Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,314 Адказаў
|
601,056 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, сыпле па самае не магу))) 300+ баксаў ужо 200 адыграць трэба… але як іх выводзіць відаць праблема)))
Персанальны з аднаразовай актывацыяй.
У гэтай помыйцы яны мяне выдатна запомнілі і надоўга))))
слоты ў мяне не гуляюць
Атыграў. На асноўны 60 баксаў упала.
ахахбл))) мяне паходу таксама))![]()
будзеш выводзіць??)))
Трэба б. Але я не ведаю, як. Там на баксах ёсць нейкія 2 метады. Заўтра ўжо разбірацца буду)))
Ну я паставіў на крыпту 10 бачэй, паглядзім прыйдуць ці не
Не атрымліваецца змяніць валюту, блін!
Зайдзі ў профіль, дзе дадзеныя і там будуць валюты. Націсні патрэбную і ўсё будзе нарм.
Джет з бота код EkUZ9 1 актывацыя
Dsoxy JET 1000р
увогуле не*уй рабіць ?🤣👈. з бота на роял сюды слаць. без стомы !
я калі хацеў вывесці. праўда я на карту вывожу
ставіў. мне адказалі ў падтрымцы, што вывад займае да 48 гадзін, а потым, што ў выходныя дні фінансавы аддзел у іх не працуе. і што я не выведу да панядзелка, пакуль фінансавы аддзел не правядзе праверку і выплату.
Лёгка вывелі з бонуса 4,5к.В пгсофте адкруціў, у кожным слоце амаль x100. Думаў зараз деп на суму + x3 скажуць. У першы раз у роялах бонус сыграў)
Legzo промо з бота jQKu8
starda Nb2wq з бота
Браты, прабачце, адказваю – не ведаў, мне толькі зараз матео ўсё растлумачыў, шчыра, не са зла, хацеў як лепш…
Цябе таксама з 1 красавіка
Гэта прывітальны бонус для навічкоў пасля дэпазіту, у цябе да гэтага быў дэпазіт!
я што прыдумала што ці?рабіць мне няма чаго.Калі гэта пытанне,то да дэпазіты былі і вывады
па приколу актываваў у олімпус залез Зеўс крут !!через спін ×500 теперь только в эту ваваду буду играть))
падымаў 75к🤣 мин деп1.5к🤣
клоўны)
Кінь у лічку гэтае прома і гэтую паль ваваду, таксама пацерплю фігнёй
што адбываецца
ці ёсць на ваваду прома?
Так, гэта паль вавада, проста дзеля забаў