Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,407 Адказаў
|
604,785 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
BOWOFARMIS-6DIWQDXJITCK
А на бонус ёсць у каго-небудзь?
у leonbet сёння сумленне прачнулася, налічылі кампенсацыю 2.5к з вейдж. ×20, за косяк з выдачай бонуса ў акцыі Еўра2024. Праверце акк, хто тады не атрымаў, а то можа ў каго апавяшчэнні офф.
А я ўчора таксама афігеў , убачыўшы бонус. Не стаў пытацца, і зліў . Інфу не знайшоў у гісторыі бонусаў.
Дзякуй за падказку, таксама 2500 ляжаць!
хто рабіў дэпазіты ў казіно рокнрол бездэп $5
![]()
Медыя ад удзельнікаТак там усё жыццё зараз свае адыгрышы
Усё па-чэснаму, ніякага ашуканства, проста адыграць за свае пару лямаў Вагера і ўсё
Чаму так тухла з бонусамі ў гэтым месяцы?
Так, трэці дзень толькі што пачаўся.
добра,што хоць не прапануеш зайсці ў твой он лайн банк і пералічыць грошы))))а так красавец!давяраеш форумчанам!гэта выдатна!
Будете смеяться,но сам Рокс меня подобным старым и древним способом от роялов приколол месяца два назад!Поставил на проверку вывод,что-то вроде 4500 р уже точно не помню)))надо видео поднять тему запилить!Так у меня ак верифнут несколько лет как назад и там прогнано денег нормально))да еще и во все сетке рояллов во всех 12 ти верифнут!Так нет же!Сам!Рокс решил отработать ))головную боль привить и поставить на проверку Лично)))администрацией вывод))хахахах.так что!только Старда топ проект в роялах осталась ,адекватные там люди работают и все! и да Николай ,я с тобой соглашусь, Фреш еще старый и добрый, а временами недобрый Фреш. Был Рокс у меня в топе,но теперь я очень удивлен их поступком))очевидно все у них нуу очень плохо щааа) а ведь когда то это был мега проект, кто помнит!Сам!Димок в нем джека на 54 к евро словил))))когда-то да и вообще Рокс давал крутую игру наравне с Джоем лет эдак 7-8 назад))весело у них было всегда!Сейчас в Роксе мертвые слоты типа как в Плейфортуне и прочему скаму можно крутить по 5000 спинов смело без единой бонуски или максимум на 25 -50 икс))))вообщем все пропало там!По Лексу выпущу видео позже,туда не заходите это просто треш мега супер пупер скам небольшая площадка с сублицухой от рояллов.12-ая по счету!надеюсь 13-ую им не выпустить!Уже все.новые правила вступили в работу в Кюрасао!Посмотрите тему и видео поймете.все от и до изложу та же песня с 1 гой))))) и Монро….это Дно.Из Роялов это Старда потом фреш и потом к сожалению Рокс.Все !На этом роялы закончились к сожалению.!
Николай,по поводу р7 так это ниже дна туда только время тратить)))разве только абузерам___а так это дно в минус 28 ой степени)),ты же профи !Сам это знаешь что однодневка они.
Будете смеяться,но сам Рокс меня подобним старым і даўнім спосабам ад роялаў падсвятліў месяца два таму!Паставіў на праверку вывод,што-то кшталту 4500 р ужо дакладна не памятаю)))трэба відэа падняць – тэму запісаць!Так у мяне ак верифнут колькі год таму і там прагонена грошай нармальна))да яшчэ і ва ўсёй сетцы роялаў ва ўсіх 12-ці верифнут!Так не!Сам!Рокс вырашыў адпрацаваць ))галовакружэнне навязаць і паставіць на праверку асабіста)))адміністрацыяй вывод))хахахах.так што!толькі Старда – топ праект у роялах застаўся,адэкватныя там людзі працуюць і ўсё! і так, Ніколай,я з табой згодзен, Фреш яшчэ стары і добры, а часам недабры Фреш. Быў Рокс у мяне ў топе,але цяпер я вельмі здзіўлены іх учынкам))ачыўдна ў іх ну вельмі дрэнна цяпер) а ж раней гэта быў мегапраект, хто памятае!Сам!Дзімак у ім джэкпот на 54 к еўра лавіў))))калісьці так і ўвогуле Рокс даваў круцючым гульню нараўне з Джоем гадоў так 7-8 таму))в Vesела ў іх заўсёды было!Цяпер у Роксe мёртвыя слоты тыпу як у Плейфортуне і іншаму скаму – можна круціць па 5000 спінаў смела без ніводнай бонускі або максімум на 25-50 икс))))увогуле ўсё прапала там!Па Лексу выпушчу відэа пазней,туда не заходзьце – гэта проста трэш мега супер пупер скам невялікая пляцоўка з сублицухай ад роялаў.12-ая па ліку!спадзяюся 13-ую ім не выпусцяць!Ужо ўсё.новыя правілы ўступілі ў працу ў Кюрасао!Паглядзіце тэму і відэа – поймяце.усё ад і да выкладу – тая ж песня з 1-ай))))) і Монро….гэта Дно.З Роялаў гэта Старда потым Фреш і потым, нажаль, Рокс.Усё!На гэтым роялы скончыліся, нажаль.!
Ніколай,што да р7 – гэта ніжэй дна,туды толькі час марнаваць)))за выключэннем аб’юзераў___а так гэта дно ў мінус 28-ой ступені)),ты ж профі!Сам гэта ведаеш што яны аднадзёнкі.
Згодзен, вельмі сумна((
Зараз на дэпазіт то нармальныя бонусы не даюць, раз у месяц сетка джой дае 200%, астатнія ўвогуле балт, а вы яшчэ бясплатныя бездепы чакаеце ад гэтых жадных чарцёлаў ахаха. Ужо амаль паўсюль макс вин х10 прыкруцілі да бонусаў на дэп, а ёсць смеццяры, дзе х5. Гуляць становіцца ўсё менш цікава, калі ты нішчаброд і не можаш дэпнуць нармальны, бо падняць з лютых капеек – гэта крайняя рэдкасць
на дэпазіт бонусы прысылаюць рэгулярна і з вагерам і без… Нам бы без дэпазітных пабольш))
Ой, давайце думаць, што не ўсе людзі, якія гуляюць у казіно і не робяць вялікіх дэпазітаў, ніщэброды) А то зараз хто-небудзь трыгернецца і кватэру залудзіць))
На жаль, але я пабачыў масу людзей, якія ну проста былі страшнымі алігархамі! Тады яшчэ, ў нулявых! я пра 90-я і не кажу. яны таксама па невялікіх стаўках гулялі і прыязджаючы на апупелым мэрыне з аховай У КОРОНУ або Метэліцу або Крышталь, таксама казалі, як і Вы зараз! Ды мы па маленькай і так ….)) разьвяжаемся Чыста))) ага! і таксама былі не нішчаброды. І так і казалі! Мы не нішчаброды, мы проста разьвяжаемся! Странна! Але скончылі ўсе аднолькава! Цяпер яны сапраўдныя нішчаброды! Многія ўжо на тым свеце) Увогуле як Вы і сказалі! Трыгернуліся! Прычым усе!
Абражаныя ў маім паведамленні бачаць тое, што хочуць бачыць, размова ўвогуле не пра гэта была. Мне ў прынцыпе па*у.й.
цяпер у асноўным стримеры раздаюць прома-коды дзе лавіць трэба ў іх …………
Там нічога не зловіце, амаль немагчыма, там з софтам сядзяць аб’юзеры з некалькімі акаўнтамі. Адзінае, дзе можна хапнуць, – гэта ў розыгрышах праз рандом. Я так 100 долараў двойчы ў абменніках выйграваў, ну і па дробязях розныя спіны або бабкі на баланс казіно.
не ведаю, я лоўлю, хаця там і па 15 актывацый..))
Ну ў мала вядомых можа і лавіш, дзе на паўтары тысячы падпісоты, хай бог 50 жывых набярэцца
Да я і не абражалася так сказаць, проста сама з сябе пасмяялася, бо не раблю вялікіх дэпазітаў😕
Хайп 20 спінаў