Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,419 Адказаў
|
605,311 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
DDW5RV8H21Z
дадди адна актывацыя
Не-е-е,не депаў🙃
У каго на дэдди ёсць з бота?
прабач, забралі пазаўчора, забыў
ты толькі цяпер такую гульню заўважыў)))) гэта ўжо для ру стала стандартам у казіно))) раней дыстанцыяй забіралі, а зараз адразу, навошта ўвогуле натяк на вяртанне? і так дэпнем і дадэпнім да бонускі)))
Учора што скидвалі сюды казік за рэгу які 25 фрых даваў і макс кэшем 50$ Так для параўнання пакруціў, усё адгуляў балiк да 400$ пікавы падымаўся, усё ў адным правaйдары яшчэ і Betsoft, які ў нашых ніколі не гуляе, для параўнання сёння браў за балы промік у Riobet на 25$ з вагерам х1 так вось пасля адгулявання вагера ў мяне 1к засталося на балiку, гэта так для параўнання аддачы, больш у нашы смецця ніякага жадання круціць, хай жабы гэтыя самі ў сябе гуляюць… х1 вагер адгуляў у нізкадыспавым png і сьеў больш за палову, так яшчэ і бонуску спаліў натуральна на х15 па-іншаму і быць не магло…
Я ў гэтым казіку адбіў вагер, паставіў 50.4 на вывад, праз прыкладна 10 гадзін адміні адмянілі і сказалі, што максімум можна вывесці 50 і патрэбна прайсці вериф. Дакі закінуў учора, яшчэ не праверылі.
А што за казік, можна назву
Напішы ў лс,што за якія
Што за казік*
Усё правільна, хлопцы, насчёт аддачы ў замежных і ру казінах, у n1casinno зарэганы вельмі даўно (цяпер ру не прымае), так вось, з фрых далі больш за 10 еўра ў book of dead і я з іх 100 еўра наыграў зусім без высілкаў у пг-сафце (задавальненне атрымаў ад гульні) і потым у якія толькі гульні не заходзіў – у палове з іх налічыла, я аж ахрэнэў…. розніца вельмі адчувальная (bitstarz і bitkingz вельмі пасмоктваюць па аддачы, хоць папулярныя казіно здаюцца), у выніку ўсё ж зліў, бо там скрылл, нетеллер і банкаўскі пераклад (хаця можна было падцягнуцца і замуціць пераклад)
Што за казіно?!
Аналагічна, да таго ж не паказвае вагер адагрышу, а яшчэ яны там хітраюць, учора адзін супрацоўнік заікаўся пра правяраючы дэпазіт у 10$, сёння другі нічога не сказаў, толькі пашту даў куды докі даслаць, так яшчэ ў маім профілі якімсьці цудам змяніліся дата і дзень нараджэння, кароче ўстанова застае желаць лепшага, учора ставіў на крыпту 50$ думаў можа пракатіць, цяпер паглядзеў – адменілі, дэпаць туды па-любому не буду, не выклікае даверу зусім, ну прынамсі слоты яшчэ гуляюць і ў такіх сонечнаправайдэраў якіх усяго два…
там вывад толькі на біток
Ааа я так і не выйграў там
Я дату нараджэння наогул не ставіў пры рэгістрацыі, захожу ў профіль стаіць якаясьці дата не зразумела адкуль і як яе змяніць не зразумеў напісаў на пошту нічога пакуль не адказалі, гуляць уогуле варта ці не.
Няхай вісіць на балансе, не прайгравай! Калі Деп рабіць не будзеш. Можа час пройдзе, казік жывы будзе, тады і знімеш.
Як іх атрымаць? Код увесці трэба ці як?
Трэба WELCOME25 гульня, відаць, любая
Дзякуй, спрацавала. Увогуле там напісана што вагер на бонус + дэпазіт!
Нее, памыліўся, прабачаюся! На пошту прыйшло, што проста на бонус вагер х30
Мутная кантора, вагер паглядзець няма дзе, нават пасля адыгрышу паказвае баланс і бонусны, і рэальны, не зразумела, адыграў ты ці не, кароче сумняваюся, што там што-небудзь вывядуць, а там пабачым…
Там увогуле цікавыя хлопцы працуюць, у падтрымку пішаш, яны такое валяць, спачатку адна інфармацыя потым на ляту пераабуліся і ўжо іншая інфармацыя, мне здаецца гэта бяссэнсавая трата часу гэты сайт, пакуль ніводнага тут не бачыў хто выводзіў, пры тым я ўпэўнены што ёсць хто адыграў
Паглядзім, проста мне адзін адказваў што патрэбны праверачны дэп у 10$ а другі сёння ні слова пра гэта не ўзгадаў, сказаў пасля верыфікацыі магу вывесці, але зноў жа занадта мутная кампанія – уносіць туды што-небудзь я дакладна не планую..