Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,892 Адказу
|
626,593 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, хутчэй з-за гэтага. бла толькі зараз заўважыў што дэшыфроўшчык аказваецца. я год чытаў як дрэсіроўшчык)))
Паўгадзіны
Налькі разоў выводзіў, бывае па-рознаму. Было ўвогуле хвілін за 10 на піястру, кароч у асноўным да гадзіны.
у joy спрабуй, я толькі што актываваў
гэта ты пра які тазік?
а на Bons ёсць код?XFILM не працуе
Bons асобная цывілізацыя. Яны ніколі коды не даюць.
так, джой і ікс – барада, а ў рамен яшчэ не круціў, але калі ўспомніць, як там гуляе, то я нават не ведаю, за што там можна зачапіцца, каб пагуляць; колькі я там не спрабаваў і спінаў яны кучу дасылалі, ні разу нават 20% не адыгрываў, таму пачакаю, што тут хто скажа – можа што разумнае пачую))
за намінацыю якая называецца ох музино, прысалі ліст тыпу спс за голас а фрыспіны ў працягу 72 гадзін налічаць…
я ў рамен адмыў бонус 11000, вывёў і пасля задэпнуў і яшчэ падняў да 8000, зараз буду выводзіць
малаток у што адбіў што гуляла?
у плайнго граў, прагмат, ноліміт, у якія гульні заходзіў – тыя і гулялі) слоты сёння ў мяне гуляюць
KENTAIERY кент
Якое гэта гаўно, а не рамен бет, ніводнай сыгроўкі, ні бонускі, проста без шансаў, ніводзін правайдэр, памыйкі ёбаныя скамныя як былі без аддачы так і засталіся…
таксама куйня, у гэтым рамене ні разу не адыгрываў, нават х 10 гэтых
я сама здзіўляюся, як яны мяне плюсанулі
так у мяне бонус выпал ! так 0 дало з бонускі
Ды ну, зусім не – усё толькі ўніз.
Самое цікавае што ў гэтых еўрапейскіх і Pragmatic і Betsoft і PNG, усё дае шанц хоць бы пагуляць, у гэтых жа ру-скамах зусім абразелі тупа аддачу на -90 паставілі, вось бы параўнаць рэальныя лічбы гэтага самага RTP. у гэтых і тых, проста слоў не хапае аж падгарэла, проста не рэальна не гуляе, пустыя спіны і ўсё зноў нават 20% не адыграў, хоць вагер смяшны х10 гэта пылюка ўвогуле ў гэтых амерыках 777 вагера па х60 з лёгкасцю адыгрываюцца, калі нават не адыграеш то нагуляешся ад душы, у гэтых жа памоях адны замазкі, хоць бы іх уздрюхалі не важна хто – хакеры ці іншыя, няхай хоць хто, такія жабы ліцэмерныя, ніколі ні капейкі ў гэтае лайно!
з гэтым я з табой згодзен
Вывеў у рамені 9к , закінуў у Kent падняў 30к і ўсё зліў)))
Выдатны вечар)
пашоў нафіг чытэр!!!
Гэта трэба быць геніем, каб вывесці з памыйні рамэна 9к. і ўмець задэпіць іх кошачы туалет…
))))) [fхахахах