Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,330 Адказаў
|
601,440 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
RiseofOlympus100-IQ3YOLOZP3W42
Так наверное,я хз я там заблочаны ўсюды кроме тедбет
Там спачатку трэба было яшчэ напісаць назву слота. Але гэта так, на ўсякі выпадак, калі ты не ведаў
Вось адыгрыш усюды – гэта плюс. А праблемы з дэпазітамі ёсць шматкуды і часта, асабліва калі папаўняць з карты. Таму лічу, што гэта не праблема, усюды бывае: адразу прыходзяць выплаты) дзе‑небудзь затрымка
У мяне на праектах Рояла раней вельмі доўга прыходзілі выплаты сродкаў, а на новым LEX момантальна прыходзяць, ну да 2 гадзін і ўсё на балансе
Лепш зрабіць деп, пагуляць а потым ужо браць. Думаю так лепш і дакладна прэтэнзій не будзе
Ці ёсць у каго вопыт выводу з замежных казіно на нашу карту Мастеркард?(У мяне ёсць Сбер віза і Тинькофф Мастеркард,старыя але працуючыя карты.)Транзакцыя праходзіць увогуле?Банк прапусціць?
“Выпусціць” ці замежны банк, прывязаны да плацежнай сістэмы таго казіно) 99% не, каму патрэбныя санкцыі на плацежку)
Досвед ёсць, але вось толькі з пэўнага часу падобныя транзакцыі забаронены.
Хлопцы, хто рабіў вывад з Канады? Адыграў бонус, дэпа не было. Паставіў 50$ на вывад, просяць дэпазіт. Саветы, рэкамендацыі?
Забаронены з боку нашых банкаў?Бо казік сам прапанаваў вывесці на карту,метад толькі такі ў іх застаўся толькі на карту,калі ў рублях рахунак.Я сам у ахуі ад таго,што адбываецца,крыптай у іх карыстаўся і гора не ведаў.
Верыф-дэп-адкрут дэпа х1-вывад
Вядома, з нашага боку перш за ўсё. Нашы банкі блокуюць куды больш прымітыўныя транзакцыі. Я даўно ў офшорах стаўлю толькі валютай. Часам нават калі бачу ў якім-небудзь праекце рахунак у рублях, адразу думка – у якім жа годзе я ў іх рэгістраваўся?
Ну гэта іпаная бяда, карацей кажучы.
Мне патрэбна дапамога) даўно хачу наладзіць крыпту і ўсё не атрымліваецца. Калі не цяжка, падкажыце
Спампуй прыкладанне Trust Wallet, а там ужо ўсё будзе зусім проста, нават дзіця дашкольнага ўзросту справіцца.
Спампоўвай кашалёк адзін з гэтых
Exodus, trust wallet, убудаваны кашалёк у тг(але ў тг перад выкарыстаннем раю ўсталяваць клауд-пароль (аблачны пароль))
На скрыншоце інтэрфэйс Exodus, я асабіста ім карыстаюся
На плацяжцы Payeer ёсць унутраны абменнік з рублёў на крыпту і наадварот
Калі я не памыляюся, то ў пэйера канскія камісіі на любыя аперацыі з крыптай, плюс ёсць ліміты на мінімальную суму аперацыі. Шмат людзей, якія выкарыстоўваюць пэйеер для крыпты, скардзяцца на гэта.
Лепш ужо карыстацца крыптакашальком у Telegram, там усё больш зразумела і прасцей.
У тг-кашалька чат ёсць, я падпісаны, кожны дзень у кагосьці нешта не прыйшло, кагосьці забанілі, падтрымка маўчыць. Сам не карыстаўся, меркаванне чыста па назіраннях у чаце
Дык у пэйера такіх жа каментарыяў не менш на сайтах, дзе публікуюць водгукі пра плацежкі. Цяпер у ўсіх праблемы з аперацыямі на рублі, тым больш калі пачынаюць фігураваць карты і ўсё астатняе.
Так, камісіі ў іх дзівосныя – у канцы чэрвеня спрабаваў вывесці на тіньку карту 7265р, з камісіяй выйшла 7770р, амаль суткі транзакцыя вісеў у апрацоўцы, у выніку адмянілі, спасылаючыся на тое, што: “банк адхіляе аперацыю, прычыну адмены не паведамляе.”
Мне там сёння далі 10$, з такім жа вэйджарам. Але паспяхова зліта.
2500 далі, зліта без шанцаў
Паходу выпадкова знаёмаму 1к выпаў.
Трошкі пяціхат зліў, хоць зачапіўся да 2к – падняў, пасля тупа зліў.
А там быццам як абмежаванне? У мяне 1к быў максімум пасля адыгрышу ці можна працягваць на іх гуляць ? Хоць ужо не актуальна:).
як быццам мяне не пускае ў акцыю
Паглядзеў спецыяльна праз самы выгадны абменнік, так і атрымліваецца. Зато з пэйер на піастр зараз без комсы можна)