Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
патрабуецца як мінімум 1 дэпазіт
само сабой, шчас бы яшчэ бездэпы без адыгрышу ўсім падрад раздаваць
прычым тут адыгрыш я пра дэпазіт кажу патрэбны як мінімум адзін
ну так зрабі дэпазіт і атрымлівай бездепы ) яны там кожны тыдзень, а калі не хочаш не рабі і не атрымлівай. прыкінь, дэмакратыя
Раз у суткі кручу кола, ужо тыдзень заўсёды выпадае адно і тое ж, а менавіта іхняя валюта беспантоўная, прычым адна і тая ж сума, аж бесіць такі рандом…
там калі няма актыўнасці заўсёды так , але іхнюю валюту так то можна на USDT памяняць )
ужо цікава становіцца) і колькі кола круціць трэба,каб на 1 usdt набраць?
там залежыць ад тваёй актыўнасці, калі ў цябе ёсць 1000$ абароту за тыдзень, то ёсць шанец, што ўпадзе 1 JET разблакіраваны, а 1 JET = 1$ , гэта значыць ты можаш на яго граць і калі выйграеш зможаш абмяняць і вывесці куды заўгодна) Але без актыўнасці падаюць заблакіраваныя JET’ы, тыпу пад вэйджар за ўласныя грошы, адыгрываюцца вельмі павольна за кожную тваю стаўку, там падрабязна формула на сайце напісана
мне па 7.77 джет шмат разоў падаў , мяняў выводзіў юсдт
мне і 7.77 выпадала і 70trx і 0.012ETH
шмат і шмат разоў)
Вам сапраўды больш няма пра што было напісаць? Такія сітуацыі па 10 разоў на дзень, штосьці праходзіць, штосьці не, амаль паўсюль затрымкі і часта вяртаецца на кашалёк. І што? “Рэбята, Волга ўпадае ў Каспі́йскае мора. Не ведаю як астатнім, мне так сказалі” – вось як гэта выглядае.
я месяца 3 не быў у гэтым казіку, зараз зайшоў код паспрабаваць, спрацаваў
вось кефір не падаў, а троны і солана так, і юсдт, здаецца, лавіў каля 50 бачэй, калі за тыдзень навегерыў каля 10к баксаў
Лухта, 3 працэнты бяруць за вывад, нядаўна чувак пісаў у ВК, што паставіў 20к на вывад, яго заблакавалі, ну і яшчэ хто‑та таксама пісаў у каментах, мяне заблакавалі за тое, што я падняў 120‑ы ўзровень, павінны былі даць 6к бонус, не далі, я паскардзіўся – паляцела бан
Дзякуй, яны прыйшлі ўжо даўно! Я пісаў сюды.
Петухі прислалі але ў мяне не спрацавала
Было вечарам,
Рабіць не было чаго.
Галка села на плотку,
Кот залез на гарышча,
І сказаў хлопцам Коля
Проста так:
– А ў нас у квалтылі газ, а ў вас?
– А ў нас пабілі вока, а ў вас?
– А ў нас сёня тата, учора плісель навяселе,
Коску выкінуў у окоско, замест коскі стала дзве,
– А мой тата бегемот – яго мама так кліча,
– Бегемотам здзівіў …
Я ў таты крокадзіл!
Брат – асёл, сястра – свіння …
Заапарк, а не сям’я. і г.д. і г.п.)
Шыкарна
Хлопцы, скіньце бота з промакодамі, з спісу ў тэлеграме знік, і не памятаю, як называўся
У каго ёсць промік на старду з тэлегі?
У каго ёсць працоўныя промікі?)
У эверуме спіны з’явіліся))
Актываваў праз падтрымку запыталі скрыншоты, дзе відаць маю і іхнюю пошту, залічылі 375 бонусных рублёў