Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,187 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ды хопіць спаміць гэтымі фрыспінамі, іх даюць кожную нядзелю, па мне гэта не бонус, а плювак у гульцоў, а не бонус з яго ўмовамі
ну ты малайчына,пост папярэдні пра гэта
Буй поймаў бонус у бездэпе
Тэма прысвечана промакодам казіно, чэл падзяліўся, прычым код існуючы і не самы дрэнны, а тое, што ён цябе не задаволіў – не яго праблема. І па факце, бессэнсоўнае паведамленне якраз ад цябе, абурацца, плакаць, скуліць і радавацца можна і нават патрэбныя ў тэме абмеркавання гэтых самых кодаў
Гэта геніі маркетынгу, на што разлік цікава, на тое што чалавек, бачыўшы нулявую аддачу, пойдзе дэпаць у гэтае смецце? Такімі падкідамі яны толькі падкрэсліваюць скам і нулявую гульню ў сваіх помыйках, няхай яны трыпуціны з гелемарамі там на мульёны круцяць і рэфаў мутяць…
Я таксама думаў пра гэта, якія яны долба@бы, калі думаюць, што, пракруціўшы бездеп і бачыўшы якая аддача(ніякая) я буду дэпіць)
так рамен такі ж выпаў бонус і дало 150р ) усяго з улікам грошай бонуса
Тры разы вывёў па €50
Адключылі ад бонусаў, атрымліваецца на €150 у плюсе 😂
Ну ім, напэўна, у плюс што пра іх кажуць, нават дрэнна. А камусьці што-небудзь дасць, але як бы там ні было – ужо не адна старонка толькі пра іх, а гэта для іх рэклама. Магчыма ў гэтым справа. Камусьці выпадзе ўсё роўна што-то! Мая думка – калі хочам ім зрабіць горш, проста можна забыць, што такое буй. Я пасля апошняга мазго….ва з дакамі сказаў ім: усё!!! Пасля гэтага нават бездэпы не бяру. Уявіце, коды ёсць ад іх, а ніхто іх нават не бярэ, проста кінулі. Вось толькі тады яны задумаюцца пра нешта!
Америка777 клоўны,фу,накінулі фс ад наркоса(хто параіў)150$ пачаў абыгрываць набіў па капейках 300$ абнулілі кажуць сутыкнуліся з праблемамі правайдэра ,сори прыходзь праз два дні
Лев выводзіць без замарочак?
таксама і мне яны сказалі, я таксама ў наркосе падняў трохі
Адзін куй там деп трэба 25$ для вываду і макс кешаут 50 бачоў,еще і заблакуюць як цябе.Скамнае казіно какое-то
суткі чакаў вывад на картку , але могуць і хутчэй выводзіць , хутчэй за ўсё з-за праблем з карткамі так доўга выводзяць , а так быццам нармальна , сябар выводзіў 18 тыс р дзе-то месяц таму вывялі мін за 20 на карту Сбера
Так добра б прычыну зразумелую назвалі,і неўжо для іх гэта такія вялікія грошы,каб прама такія меры
Ды я б дэпнуў, калі б усё чотка,праблема не ў гэтым же)))А тое, што яны паўліны)
Было б непрыемна атрымаць блок пасля дэпа))а так пафіг, нічога не страціў
А што там з slotheist вывелі каму ?
што зноў пачалося то? бясспынна якаясьці хрэнь на пашту прыходзіць адсюль!
а хто там нешта падняў?)
Омерика таксама ўчора абнулілі балік, праз гадзіну ў чат напісаў, вярнулі
Мне шкада кожнага хворобнага, што з кожнага апавяшчэння сходзіў з розуму))
Асабліва цябе, мой сябар @ndncorl
З гэтай помыйкай не звязвайцеся,поўныя махляры!!
што з імі не так ?
Папутаў я крыху, братух)))
Разумееш, што з кожным можа здарыцца)
І не трэба рубіць з плячэй.
Я магу мінуснуць толькі рэцыдывістаў – тых, хто пастаянна гэта робіць “піша не ў той тэме”, а калі бачу, што гэта аднаразовая акцыя, я проста праходжу міма.