Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не зусім зразумеў, пра які промакод гаворка, мне паведамленні адміністратары адключылі за ругань на форуме) вось калі што тг t.me/Beavisggg
Здаецца +- адэкватны сайт, нават падтрымка разумная ))А гэта рэдкасць )
хто-небудзь праходзіў вериф на америка777?чаму пашпарт не праходзіць
а як гэты бонус уключыць?
у вас адыгрыш у гэтым америо ідзе?
Пацвердзіць пошту, тэлефон з’явіцца ў лобі клікаеш на банэр аўтаматычна промакод впісан ” bookoftut50″ актывуеш гульня, слот загружаецца фрыспіны там ужо актыўны .
я ўручную зараз актываваў bookoftut50
максімальны вывад з гэтых фрыспінаў усяго 1к руб?
А значыць і так працуе, актывуецца.
Так, судзячы па гісторыі ішоў адыгрыш, магчыма не ва ўсіх слотах іграў у прагмаце ў тым жа слоце зліў балик у пух і ў прах х1 адкруціў )
Хтосьці вышэй пісаў што так 1к максімалка, я не стаў чытаць умовы так як не патрэбна ўжо мне )
Мне яшчэ больш пашанцавала. Як адмыць, хз.
па сотцы херач можа пашанцуе
промокод актываваў,а фрыспінаў у гульні няма) напісаў ім….сказалі праз пару гадзін звярнуцца
Можа, гульню не тую выбраў, там жа іх некалькі Megaways трэба
точняк, а я ў простую заходзіў)
я праз банэр бонуса заходзіў, і мяне ў звычайную гульню закінула, глюк у іх відаць у козяке)
у мяне, калі першы бонус актываваў за рэгістрацыю і пры заходзе ў гульню вылезла таблічка(вычарпаны ліміт) таксама давялося пісаць у падтрымку…
відаць з-за наплыву жадаючых сайт у іх трэшчыць па швах)
У мяне з банера не заходзіла, праз пошук знайшоў , спачатку таксама ў звычайную зайшоў.
усё працуе)))
толькі тэлефон не пацвярджаецца))))думаю з-за нашага плюс сем)))))
трэба пераключыцца на правілы і заходзіць з банэра ў гульню
Слоты ў іх граюць,як у нашых рускіх сметніках
не, усё роўна неактыўна!пакуль тэлефон не пацвердзіш я так зразумеў.
сапорт яшчэ і пытаецца)))ці ёсць у Вас іншы нумар)))))))))))))))
красавцы мля___
яны ў цябе абузера западозрылі)
таму я ім і скінуў са свайго асабістага кабінета Мегафона скрын))) ужо вопытны))) З кім павядзешся ж))))хахахахахаха
Рэбзя каротка адмыў я вагер з гэтага Америо, на рэальны балік 2 к упала паставіў на вывад паглядзім што будзе
у якіх правайдэрах гуляў, куды не заходжу ўсюды то ці памылка, то выкідвае
кому цікава ….для тых відос запісаў(першыя 3 хвіліны пардон не выключыў музыку))))ўвогуле тры разы бонуску выдало)))прыемна так пакатаць было!Прывітанне годнае ад Праекта лічу новай регі!Адназначна!
ЎВОГУЛЕ 82 К адыграць не жарт усё ж)