Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Марсбет іхняя сотка за кожны пачатак месяца, мяне цікавіць, ці ёсць такія, хто адыгрываў з гэтай соткі хаця б раз?
2 разы, прычым абодва разы ў chance 20.
Апошні раз зайшоў і адразу х1200, максімалка ў гэтай гульні па 6 руб. 7200 руб
А пазапрошлы зайшоў і таксама адразу семёркі, толькі па 3 лініям, х450
Толькі абодва разы, адыграўшы, не выводзіў, потым зліваў…
Фартовы ты бро, мне гэты chance 20 і ўся лінейка ні разу х1000 не давалі, нават х500 не бачыў, у чатах у тг. таксама гляджу – у пг. софце заносы скідаюць па х1000+ я ў ім ні разу такі ікс не лавіў х300+ да 500, апошні раз х300+ бачыў узімку, сёння ачысціў усе кукі і браўзеры, а то якісьці крынж атрымліваецца…_)
Я на твае скрыны наглядзеўся і практычна ў эндорфін апошнія пару месяцаў кручу гэтыя шансы) х500 пакуль макс, паходу яшчэ месяца 3 пакручу і шыза пройдзе🤣
У мяне ўсё больш адчуванне, што пг софт гэта шляпа з паветранымі іксамі х 500 (як правіла па мінімалцы) і ўсё далей – балбатня, у тым жа Wild Bandito па 3 ретрыгера выдаваў некалькі разоў і пасля х 200-300 па 15-20 пустых пракручванняў, х.. ня ўвогуле поўны
Ну я як-то ў джынсах там лавіў х1000 па 50,тоже здзівіўся
Момантамі якось ігра ідзе. То круціш пару месяцаў, лінію не зловіш. То ў дзень па некалькі разоў адразу па шмат ліній так на працягу тыдня! Гэта я яшчэ далёка не ўсе скрыншоты выкладаю, каб не паўтарацца.
Вось у chance 40, за 2 тыдні поле сямёрак даваў 6 разоў! Ну поле, гэта я маю на ўвазе калі пяць у шэраг амаль па ўсіх лініях! Ну больш х1000 хаця б.
Пасля гэтага некалькі месяцаў ні разу, і вось толькі нядаўна ў хвалі х815 разок па 12 руб!
Але колькі я ні гуляю і дзе ні гуляю, ні разу падобнага нічога не лавіў у сеткі Котов! Ды і криптобосаў таксама! Май гэта на ўвазе!
Роялы, буі, Марс, эверум – усё! Больш ні разу нідзе, Котов прынцыпова выціскаў, казаў сабе : «хоць раз дай падобнае -буду пастаянна гуляць»!
Вось яшчэ прыклад: у razor shark гуляў, да сыходу з РФ 2 гады, лавіў х1000 манету 8 разоў, але ў бонусе занос хацеў па лініях, не, ні разу, пастаянна таксама каля х1000, ну можа крышачку больш! І вось праз 2 гады лавлю больш х3000 у бонусе, на наступны дзень, сутак не прайшло, заходжу і зноў нешта падобнае на больш х3000
Можа так настроены, можа рэальна ўдача! Увогуле гэтым і зацягваюць аўтаматы, тое, што лавіш – тое, чаго не чакаеш і тады, калі менш за ўсё чакаеш!
Не ведаю як у каго, у мяне зноў 1-га чысла ў кэтах спрацаваў код cash1500rub
У каго-небудзь ёсць промо на Рамен?
Уражанне, што іх увогуле больш няма, толькі іх рамэны, якія паінт зловіш
дзякуй за наводку, зайшоў паглядзець, а там 100 фрыспінаў вісіць… праверце ў сябе таксама
А tenbet.com(праўда гульня на крыпту ТРК) ці bons.com працуе ад сеткі x,joy?
Я так разумею з усіх кошачага г…. толькі на Кэт шлюць.а як жа Гама,дедди..?
Гама і дедди ўмеюць толькі адключаць ад бонусаў)
Гэта ўжо напэўна індывідуальна
На пошце вісела ліст. У Snatch 50 спінаў у новай рыбалоўлі. Не ведаю, усім ці не ўсім, вагер х50, макс-вывад 2 або 3 к, дакладна хз.
калі не цяжка кінь скрын ліста ў прыват…
Можа хто ў гэта гуляе, спорт працуе? кіньце спасылку на нармальнае люстэрка, спорт не загружаецца, слотаў некалькі, нічога не выбіраецца, супорт тупіць: то інтэрнэт адключыце, то ў…ўключыце, то браўзер ачысціце, такое гэта ўг…
Новае?
Jus тчк bet – заўсёды актуальная спасылка
Чаго́сь не хоча актывавацца…
n1bet FG20 актываваўся толькі праз чат
кіньце ў лс, калі ласка, спасылку на r7
Ды на сайт заходзіць, а ў спорт таксама не груззіць…
Трэба Паўла клікаць, без яго з буём не разабрацца, у гэты слот, у якім яны налічылі фры, я ўжо паспеў пагуляць і нават бонусік 5 лавіў, усё пустое, вядома, але сутнасці не мяняе – я ведаю, як праходзіць бонусная гульня. У гэтым буе я сёння на 9-й спіне лавлю бонус, думаю – ну як заўсёды 200-300 р. А як аказалася, у буя свая бонусная гульня ў гэтым слоце? Я такога нігібалова яшчэ не бачыў, замест запуску звычайнай бонуснай гульні ў гэтым слоце пачалася міні-рулетка, у якой мне, вядома, выпала не што іншае, як 50 рублёў – ну як такое можа быць, хто растлумачыць? У дадзеным слоце ж бонука, у якой трэба лавіць рэтрыгеры і падковы, як буяціна туды рулетку ўставіла??? Ці я нешта не ведаю?