Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,992 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
трэба было рэгіцца праз гуру, там гэты бонус 25 фрых, а ты паходу не праз партнёрку зарэгістраваўся
Шукаў рэф-партнёра, не знайшоў, вырашыў так😑
Усе, ён правільна зарэгістраваўся, трэба націснуць унізе redeem нет там партнёркі
Гэта так, не разумею толькі аднаго, было напісана 175, націснуў на кнопку, унізе напісана 25🤔
Ці ёсць у каго ліст на гаму?)
скрыпцяга
гэты бонус усім на гадавіну рэгі даюць) раз не актываваць то наўрад ці ў цябе год прайшоў)
7 дзён па 25 спінаў.
Што і патрабавалася даказаць, гамавская ссаніна ні сыгровак ні бонусак, проста без шансаў кавалак лайна адным словам!
ну а што яшчэ можна было чакаць ад сеткі котак))
У legzo адыграў промакод з бота, заліў мінімалку, адкруціў 3 разы. І адмоўілі ў вывадзе 10000р , патлумачылі вось так.
ну тыпу дэпнуць 10000 і зрабіць ставак на 30000) очередной роял-скам. Сёння размаўляў з падтрымкай відэаслотс. кароче знайшоў спосаб дэпіць і здымаць там. мне змянілі па просьбе метад з нетэлера на матчбетер. Да пабачэння сндскія помыйкі
Так гэтыя ашуканцы даўно такое практыкуюць, у мяне брат там заблакіраваўся менавіта па гэтай прычыне, самае цікавае што ён там гуляў, было некалькі дэпазітаў без вывадаў, а потым яму пашанцавала адыграць промік на 1к які і дакладна так жа 10к прымушалі дэпіць і адыгрываць х3. ён іх паслаў і заблакіраваў ак з таго часу ў іхняй сетцы нават не рэгістраецца, адным словам лахатроншчыкі, у іх можна толькі ўсаджваць бабкі, а калі табе пашанцуе яны знаходзяць мноства прычын не выплочваць, а калі не знаходзяць, то прыдумляюць на ходзе новыя правілы…
напісалі галоўнае мінімум тысячу а самі нічога хаха, ну а калі ты депнуў тысячу і адкруціў х3 то павінны вывесці 2т. тыпу деп косарь і косарь бонуса ці не?
Вось такое часам бывае па скрыпту)
мне дало 3к, паходу ўсё забраў, прабач, Колян))
у гэтай памыйні нават спрабаваць не хочацца) з іхнімі ўмовамі бонусаў.
Буй па 1 актывацыі 20 фс па 30р, вейджар х40, макс канвертацыя х1
mG413ult
Ni7Os4Sv
Сэнсу-то..Мне таксама 1200 даў, забавна, без шанцаў, х30 адзін раз бачыў..Я калі бачу промо ад сеткі Гама – коты, роялы, адразу зразумела, што адаграць будзе амаль немагчыма, бо гэта ёбаная донная ссаніна, а не казіно
пакуль мый вагер паціху, па маленьку)
Вам хоць па касарыку, а мне 660р дало ў гаме, чорт казіно адным словам, зараз спрабаваў вывесці рун4 вин, там ужо прайграў амаль усё, засталіся 2к на балiку, думаю з паршавой авечкі хоць воўны кавалачак, ставіў на вывад на латкойны, так вось перад гэтым ак верыфікаваў, выпіска з банка ў pdf-файле падышла як пацверджанне адрасу, вывад, канешне, адхілілі, і пачалося, сфатаграфуйцеся з лістком паперы і пашпортам, каб было відаць і локці і каленi, каб чыталася назва казіно і пашпартныя дадзеныя, кароче яшчэ крыху і я б іх паслаў і зліў балiк, але якімсьці цудам 7-е селфі іх ўлаштавала і быццам сказалі верифікаваны – можаце выводзіць, як жа яны ўсё ўскладняюць гэта проста капец, а калі б я ўнёс у іх? Тады што? нагому пабегчы па вуліцы з назвай іхняга казіно? Проста жэсць…
Локці і каленi – гэта што-та новае)) тыпа на чацвярых трэба што ці стаяць з паперкай у зубах))
Лутбокс у тг ў вас нармальна адкрываецца, у мяне х**ня вылазіць Упс! Мабыць, ты ўжо адкрыў актыўны лутбокс.
Або ж нехта апярэдзіў цябе і забраў усе бонус-коды Упс! Мабыць, ты ўжо адкрыў актыўны лутбокс.
Або яго за 40 хвілін ужо разабралі, боты ёпаныя, звычайна доўга вісіць
Пра каленi гэта я так дарэчы 😂, а вось локці і назва казiно + пашпарт і каб усё чыталася, гэта трэба мець праф камеру з мільёнам пікселяў, тым больш што ўжо, відаць, пацвердзілі ак, статус быў верифікаваны, але ім усё мала – трэба каб чалавек прысцанул і ўсё ў іх прайграў, гэта такія хітрыкі ў гэтых сяброў, яшчэ невядома. вывядуць ці не – не прыходзіць смс на пошту з пацверджаннем, я ім пісаў і на пошту ў саппорт – цішыня, хоць раней ад іх прыходзілі лісты ад менэджара, а зараз проста іхнія лісты ці сапраўды не даходзяць, ці ваду мацяць, а можа гэта ўжо май ру хурмой займаецца, трэба на Яндэкс-пошту пераходзіць, цікава, вывядуць ці зноў пачнуць мозг рабіць…