Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,867 Адказаў
|
574,537 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
але даюць толькі сотку
http://pixs.ru/showimage/100png_6186946_28976029.pngНу няма праблем, сотку – дык сотку. Толькі я растлумачыў, як зрабіць, каб залічылася не толькі сотка.
правільна паставіць пры гэтым ты іх не можаш
Пракрутка спартовага бонуса складае 8 разоў ад пачатковай сумы бонуса і ажыццяўляецца толькі з рэальнага балансу. Гуляць на бонусныя сродкі немагчыма, у разлік пракруткі бонуса бяруцца стаўкі з рэальнага балансу. Бонус застаецца на рахунку на працягу 14 дзён, калі не будзе пракручаны раней, а затым анулюецца.
Шота я не разумею. Толькі мне не налічваюць гэты бонус ? Гляджу, усім налічваюць (((
Мне таксама не даюць, хоць дэпазыты былі ў мінулым годзе толькі вось быццам апошні быў летам ці ў верасні не памятаю.
Дэпазіт, на колькі я разумею, павінен быць менавіта ў гэтым годзе. А так-то і ў мяне былі ў мінулым.
у гэтым годзе ж усяго 13 дзён прайшло, яшчэ не ўсе паспелі надэпіць ім, а яны з такімі ўмовамі коды шлюць ? хм 🙂
Я ў гэтым годзе таксама ім не дэпіў, але мне далі, учора праўда.
Можа акцыя доўжылася ўсяго суткі, лепш, вядома, у саппорце ўдакладніць.
там акцыя да 14-га студзеня
Але ўсё ж там ёсць якіясьці абмежаванні, раз мне не далі актываваць…
а ты ім у чат стукні
адправілі паведамленне,адказу няма,чакаць трэба кода ў тэлеграме?
Я хвілін 5 пачакаў, і кінуў гэта ўсё,
ужо было
Дасягнута максімальная колькасць актывацый купона.
Ну, магчыма ўжо час акцыі скончыўся. Там і на самае адбіццё бонуса ім даецца 6 гадзін. Ты нічога не страціў. Там наіпалова яшчэ тое.
Пля ну вы хаця б на пяць сантыметраў часам вочы падымайце…
Дык яны проста ў адзін час выклалі, бывае…
А вось апошнім часам часта ўжо ліміт вычарпаны, праўда, бяда.
Штосьці актывавалася… а спінаў ужо 30 хвілін як няма…
У мяне яны з’явіліся на наступны дзень.
праз прыкладна гадзіну мне спіны налічваюць.
Калі вы рабілі дэпазіт у казіно LOKI або GOLDEN STAR то можаце атрымаць 20 фрыспінаў у гульні Lucky Sweets. Проста ў бонусах увядзіце промакад: UDACHA18
P.S. Дэп не рабіў але актывавалася.
GOLDEN STAR сказалі што купон толькі для новых.дэпазіты былі-купон не актываваўся(((
у LOKI наадварот.дэпазітаў не было а купон спрацаваў)))
У мяне ў абодвух спрацавала. Дэпазітаў не было ні там ні там.
Тожа спрацавала..дэпаў не было ні там ні там