
я кручу Motorhead, бонускі валяцца адна за адной і ўсе пустыя…
Здаецца хочуць вывесці)
Паважаны Алег,
І гэта яшчэ ўлічы.
Гульцы, якія ўнеслі дэпазіт, але не зрабілі ставак, або ўнеслі дэпазіт толькі для атрымання бясплатных кручэнняў, не могуць зняць грошы са свайго рахунку. Гульцу заўсёды трэба зрабіць як мінімум суму свайго дэпазіту ў стаўках, перш чым ён зможа зняць грошы.
ў гэты залаты кавун ёсць сэнс круціць? могуць вывесці?
Усе бонусы вітальнага пакета неабходна адыграць як мінімум 35 разоў, перш чым можна будзе зняць сродкі , Максімальная стаўка пры гульні на бонусныя грошы складае 2 $
арбуз працуе?
😁Я пасля “выгрышу” зразумеў, што лавіць там няма чаго🤠
Так у цябе зеро на рахунку) Ці я нешта з прасоння не дагоньваю)
ён намякае, што калі яны робяць граматычныя памылкі ў слове “выграш”, то плацяжоў ад іх чакаць не варта =)