Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,873 Адказу
|
625,689 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
joinus – loading99
Яшчэ будзе WIN20 і CHANCE20
MilkyWay спрабаваў? Гэта ж тая лінейка
Проста разачароўваюць. Так доўга вырашаць пытанне з промікам з тг.
M522HQP7NW
раменбет хутка,паміж промо дэп
неактуальна ўжо
Народ, на якую карту можна з пиатрикс вывесці?
на любую!
Але лепш праз сбп выводзь!Так не марозяць звычайна даўга!
Адкідваюць
пазней паспрабуй. толькі вывад – намучышся чакаць. апошнім часам яны вельмі доўга перакладаюць на карты
Усім адхіляюць!Таму што “так трэба”!)))ім!
Адхілілі зноў падавай на вывад і так да бясконцасці)))))))))))))))))
Там усё, па-мойму, індывідуальна – ад чаго залежыць час вываду, перакладаў, але рэальна апошнім часам яны доўга выводзяць. Чытаў тут на форуме – камусьці выводзілі за ~15 хвілін, у маім жа выпадку ў той момант чакаў больш за суткі. Нядаўна ў мяне ўвогуле знікла магчымасць вывесці па СПБ на Тинькофф, на днях зноў з’явілася і на днях жа выводзіў на карту Тинькофф па СПБ – што дзіўна, прыйшло адносна хутка, у працягу гадзіны. Таксама гэтыя дні выводзіў на карту тую ж Тинькофф, пераклаў з “Банкаўскія карты РФ (не Сбербанк)” – таксама прыйшло аператыўна. А так хз: каму калі як.
Хлопцы, ёсць хто на першага прома на 1000р? Тэст буду рабіць
Дрып і лёгка магу падкінуць
канспіралогія, тэорыя змовы ) бк, казіно і піастрыкс) не думаю так, дружа, проста рэальна траблы ў іх з перакладамі на карты тым больш РФ улічваючы цяперашнюю палітыку .
Гэта само сабой, але доступ у казь ёсць да піастры гэта 100%.Да і як інакш калі ў іх няма нічога!ні ліцухі ні адрэса ні тэлефона!Ні чога!І гэты фактар часта ўплывае на час вываду і адмены!
Ды я ўжо 5 казіно отмыл выше 50к , нл не ставіў на вывады асёл (((
Кажу, я асёл))) бо не паставіў на вывад
Піша, што промік ужо не даступны
толькі зараз актывавала.пасля верифа трэба,а не пры рэге
Зразумеў, прыняў
Выводзіў хто-небудзь?
Аддача, канешне, лютая, бонуска на х 50 і больш нічога, нават ставячы функцыі, ні аднаго разу не сыгралі… 😁
я там паігрываю час ад часу , выводзяць але так жа як і ў джойнусе , могуць адразу вывесці могуць суткі парзяць мазгі
У мяне 50к бонуска дала😁максвывад па-любому 1к
у мяне бонуска была 3 рублі🤣
Набіў 300к у гэтым слоце, адыграў спісалі да 10,паглядзім вывядуць ці не