Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
599,586 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
rise of merlin даў крыху
XMTFt Монро адна актывацыя
Yeti90 і Yeti9 добра сыпалі.Потым Sakura fortune дала 50 баксаў.З Play’n GO Tom Madness толькі даў.А папулярныя deadы усё жруць.
Мала стварыў.трэба тысячу рабіць!і потым пісаць на форуме што не выводзяць што акк заблочылі!
у каго ёсць дрип промо,абмяняю на любы акрамя хайпа ,водкі,лібет
Можа, пытанне не па тэме ?) Зарэгістраваўся сёння з сайта тут у Monro, 1go і vavan казіно. Пацвердзіў пошты, тэлефон і прайшоў верыфікацыю. Купіў промік тут у Магазіне. Як хутка я атрымаю бездепы і прыйдзе ці нейкае апавяшчэнне пра іх нарахаванне?
на працягу 2 працоўных дзён прыйдзе код – здаецца ў ЛС
На пошту павінны прыслаць
Доступу да пошты няма, на якую тут зарэганы ў латест форуме
Таму спадзяюся, што прыйдзе тут у ЛС
Працягам 48 гадзін, не лічыўшы выхадных, апрацоўваюцца заказы з крамы. Прыходзіць усё на пошту.
Калі няма доступу да пошты, то звярніся да яго @vyacheslavlenin – ён па краме рашала.
Прывітанне грамадзяне лудоманы, ні ў каго выпадкова няма лішняга прома на гамму? Буду ўдзячны, калі скіньце ў лс) ўсім фарту!
крыптабос з переляку за 30 фс 3200 настукаў)Я аж чаём папярхнуўся)
прывітанне! ёсць на хайп? памяняемся?
Ні разу на хайп не бачыў прома, адчуванне што гэта ўсё нейкая легенда, іх не існуе)
Пасля вывядзення са скіптобоса, бездэп адыграў, называецца адключылі чацвярговыя фс, прычым адразу на ўсіх праектах гэтага борава 🤣
Два разы выводзіў, нічога не адключалі
Гэта значыць, табе якімсьці чынам пашчасціла, звычайна яны адключаюць ад бонусаў, калі бездеп адыграеш
Хз, дахуя вынес што ці?
Таксама ў Сриптобосс адключылі пасля вываду 3к
зараз актыўна гуляю ў іх лінейцы Крыптабосс Унлім і Хайп і ўжо другі тыдзень таксама перасталі даваць бездэпы
4к😆
Мяне адключылі і без вывадаў, трэцюю ўжо тыдзень няма.
Мне ўжо як месяца 4-5, не налічваюць фс, і хз, вернуць ці калі-небудзь іх, тп нічога не кажа
Хз, там логікі няма, выводзіў з бездэпа – не адключылі, толькі задэпіш, спінаў не ўбачыш, хоць хай ідуць у лес з гэтымі спінамі 50-150р у 98.5% выпадкаў, як і належыць з найвышэйшым ртп блэт🤣
Вывёў на мінулым тыдні са скрыптобосa 100к і з анліма 200к, але так, як толькі пачынаеш дэпіць – бездэпаў не ўбачыш, у іншых казіках звычайна наадварот лаяльнасць працуе, а тут … праз адно месца)