Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,432 Адказу
|
605,648 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Выбачайце, больш не буду матвацца!. Вымый твар і паглядзі, у якой тэме знаходзішся і дзе пішаш. А то ўжо надакучылі, чэсна кажу.
За апытанні когжа пачнуць фри раздаваць
3 отправил і тоже пусто, что за развод
Я ўчора звяртаўся ў хайп па сваёй тэме, заадно пацікавіўся пра апытанне, калі зачыцяць фрыспіны. Адказ такі – калі вам прышло паведамленне 3-4 жніўня, то чакайце, на працягу трох сутак дадамо. Падрабязнасцяў я не пачуў, ці за свае, ці за бонусныя.
slott точка ком, за ўстаноўку прыкладання 1к на баланс, адыгрыш x20, макс вывад 2к.Код пацверджання тэлефона прыйшоў з трэцяга разу. Хто ў курсе, адпішыце, што за контора
Вывялі за 15 хвілін на піастру, без дэпа і вэрыф.
Крута, смс вось толькі не прыходзіць((( ужо раз 5 запытваў і нічога не ідзе(((
А можаш скінуць спасылку або пашту іх падтрымкі? Можа, можна да іх дастукацца як-небудзь?
Сам знайшоў, затупіў нешта))
Я двойчы праз браўзэр спрабаваў, потым спампаваў прыкладанне і праз яго зарэгістраваўся, код прыйшоў
А і праз прыкладанне код не прыходзіць, звярнуўся ў падтрымку, яны там нешта думаюць)))
На Білайн імгненна прыйшло.
На Мегафон таксама!
А максімальны вывад абмежаваны?
Прывітанне, дзе адыгрываў?
У мяне тэле2, не ідзе зараза ні праз браўзэр ні праз дадатак, а іншай сімкі ў мяне няма. Дык і хрэн з ім))
таксама теле 2,адразу прыйшоў код
Дзякуй бро, мне таксама 2к на піастру вывялі за 0-5 хвілін
Таксама вывялі за минут 10-15 без верифікацыі і дэпа
Адыграў у 3oaks (Boongo gaming)
Калі вышэй за 2к паднімаць , вывядуць?
Сапраўды ад душы, хлопцы! Тожа паспяхова адміў
Блін , я што-то апошнім часам не магу адмыць. Мабыць, трэба круціць новыя слоты. А то, я прывык падымаць у Netent, Book of Dead, Legacy of dead, Yetl i9k, endorfinya і т.д. Іх увогуле адключылі ва ўсіх казіно, па- маім меркаванні. Буду ўдзячны , хто падзеліцца на чым час трэба мыць бонусы.
Мабыць, на рандомных слотах паднімаеш, а потым мыеш, напрыклад, на endorfinya, PG Soft (я мыю) або Netent
Thunderkick
Amatic
1spin4win
PG soft
Yggdrasil
Quickspin
Стары Pragmatic(тыпу Wolf Gold, Buffalo King)
Evoplay, NetEnt (старыя), Amatic (старыя), Gamix.
якось так)
Так Прагмат выцягнуў з бруду ў князі, але што далей ён з табой зробіць, Бро. Правaйдэр гульняў не спіць, а чалавеку патрэбны адпачынак
Дзякуй бро, мне таксама 2к на піястру вывелі за 0-5 хвілін
Я мінус ставіў на праекце таксама, напэўна. Я магу ў самым крайнім выпадку самому канчэнаму чалавеку паставіць тоўсты мінус за тое, што ён своечасова не спыніўся на спіне:)