Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,526 Адказаў
|
609,525 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усе казіно па змаўчанні – тварі. Учора рамен накруціў з 170р. да 1500, не выводзілі некалькі гадзін, потым думаю – хрэн з вамі, пакруціў і паставіў на вывад 2к. Яны там ледзь не звар’яцелі, у выніку заблакавалі акк. Тое яшчэ помыйка.
Дружа, там стрымэры у ****і ад Водкі, нават ім яна не дае, ад слова зусім, прынамсі тых, каго я гляджу. Той жа Лудан, у яго з 30-ці стрымаў Водкі толькі адзін вывад, усё астатняе – зліў. Огр Прыднястроўскі, увогуле кожны стрым адкрыта кажа, што Водка гэта скам, хаця ў яго на 40 депаў кантракт, з якіх ён выводзіў 2 разы і то капейкі. І многія іншыя стрымэры.
Правільна табе кажуць ! Бонус хантаў не любяць і бачаць здалёку.Ты б хаця б часам дэпазіты рабіў а не халяву збіраў.Я многа атрымліваў бездэпаў у роялаў,но мяне ніколі не блакавалі не запытвалі дэп памерам з адыгранага бонуса
Я ў сваю чаргу, хоць і не прыхільнік роялаў, але трэба аддаць ім даніну, верифікацыя ў іх самая хуткая, я разумею, што яны там скануюць усе свае праекты, а я даўно ў фреше зарэганы, але ўсё ж іхнія праекты, у якіх рэгіўся, ні разу не марочылі мазгоў, дзве секунды праз чат і ак ужо верифікаваны, яшчэ б слоты гульнілі лепш, тады цэны б не было, стаўкі на спорт ёсць, слоты ёсць, засталося аддачу дадаць… А бонусы іхнія перастаў юзаць як толькі яны ўвялі новыя правілы на промікі і гэтую ўсю лабуду…
Ну а я табе ў супрацьвагу скажу, што бачыў, як на стрыме ў Водцы без пакупкі лавілі максвін у Чаос Кру ад Хаксавa і Зевс/хедас ад Прагматыка. І што цяпер?
Згодзен, ёсць такое, таксама пакуль не патрабавалі ніколі
Як мне падабаецца, усе кажуць, што казіно скам, гэта скам, там кідаюць, тут кідаюць. Тут 50 дэпaў зліў, тут не бачыў больш за х10.
А потым, калі пытаеш: а якое казіно норм то? Ці знікаюць у тумане, ці кажуць 1хбет або селектор.
Пра профу ўвогуле маўчу. Калі пра іх узгадваеш, адразу размова скочвае на абразы.
Бо ў іх абарот ставак касмічны і нават па тэорыі адноснасці ў іх значна больш шанцаў на занос, да таго ж гуляюць не на свае, а на фіксу або рефшары, а просты гулец можа так і не дачакацца максвіна або хаця б прыблізнага да яго выйгрышу…)
Скріншоты! Калі мне кажуць, што роялі зусім не даюць, у мяне напэўна, ну дакладна больш за сотню скрыншотаў на больш за х1000 ад іх. Я стаў іх рабіць гадоў 2,5 таму. Так што калі важна даказаць камусьці, рабі скрыншоты!
А слівы можна даказаць, калі трэба, канечне, скрыншотам дэпаў.
Мае месца быць! А мне яшчэ здаецца, што падстройка можа быць нейкая. Ну не ў ўсіх, вядома, стрымераў! Ну гэта проста мая думка, можа і не так, можа я памыляюся.
Не-е-е-е, я не пра гэта. Я пра стрымеры казаў. Людзі проста кажуць, што стрымеры там злілі тут злілі, а потым з-за гэтага кажуць , што казіно скам. А калі стрымер занёс, то ўсё роўна Скам. Я пра гэта.
ведаеш, як робяцца скрыншоты і відосы?) уключаюць аддачу ў сваіх скрыптавых слотах і ліпяць скрыншоты і відосы для наіўных
Усе спрэчкі ўзнікаюць з-за таго, што кожны спрабуе навязаць іншаму сваё меркаванне, а калі кожны застанецца пры сваім, то і падстаў для сваркі не будзе, кожны мае права на сваё меркаванне, проста не трэба яго навязваць іншым…
Ну вось вышэй я пра гэта і напісаў, тыпа не ведаю, можа казікі ім аддачу ставяць для рэкламы і яны заносяць мільёны! Не ўпэўнены, што так можна рабіць або што робяць, але такое мае месца! Думкі ёсць такія!
Што па словах так можна рабіць – я, канешне, нікому не паверу, пакуль сам не ўбачу, але думкі ж з галавы не выкінеш!
Вось мне таксама цікава, тут столькі людзей, якія гуляюць, а чаму няма нікога, хто працаваў у казіно, ну ці быў у долі нейкай. Ну той, хто рэальна разумее, як працуе казіно, як наладжваецца! Не друг другога, не знаёмы, а менавіта сам!
Я аднойчы бачыў, толькі нейкі айцішнік навоштасьці круціў апарат, я яго спытаў, навошта ты гэта робіш, ён адказаў, але я забыў:))))
Апарат – кексі, ну тыпа клубнічак, малпачак. Я, дарэчы, там лавіў 5 Котаў, менавіта гэты апарат ён і круціў! Вось ён націскае, выпадаюць 5 Котаў на вялікую стаўку, зноў націскае, зноў выпадаюць і так каля 30-50 разоў. Ну факт у тым, што менавіта гэтыя 5 Котаў кожны раз выпадалі!
гэта бізнес,дзе вялікія грошы і праўду толькі даведаемся,калі казіно разваляцца
а хто ведае кухню знутры,той і сам у гэтым зацікаўлены,каб маўчаць,ён жа тоже ў долі
Яшчэ раней, гэта десь у 2003 годзе, я ўсталяваў гэтыя ж клубнічкі на камп, не на грошы! Проста з цікавасці, там можна было ўстанаўліваць працэнт выплат. Ставіш шмат, класна дае кожны раз , ну і наадварот. Але там камбінацыю якую б ты ні ўстанаўліваў.
Фіг ведае, калі наёмны работнік быў! Што ён праз там гадоў 5 атрымае! Я пра такіх. Там жа ёсць наёмныя работнікі!
Добра, фіг з ім, так доўга можна разважаць!
А як вы глядзіце стрымераў? Проста ў браўзеры: «стрым казіно»? Яны ж усе ў запісе. Ці трэба як-небудзь лавіць? Ці ёсць якія-небудзь канкрэтныя каналы?
Навошта табе гэта трэба?Чым менш на іх глядзіш тым менш прайграеш!
Проста хацеў зразумець, што гэта, у чым цікавасць. Зашоў, нейкі фрык сядзіць, пантуецца, па 400к бонусаў купляе адна за адной. Ды , братан, ты правы, нафіг мне гэта не спадабалася!
Яны ўсе гуляюць на выдзелены баланс, ты таксама можаш пакруціць на фанцікі
Дружа ён збірае на новы камп донатамі 130000,але бонускі купляе па 200-300тысяч…як яму самому то не смешна
Правільна называецца – дэма баланс. Ніякага дачынення да сапраўдных грошай не мае. Стрымэры зарабляюць на падпісках у іх сацсетках і стрымінгавых платформах, ну і на аффссылках казіно. Казіно зарабляе на ідыётах, якія круцяць па 10$ за спін.
Ну ўсіх пад адну грэбёнку таксама нельга) лудан напрыклад разыгрывае па ляму і больш за стрим, сам не раз выйграваў у яго па 10 і 15, круціў бы на фанты – гэтага не было