Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мяне толькі 25% на дэпазіт і фрыбэт 300 р. за 4 свае стаўкі па 500 р. што за хрэнь
Таксама. Ад бонусаў і акцый абмежаваны.
Гэта ў комовскім так, а на леон ру усё норм
Што там нармальна? Ты ўмовы чытаў ці проста так ляпнуў?
Усё нармальна ў мяне, 200 фры бэт паставіў на экспрэс
Заходзіць экспрэс, трэба будзе кроўнымі x5 паставіць, каб перавесці з бонуснага ў рэал.
Можна ставіць прэсам з любым кэфам. Калі зайдзе, у плюсе будзеш усё роўна.
Як такое “у плюсе ўсё роўна”? Трэба адкручваць сваімі бабкамі x5. Бывае свой дэп і тры разы не пракруціш.
леон комоўскі 500 у казік сёння раздае, праверце! Твін таксама шчодры, аж косар цэлы!
Дзіўна, у слотах у абодвух казіках паказвае 0 балік, у ўмовах бонуса сказана, што можна адыгрываць з бонуснага, вагер х15 усяго, саппорт маўчыць, незразумелая шляпа…
а што тут незразумелага?
баланс у слотах 0 паказвае, што тут незразумела?
перачытай яшчэ разок
“зрабіць ставак на 15000 рублёў у любімых слотах”
а потым табе ўжо бонус дадуць
У ўмовах напісана, што я магу рабіць стаўкі з бонуснага рахунку ў абодвух заведзеннях…
Кароче зразумела, гэта чарговая шляпа – у ўмовах прапісваюць так, каб х.й было зразумела, у выніку ўсё зводзіцца да дэпазіту і канскага вагера, няхай яны сабе гэтыя бонусы засунуць глыбей, чаго яшчэ чакаць ад гэтых скамных шараг, горш па шэі ў 100 разоў, гэтыя хаця б нармальна прапісваюць, а гэтыя чартапалохі толькі ў блытаніну ўводзяць…
Гэта ўмовы па адыгрышы, прачытай першую кропку. Там напісана пра стаўкі ў любімых слотах (на свае), пасля чаго гэты бонус будзе налічаны на бонусны рахунак і яго ты зможаш адыгрываць з яго ж.
ну для рэгулярных гульцоў у леоне/твіне фармуліроўка даволі зразумелая
я хз што вы перазбудзіліся, Мікалай 😂
Калі хто адклаў і не аплаціў код у рио на сто спінаў з крамы – напішыце ў асабістку
Пункт 1.5
так,думаў як у мінулы раз будзе тупа 1000р з х15, а тут спачатку заслужы бонус, маўляў пагуляй на свае,а потым атрымаеш
А ў іх заўсёды так, даюць панюхаць, а потым 50 акцый аддай у 10 разоў болей, чым яны табе падарылі.
У Леон два дэпазіты па 2000 і зрабіў ставак усяго на 6000, вось і думай, аддача нуль, прайшоў пяць розных правайдэраў
Я таксама спрабаваў, нават больш рабіў, нідзе такой аддачы як у іх не бачыў, рэальна нуль!!!