Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,501 Адказ
|
606,970 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Звычайна прыкладна за гадзіну, адзін раз выводзілі прыкладна за суткі.
П.С. казіно – адстой, перастань гуляць, яны на бонусы кідаюць і могуць прама сказаць табе, што ім пафіг, у мяне так было, адпаведна могуць рана ці позна і з выплатамі так пачаць кідаць, я больш там не гуляю
дзякуй
да, я з бездэпа 50 фс падняў, зрэзалі да 4500, а так – да, дэп да гэтага быў, слоты нейкія коравыя і казіно мутнае
У Криптобоссе фрихи віснуць. Чакайце аккаунты.
Таксама не працаваў, запоўніў анкету, пацвердзіў пошту і тэл. у саппорт напісаў налічылі…
Не, слоты там норм, не фэйк, усё акуратна, бывае і валіць, проста стаўленне там свінскае, абманваюць з наміналам спінаў бонусных, бонус потым не мяняюць, грубяць, адпаведна могуць калі-небудзь і сапраўды кінуць на грошы, лепш бокам іх абыходзіць. Я там у плюсе, і далей гуляць дакладна не буду ніколі
І бонусныя ўмовы – шлак, х10 макс він з бонуса, а калі табе даюць спіны па 5 рублёў заўсёды гэта ўвогуле смешна.
Падобна на праўду)
Адыгрыш можна ў чаце даведацца. Так, 50$ з бездэпавых прома
slotheist – як вы адыгрываеце вэйджар-в якіх слотах? нічога гэты Rival не дае
Так, казік проста наймацнейшы.
Я з ім азнаёміўся сур’ёзна і на славу.
З касара падняў да 40+к, паставіў на вывад, мне нібыта не выводзілі, напэўна суткі, казалі, што праблема з эмітэнтам, потым напісалі, што трэба верифікаваць акаунт для вываду (хаця там у прынцыпе верифы няма). Прамурыжылі з верифам яшчэ доўга, потым нечакана саппорт напісаў, што ў мяне мультыаккаунт і яны запрасілі праверку дакументаў у астатніх маіх акаунтаў (вось гэтага я ўвогуле не зразумеў, нейкая шыза). Прамурыжылі яшчэ доўгі час. Ну а потым выходныя, я паджартаў смачна – алкашэчкі і ўсё зліў натуральна, ну і праз гадзіну вуаля, прыходзіць ліст з прабачэннямі і словамі – цяпер вам даступныя вывады – прыемнай гульні!
Гэта, канечне, быў эпік. Заблакіравалі ак і забыў як страшны сон гэтае бесавое стварэнне.
Цяпер калі хтосьці тут, ці на падобных рэсурсах і новых акаунтах хваліць гэты цудоўны казік, у мяне прама сэрца радуецца, адразу адчуваю праўдзівага і параднага чалавека.
Гэты ж слот jingle нядрэнна гуляе, аказваецца, бывае! Сёння з 240$ каля 180 адыграў, прыкладна. Калі б у іншы не пайшоў, у ім бы застаўся, хутчэй за ўсё адыграў бы! Трохі цярпення не хапіла.
калі працуе чат у гэтым slotheist? калі не зайдзеш піша не даступна будзе ў 1.30
З 20:30 мск і да раніцы
Добры вечар мадам ці мадмуазэль✌️ 😁
каротка, дастукаўся да сапорту, было 70 баксаў спісалі баланс, спасылаючыся на тое, што вывад можа быць з тых кодаў, якія вы атрымалі на мэйл, а іншыя ніфіга там, так што калі адыграеш – то шанцы вялікія, што выведуць, астатняе няма сэнсу актываваць, усё роўна не выведуць, прыкры́лі лаўчонку
шаноўныя, кідайце, калі ласка, некалькі слотаў кшталту Ліл Дэвіл, дзе можна збіраць сэрдзічкі ці штосьці такое, нічога ў галаву не прыходзіць…
адб’ю бонус, а ўсё, што вышэй за макскешаўта, хачу зарадзіць у накопны слот
у Ліл Дэвіла не пускае гуляць😁
Не верце скаму DAVA nv, паслалі вось такое:
АЛЕ па факце, даюць 100% або кажуць менеджэр павінен разабрацца, так развялі на дэп у 100$, буду падаваць скаргу.
Паглядзі ў Big Time Gaming (калі ёсць і даступны), напрыклад, Extra Chilli і падобныя слоты з манеткамі
У Red Tiger купа такіх слотаў, калі можна з бонусам у яго гуляць, то пашукай там.
Ад Relax – Book of 99 таксама варыянт)
Мне калі ад дамоўскіх казікаў падобныя лісты прыходзяць, перад депам заўсёды даведаюся ў чаце, актуальны ці ён для мяне і табе на будучыню раю так рабіць. Бывае, што проста рассылка ідзе ўсім, а ён табе не даступны.
Сетка казікоў то нармальная, не думаю, што яны цябе кінулі. Можа ты дэпнуў больш максімальнай сумы бонуса і ён не налічваўся. Ды куча ўсяго можа быць, але калі табе даступны гэты бонус, яны павінны праз чат налічыць патрэбны бонус замест 100%. Галоўнае спінаў не рабі, а то яшчэ потым з-за гэтага скажуць усё, раз ты пачаў гульню, у нас ўжо няма магчымасці налічыць.
Так усё так і было, перад дэпазітам даведваўся ў чаце, ці магу я яго атрымаць, яны сказалі, дашліце скрыншот ліста каб было відаць ваш адрас паштовага скрыні, падтрымка пацвердзіла, так вы можаце яго атрымаць, калі зробіце дэпазіт, ну і пабег яго рабіць, а потым, калі дэпазіт ужо быў зроблены, пачалося: ой трэба паклікаць менеджара і г.д., ужо 5 гадзін прайшло, і як бы не рухаецца.
што за прыкол у канаде777, знайшоў сто спінаў у book of easter, дало 3 баксы а баланс у мінус😂![]()
Павiнны ўсё выправіць, не заўважаў за імі такіх швыркоў. Ну скаргу таксама на ўсялякі зрабі.
А па-мойму яны ўжо ў 2020 пачалі махляраваць, fastpay як выкінуў усіх РУ гульцоў і прыбіраў плюшкі і паставілі RTP на 84%, а тым часам прайшло ўжо больш за 10 гадзін, а сітуацыя ўвогуле не змяняецца.
Мда. І было б на што кідаць . З-за якіх-небудзь капеек так рэпутацыю псуць сабе …
Народ, скажыце, у многіх так было, што як толькі ў криптобоссе або унлиме пасля выводу з бездэпа забараняюць бонусы, то адразу ж у астатніх праектах ( анлим і хайп ) аўтаматычна таксама забаронена карыстацца бонусамі….