Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,309 Адказаў
|
600,222 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Скриптобосс ужо дзве тыдні не налічвае, а хайп ні разу не прысылаў, дэпоў не туды не туды не было…
Я, дарэчы, цяпер увогуле не разумею, як гэта працуе. Мне прыходзілі бездэпы на крыптабос, але я нейкім чынам сарваўся і задэпіў. Думаў, што перастануць прыходзіць, але па-ранейшаму прыходзяць, толькі цяпер раз у два тыдні. На хайпе такая ж сітуацыя, але як прыходзілі, так і працягнулі, але ў апошні раз прыйшло 50 спінаў замест звычайных 20.
адмянілі, на рэальны баланс вярнулі 100$ было 175$
відаць максімальны вывад 100. чакаю далей
Можа перагледзелі ўмовы, цяпер толькі дэперам рассылаюць, хз. як у іх там гэта працуе
Unlim праверце VIPARH55EY5D
Hype наалічыў 50 фс,5 хвілін таму пусто было
Перавышаны ліміт выкарыстання. Такія коды хутка расходзяцца. Можаце не правяраць.
Ліміт ужо
Яшчэ адзін VIPACLFQU2K4. Такія прома актывуюцца раз на суткі,калі піша не знойдзены- значыць час,калі ліміт – ліміт
Атыгрыш за свае
Першы быў за бонусныя,а другі я ўжо не змог актываваць
Успеў, дзякуй!
Сорры у мяне вясёла два бонусы адзін, які дае па чацвяргах ! Так, бонус адыгрываецца бонуснымі
Спачатку таксама так падумаў, пакуль не звернуў увагі на другі бонус, а гэты ў мяне таксама актыўны, замучылі яны яго налічваць:
20 FS Master Chen’s Fortune
Толькі нафіг ён патрэбны – вагер x50 і максімум 5к, маўчу пра тое, што мыць за свае.
Спасылка ёсць?
Як зараз справы ў піастрыксы з папаўненнем праз СБП? Працюе ці чакаць два гады?
скрыптавае абсталяванне ў казіно (таму такія касякі ў слотах вылазяць), а не трансліруюцца напрамую з сервераў ад правайдэра ліцэнзійныя гульні
гэта пацвярджае, што онлайн-казіно лахатрон
З той суботы папаўняў і выводзіў без праблем. Сёння хацеў закінуць у пинап, депнуць пад выходныя спіны, і разоў пяць выдало памылку на рэквізітах. Закрыў і забыў.
unlim працуе ў каго-небудзь? штосьці зусім не пускае.
ёсць якія-небудзь прома-коды на пд… можа ад стрымераў, можа яшчэ адкуль
унлим16 ком нармальна заходзіць у мяне
Не, хлопцы, тупей чым у роялах падтрымкі няма!!!!!! 100%
яны нават свайго сайта не ведаюць!
Хлопцы, толькі ў мяне больш няма бонусаў у роялах? Я пра тыя, што reload-бонусы: 50% і спіны на гэтую суму, за дэп ад 2000 руб. Пры ўмове, што за тыдзень ёсць дэпaў на 4000 руб.
калі ў плюсе – адключаюць
SECTOR200