Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,507 Адказаў
|
608,363 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Які слот ?
Падтрымка сказала, што гэты промік – фэйк
Такога прамо няма
Падтрымка цябе абманула. Учора ўсё працавала
Гэта прома па памылцы ў вас спрацавала, выдае бонус на дэпазіт
Навошта ўводзіць людзей у зман?
KCu4RI booi 500 актывацый
дзякуй забраў, а ў якім слоце фрыспіны, у мяне не высветлілася(, а ўсё бачу ў армагедоне
паспеў. Ад душы
Ты актывируй,потом зайдзі ў слот ,магчыма там ёсць бясплатныя кручэнні.Таму что,ў гісторыі бонуса ў мяне таксама так жа пішацца,нібыта я не адыграў бонус за 2 дэпазіт.Фактычна я ўчора- то атрымаў бясплатныя кручэнні,проста не змог адбіць.
Атыгрыш са сваіх?
Дзякуй, будзьце асцярожныя з гэтымі прома адмяняйце пасля таго як усё сольеце,а то я забыў і прыйшлі 10$ з турніка на іх словіў паляну ў казанова і замест 30к на вывадзе аказалася паўтарышка.
Браза, а можаш спасылку ў лс кінуць на каз? Што мне падказвае, што я не ў той каз ламаюся))
Звычайна дэп патрэбны паміж промо ці не?
Як часта можна на хайп браць промо?
Хайп раз у суткі 1 раз на 50 спінаў, 1 раз 75 і 1 раз bcgaming спіны, деп не патрэбны паміж промо
Дэпазіт патрэбны паміж вывадамі з прома, а не паміж актывацыямі, у мяне так працуе
Ведаў бы яшчэ дзе браць, у офф групе ніколі не паспець (
Я карацей яшчэ папрабаваў,з профілю не актывуецца бонус і перакідвае ў касу, у выніку трэба націснуць на звонак выбраць там гэты бонус і націснуць актываваць,і тады ён сработае)))
Былі выпадкі, калі людзям блакавалі акі, па-мойму там павінен быць дэпазіт паміж кожным прамо, ну тут напэўна як пашанцуе 🙃
Калі бачыш, што адыграў і будзе вывад, дэпні мінімалку, а то пасля вываду адключаць ад прамо.
Але фотасесія і вынос мазгоў будзе 100%
чорт, брат, соры, і сапраўды ў Tesco казіно лез, не ў той, усё норм, актываваў
Фотасэсіі ў любым казіно праводзяць🤣, яшчэ б падтрымка хутка працавала. З учорашняга дня чакаю адказу ў казіно ауф)
Там табе такую ўладуюць,з паперкай селфі рабіць што б рука была бачная і палова пірага.С першага разу канешне не прымуць,можа з трэцяга пашанцуе.
Пашпарт з мордай і лісточкам, як табе такое?) было ў адным казіно
Так менавіта і будзе.
Прайдзена. Зараз цяжэй занесці, верыфікацыю прайсці не складана