Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,506 Адказаў
|
608,041 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дастаў гэты крыптабарбос, рашыў забаніцца на верочку. Ён справа ад нас у шапцы, я яго пазнаў
Паспяхова сліта! Проста не аднаго бонуса
betplays Під..сы…
Якія вы ненасытныя🤣
І так амаль усе казіно пераходзяць на адмыванне рэалам, а тут вы яшчэ хочаце на 2 разы, каб актыў быў!)
Я рады, што хоць хто-небудзь паспеў актываваць, хлопцы, тут справа ўжо ў іншым, як слот дасць, каму то 1 к, каму 100р, а вось адыгрыш ужо іншае справа.
TREGHOSSCKI
забраў дзякуй) праўда киптобосс нядаўна з такой жа акцыі так падвёў( набіў 200к+ а пры адкрутцы знялі да 5, але ўсё роўна прыемна было)
а я ўжо думаў гэта я не фартоўны, ужо пачаў паранаіць можа нумар жаліза змяніць, а то адна борода ў нашых ру скамах, а аказваецца не адзін я такі…😁
у мяне таксама роўна 99₽ дало.
у мяне таксама роўна 99₽ дало.
Відаць, раздача была не вельмі, мне хоць і дало з прыпынкам спіна 1,4к
Але ўсё роўна зліта за 5 хвілін😑, хоць Endorphina і давала часам па 300 р са спіна 2р, ну мне не хапіла сіл гуляць у Endorphina ўсю ноч 🤣
я як толькі на грошы перастаў гуляць у казіно, так у мяне ўвогуле слоты на бонусныя не іграюць пры адмыванні вэйджэра, ды і з дэпазітаў гралі курам на смех)
у унліме ў усіх штотыднёвыя фрыхі за свае цяпер адыгрыш?
Кажуць некаторыя асобы, што праз тыдзень, мне яны пасля дэпа ўвогуле не даслалі, прайшло 3 тыдні, так што, тут справа выпадку. Верць тым, што кажуць, ці лепш не дэпіць і верыць у цуд😶
У мяне заўсёды так: калі я залію, колькі заўгодна, на наступным тыдні, у чацвер спінаў не будзе. Калі не залію з панядзелка па нядзелю, Ірына на наступным тыдні ў чацвер спінаў будуць.
Так ужо больш за паўгода дакладна.
мне таксама цяпер сталі часта дасылаць , а раней толькі на деп)
Дзе вы гэтыя промікі хапаеце?))
Падкажыце, калі ласка, ці зараз рэальна дзесьці легальна на грошы пагуляць у Push Gaming з Расіі?
здаецца, раней на CryptoBoss можна было перавесці без камісіі прама ў казіно на даляравы рахунак і пагуляць)
Хлопцы, а криптобосс выводзіць бабкі?
так
так выводзіць а што ты спытаў?
А не скажыце куды хутчэй? Меркаванне спецыялістаў, ад душы дзякуй за дапамогу
з чаго дэпалі туды і хутчэй
Учора знайшоў бонус за рэгу ў 20еўра,у казіно Spassino, трэба было ў саппорт на імэйл напісаць тыпу дайце бонус, яны адказалі калі вам належыць бонус, ён будзе налічаны
Сёння заходжу, на рахунак паставілі блок🤦
Гады тры таму вывелі з гэтага бездэпа за рэгістрацыю 100 еўра на Skrill, лёгка адыграў.
паспеў х 400 у прагмаце злавіць да 100 падняўся і балік абнулілі…