Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,978 Адказаў
|
579,112 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кіньце спасылку на n1bet пліз. У прыват
Хз, верифікацыю, здаецца, ніхто не прайшоў, каб праверыць, хтосьці раней кідалі на гэтыя казікі прома і хтосьці захапляўся гульнёй слотаў у гэтых казіках😂
Ёсць прома на сацсетку?
Мяне цікавіць тое ж пытанне, усе баяцца туды кідаць 20 еўра😁
Усім добры дзень , падкажыце што рабіць, казіно Плей Фортуна ўкрала 1850р , ідзе ўжо 3-я тыдзень як яны нахабна блуць пра вяртанне !!! Яны ператварыліся ў зграю махляроў !!! Скарга не дапамагае !!! Ленін таксама маўчыць !!! Што за беспредел!!!!
Хлусяць нахабна , больше 2х тыдняў я не магу вярнуць свае ўласныя сродкі, не бонус , не выйгрыш !!! Свае асабістыя грошы, дэпазіт который я зрабіў
адыгрыш за рэал?
Сення хацеў для разнастайнасці дэпнуць ім. Бог адвёў, чамусьці не зайсці было, логін і пароль уводзіш, націскаеш капчу, яна не зʼяўляецца, ну адпаведна і не зайсці! Я гэта расцаніў як знак:)))
І самае дзіўнае я нікому не даваў ніякіх рэквізітаў !!! То ёсць старое казіно з добрай рэпутацыяй проста ператварылася ў сметніцу , !!!!!! Дно самае дно, пытанне ж не аб бонусе або вывадзе з бонуса , або сума выводу вялікая, пытанне ж аб вяртанні маіх асабістых грошай !!!!! Самому не верыцца што такое можа здарыцца!!!!
@aslanbeko Вячаслаў усё бачыць.
Разгляд вашай скаргі адбываецца не ў гэтай тэме!
Ну ладна вам
Але многія даведаліся, што іх ашуравалі
Сметніца,туды ёй і дарога на ДНО.
Добра, што азнаёміўся, думаў у фортуну грошы заліць
Вярніце лс
Я так зразумеў на bc game за вериф ужо не налічваюць да 50$ ?
У Пин Ап прыйшло 460 фрыбета, хз усім ці індывідуальна, правярайце
Нешта америка777 за вечар адно і тое ж пісьмо даслала 5 разоў з 300% пад дэпазіт, пахне скамам
напішы ім,узнай што хочуць)
Што думаеце пра ЖирнойПанде – ёсць сэнс туды дэпнуць?
У гэтай жа ветцы, здаецца, абмяркоўвалі, што не варта
Рэбята, я не ведаю ці гэта індывідуальна для мяне ці не! Джет казіно.
Дзякуй)
Актываваўся,но пасля ўнясення дэпазіту. Дэп туды рабіў но пасля ўводзіў промік на 1к.
У мяне гэта нарм бездэп з адыгрышам на бонусныя…
прыйшоў ліст
luckystart
Прамакод на 15 бездэпазітных ФС – FREE15