Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,365 Адказаў
|
603,523 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я яшчэ заўважыў,что бездэпы ад казіно зніклі
рэальныя бездэпы,а не тыя,якія за свае адмываць)
яны паходу выпускаюць новыя казіно часцей, чым я шкарпэткі мяняю🤐
Гэта ўсё называецца адным кароткім словам — БРЭНД. калі ёсць брэнд, то адпаведна фарміруецца ФРАНШЫЗА для развіцця БРЭНДА. Гэта закон любога бізнесу. Пытанне толькі ў тым, што яго занадта ўжо настойліва навязваюць, што ў сваю чаргу дае АДВАРОТНЫ ЭФЭКТ)) Інакш, ЖАДАБНАСЦЬ породжвае БЕДНАСЦЬ. Я, у прынцыпе, ва ўсіх роялаўскіх казіно зарэганы, але не ўсюды гуляю. Часам захожу, калі зэркала памянялі, а гэта кажа пра наплыў гульцоў. Значыць, можна крыху урваць. Потым змяняю пляцоўку да наступнага наплыву. Выбар заўсёды ёсць))
Анлим і хайп даюць відаць па чацвяргах ці па пятніцах бездеп
WEISS КАЗІНО но-дэп 30 СПІНАЎ У ПРОФІЛІ
люстэрка памянялі з-за наплыву гульцоў?😁 упершыню чую такую прычынна-выніковую сувязь
у мяне вопыт рыгаловкі роялаўскай ужо вялікі, і ў кожным новым іх дэрме адзінае і тое ж) я лепш буду ў буржуйскія ад ДАМЫ граць чым у парашу снгшную.
А вось рояля сагаджуся так сабе
адыгрыш магчымы ў слотах з раздзела “граць з бонусам”, або проста ў слотах ад playson. Бонусны баланс даступны для гульні ў playson, стаўкі ідуць у адыгрыш вэйджэра. макс $ out 100
Вось дзе вы бярэце і каму вось так каб на пошту бездэпы прыходзілі …..
Так табе проста не шанцуе, у мяне таксама вялікі вопыт у роялах.
Вось ты кажаш, дамаўскія добрыя, а мне там не шанцуе, але я ж не кажу, што яны скам.
Лакістарт іх казіно, спачатку плюснуў 250 еўра, а пасля 20+ дэпоў па 20-30 еўра ў пустэчу.
Кінгдом таксама іх, спачатку вывёў 50к, а потым усё ў нуль.
Атрымліваецца, яны таксама шляпа?) Не)
Шмат гарэлкі не бывае)
У любым сэнсе)
🤝👍👍 100%
Ну доля праўды ёсць пра роялі, ужо дзесяткі разоў пісаў, што лояльнасць проста забілі) Але калі табе ўсё роўна на бонусы, падарункі на дзень нараджэння і розныя плюшкі за актыўнасць, то казіно норм. У плане – выйграў лям, яны выведуць без базару.
там хаця б можна пагуляць, адчуць гульню, а не ё6учы жор як у блюватыне снгшнай, дзе нават бонус нерэальна выбіць.
у метро пасажыры так злосна глядзяць.
мяне ненарока ў душы праклінаюць,
але нават не дыхаюць… і смірна стаяць
табе вывелі ў лакісакі?
Неа, трэція суткі пайшлі, зашкварцы яны, канешне, рэдкасныя
А чаму ты дзівішся? Роскомнадзор адсочвае гульнявыя азартныя сайты па сістэмным прагам. а яны пачынаюць працаваць, калі гульнявыя сайты праяўляюць актыўнасць. Вось. уласна, і ўвесь х… да капейкі)) дзіўна. што ты са сваім гульнявым досведам чуеш пра гэта ўпершыню)) У кожнага казіно ёсць. вядома. свае абходы такіх блакіровак, але не ўсе хочуць траціцца на распрацоўшчыкаў. Ім лягчэй люстэрка памяняць…. У роялаў, напрыклад, ёсць доўгатэрміновыя люстэркі, якія трымаюцца даўжэй — не звяртаў увагі? А ёсць, якія часта мяняюцца. Вось у котаўскіх новыя галінкі на пачатку амаль кожны дзень мяняліся, а потым затишша…
таксама не,зараз 72 гадзіны пройдзе і пастукнуся да іх
Ёсць адзін тэлеграм-канал па спартыўных прагнозах, так вось логіка ў адміна такая: стаўка сыграла – добры матч, не сыграла – матч прададзены.
ну гэта, відаць, з-за гарэлкі 🤣🤣
Пасля “канал па спартыўных прагнозах” ужо ўсё было зразумела)
агаа, ну …як кажуць – сустракаюцца два папарацьнікі ў непрыдатных для размнажэння ўмовах і адзін іншаму кажа – ” ну….тут і не паспрачаешся…” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ну канал каналу розны. Ёсць каналы, якія не маюць ніякага дачынення да меркантыльнай гандлю паветрам, як філатаўскі, напрыклад. Яго прагнозы зусім не цікавыя, як і любыя іншыя, але ведаць заакіянскі хакей ледзь не на ўзроўні Грышы Перэльмана ў сваёй матэматыцы – гэта не кожнаму і нават не мясцоваму дадзена.