Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,343 Адказу
|
602,250 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тх.. Дэпазітаў мора, а вывадаў з дэцл, таксама забанілі ад бонусаў… Ну мы знайшлі больш, чым страцілі. Я так думаю))
Auf налічылі 20 фс за бонусныя. Правярайце акаўнты
Па ўсёй сетцы, акрамя анліма, ёсць фс
Нешта ў анліме ў апошні час раскошнічацца сталі.
Ужо які раз спіны па 50 р. прысылаюць з максвіном 10к.
Хрэн 20 см
А што за сацыялька то?
Там бездэпы, па-мойму, залежаць ад узроўню
Тэст слотаў у выглядзе турніраў ад афіцыйнага прадстаўніка Pragmatic з грашовымі прызамі .
спасылка ppturnamen кропка id
п***ц, ты прачнуўся))
Можа быць, раней зусім нічога не пасылалі. Толькі праз чат налічвалі, калі актыўна гуляў.
Дарэчы, тыдзень таму, калі быў турнір на гадавіну, нармальна так наваліла, каля 100+ еўра.
Жаль мяне не верифікуюць. Паў года ім пішу, усё высылаю, у адказ маўчаць. Я пра сацыяльку
А навошта пісаць па некалькі разоў? Ты гэтым толькі затягуеш верифікацыю. Я адправіў адно ліст, у якім была ўся запытаная інфармацыя. Праз амаль 3 месяцы мяне верыфікавалі. Найважнейшае – не панікаваць, працэс не хуткі.
За 7 месяцаў актыўнай гульні, я выйграў у 10 турнірах (заняў месца з грашовым прызом), агульны выйгрыш 100 еўра, не шмат але даволі прыемна
Дык я паміж пісьмамі перапынкі рабіў 2 3 месяцы
І што, калі цяпер дэпну, змагу актываваць?
Усё правільна, далі 20 фрыспінаў
Не магу ўвесці код. Проста там у мяне нават няма куды націснуць, каб увесці, проста няма
Думаў на што патраціць поінты ў 4Luck,узяў спіны ў jvspin, унёс туды деп) зрабіў экспрэс у лайве кэфам х10 ,па выніку з раніцы баланс спісаны, а ставак у гісторыі няма.Абходзьце гэтую канторку бокам.
не там разабралі хутка гэты код
Прывітаю!
@1deposit Абмеркаванні, звязаныя з казіно, пішыце, калі ласка, толькі ў гэтай тэме!
У тэме “БЕЗДЭПОЗІТНЫЯ КОДЫ” публікуюцца толькі коды!
Так я абмяркоўваў бездэпазітнае прома з крамы,раптом нехта захоча таксама яго купіць.
Мне яксьці давалі фрыбэты ў х і джое, проставіў на 2 розных каманды з аднаго матчу, на наступны дзень усё па нулях, хоць адна каманда выйграла, стаўкі гэтыя нідзе не адлюстроўваюцца ў гісторыі, у чаце сказалі, што я стаўіў на 1 каманду ў абодвух казіно (якая прайграла)…думаю альбо я дурны, альбо яны мутяць…
Тыпа ты вілочніца))
Мне сказалі кукі ачысціць і выдаліць гісторыю браўзера) а ў іх усё нармальна. Вось сяджу і далей ваяю.
У якіх казіно ў падтрымкі сапраўды можна нешта выпрасіць? Покердом дакладна не сквапныя, пару раз выпрашваў… ёсць яшчэ?