Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,868 Адказаў
|
574,591 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Цалкам згодзен)
У анлиме, напэўна, атакавалі чат з-за 100 спінаў) Чаргу чакаю ўжо хвілін 10)
А чаму ўсе партызаняць дешыфроўшчыка ў Джоі і іксе
RAMEN-JAZZ здаецца гэта апошняе, калі дэп быў паміж промо
я паспеў) выдало са спінаў амаль 1300 і працягнуў у тым жа слоце адбіваць па розных стаўках да 60р, злавіў адзін бонус з выйгрышам 450 р і адзін заносны спін быў на 1200 р, але больш за 2400 бал не падняў, сліў
А я такі промік увёў адкруціў 1000 дало, расслабіўся, ну думаю падрэмлю гадзінку дзве, потым са свежай галавой пакручу, прачнуўся там ужо адыгрыш толькі за рэал… 😁
Bullsbet промо з пошты 50CANDIESMG
як я разумею трэба было табе зрабіць хаця б адзін спін на бонусныя, я заканчваў адбіваць калі ўжо было напісана што на рэал, але адыгрывалася бонуснымі
на здзіўленне вывелі без праблем
Чот не працуе(
Прыходзілі каму лісты ад сеткі ДАМЫ? каротка кажучы, цяпер яны могуць запытаць інфармацыю пра ваша фінансавае становішча, а калі не афіцыйна працуеш, што за фігня? як цяпер там гуляць?))
яны відаць хочуць упэўніцца ў тваёй плацежаздольнасці, каб разумець, марнаваць на цябе промікі ці не варта)))
Таксама не працуе…
Аператыўна пабрылі🤭😧😡
А там іграць і не трэба! Найгоршая сетка казіно. Грошы будуць цэлей!
хз, там хаця б слоты працуюць у адрозненне ад СНД куйні абрыганай
верагодна не. Гэта зроблена для таго, каб лішні раз пакалаціць мозгі пры выплате.
Гэты промік ужо не працуе, як кажуць, будзем пачакаць, чакаем новы)))
Ну не ведаю, у скрыншотах калі паглядзець, там маіх скрыншотаў ад х1000 да х9900 куча , ужо пісаў яксьці, за апошнія 2-3 гады пад сотню набярэцца напэўна (адзін razor sharke больш за 10 раз). І, павер, ніводнага няма з котавых казікаў, хоць я даволі часта ў іх гуляў! Нават Cryptoboss і everum ёсць! У асноўным канечне роялаўскія.
ты вялікі малайчына, з акаўнтам пашанцавала. рубільнік не вырубілі
Мне здаецца па-рознаму яны настроены. Вось я зараз гуляў у хайп, усяго ў 2 гульні, chance 20 і chance 40. На 2000 руб па стаўках 8-20 рублёў я амаль 2 гадзіны круціў, так, дае цікава да х100 максімум, потым есць, бывае што 1000 руб па 12 рублёў сілкуе амаль увогуле без аддачы. І так туды-сюды на адным месцы -/+ 2000 руб. Ну ніяк не памацаць больш, ну або вельмі рэдка. А тыя ж рояловские казики, якія, канечне, мне больш падабаюцца і ў той жа час ненавіджу дзеля мозгу-косак іх службу падтрымкі, накопліваюць банкролл пабольш і пасядзеўшы (прымаючы пад увагу правільней – пратрымаўшыся) там нейкі час, усё ж аддадуць тую самую х1000. Ды і не менш важна, што там людзей значна больш гуляе і адпаведна ўносяць грошы. А тыя ж коты колькі ні гуляў, ночамі сядзеў у гэты chance 20, семёркі адзін раз толькі лавіў і то па адной лініі.
Па-повадзе рубільніка – заўважаў, часта, паднімаеш да нейкай сумы або проста важкае нешта лавіш і ўсё, усе гульні ў нуль, але рэальна як адключылі. Але былі і выключэнні, падняў, быццам адключылі, потым праз паўгадзіны гадзіну зноў як насыпае, так, рэдка, але бывае, што пачынаеш задумвацца, а можа няма ніякага рубільніка! Не ведаю, сцвярджаць не буду, можа ўдача, можа не!
Калі я сказаў, што “10 спінаў у Ноўлімiце – гэта зашквар, то я «ганю» на Эверум? Я і не думаў, але цяпер пройдусь. Граю там з 20-га года, тады турніры былі ў Playtech. Бывала выводзіў з іх да 10к, з чацвяргоў таксама часам нядрэнна выводзіў. Пасля таго, як “на разгляд адміністрацыі” яны павысілі вартасць залатой манеты да 32к (32к стаўак, каб з 15 білетаў выйграць раз у турніры 30-50₽), яны час ад часу вяртаюць назад частку дэпазітаў і ўсё. Найлепшым пацверджаннем няхай будзе наяўнасць вольных месцаў у турнірах. У 20 годзе туды трэба было пастарацца ўлезці.
так працуе ў онлайн-казіно лахатрон, яны толькі частку ўнесеных грошай вяртаюць. Выіграшы гульцу падкідваюць з агульнага абароту грошай у казіно, унесеных гульцамі.
стримеры гэта клоўны з фантыкамі, ім казіно плаціць грошы за развод людзей
калі не будзе людзей(трафіка) ў казіно, то і казіно не з чаго будзе выплачваць выйгрышы і выйгрышаў не будзе ў казіно)
Колькі людзей – столькі меркаванняў, але мне здаецца трэба нейкім чынам ацэньваць па выніках, ці што. Калі я кажу, што ўся сетка Котаўская г… – гэта значыць, што я там нічога не злавіў, паграў не адзін раз, а патраціў там кучу часу! Той жа эверум, я асабліва ў яго ня граю, усяго напэўна 10 толькі дэпазітаў па 1000-1500, пры гэтым здымаў па дробязі пару разоў, двойчы лавіў больш чым х1500. Лічу, гэта нармальны паказчык. У котах праведзена ў разы больш часу і нічога!
Усё так і ёсць, а я яшчэ раней дадумаўся, калі на турнірныя выйгрышы вагер не вешалі, выйграў колькі грошай у турніры, потым купляў манеты на аўкцыёне і ўдзельнічаў у латарэі, дзе выйграваў іншыя спіны і з іх ужо выводзіў, але ў выніку ўвогуле зачынілі мне доступ да аўкцыёну. Да Everum як да казіно ўвогуле прэтэнзій няма, там гульня, дэпіты, вывады – усё ў парадку, але вось гэтыя спіны па чацвяргах і выйгрышы ў турнірах, я ўвогуле з 16-га года там гуляю і вывёў за гэты час раз пяць з гэтых акцый па дробязях, варта казаць, якое гэта перспектыўнае занятак, проста так ужо па звычцы іх граеш)
У каго што-небудзь дзе-небудзь грае наогул(