Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,505 Адказаў
|
608,027 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бонускі давалі, я і выводзіў з іх, бывала купляў фішкі на капейкі з выйгрышу ва фріролле, на аўкцыёне купляў і ўдзельнічаў у латарэі. выграваў спіны і выводзіў. Далей здарылася, што мне заблакавалі куплю манет на аўкцыёне)
Ууў, жорстка, мне так пару гадоў таму тупа павысілі кошт манет, было на 100уе ставак, павысілі да 330 за 1 манетку!!! Кэшбэк мля)))
Сёння вечарам прыйшоў ліст ад ПлейФортуны, 50 спінаў без дэпазіту, зашоў у кабінет , не, напісаў у чат ім, пакуль не зразумела ! Але сэнс такі, што можа ў каго таксама ёсць! Апошнім часам яны налічваюць ужо не ўпершыню!
Куды знік, дружак?)) Тут мне за 100 рублёў налічваюць)))
Нарэшце знайшоў бота, толькі там промікаў няма,як зразумець калі яны будуць?
Мне сказалі ў саппорце, што інфармацыю перададуць у тэхнічны аддзел, ну па-любому скажуць на 80%, што пісьмо прыйшло па памылцы
Прывітанне! Ды не, не знік, чаму ж:)))
трэба пачытаць, пра што гэтыя рублі…..:)))))
Фрэш ён трохі іншы, вось, напрыклад, самая крутая аддача, часцей за ўсё здымаю, гэта sol, а фрэш радзей, але калі выпадаюць – то топы, асабіста ў мяне так!
Вось практычна ўсе гульні, дзе я лавіў топы, гэта фрэш, але sol часцей! Таму нават не ведаю, што лепш, напэўна ўсё ж sol. Ну а рокс ужо пасля іх! Ну гэта асабіста для мяне.
Мне таксама прыходзіў ліст, але ФС не было, на што яны адказваюць, што лісты шле камп’ютар, а ФС асабіста налічваюць менеджэры гульцоў, каму лічаць патрэбным
Тая ж гісторыя, напішыце каля пяці нам, кажуць.
Да ўсё ў іх аднолькава ва ўсёй сетцы, у некаторыя слоты нават запыт ідзе праз рокса
Гэта так, з аднаго адрасу ідзе запыт,але ртп кожны можа выставіць свой і слот ужо трохі па-іншаму будзе гуляць
Усё, што даюць казікі – гэта байты на дэп) У котаў простая сістэма: мне даюць промік dep50fs – гэта на дэп фрыхі, я іх не карыстаюся; праходзіць тыдзень – яны даюць мне бездэп 200р, я не чапаю; даюць 300р – не чапаю, і так. Я разагнаў бездэп да 1200 і забраў, праўда прайшло амаль 2 месяцы. Так па ўсёй іх сетцы: анлім, криптобосс і хайп. На анліме ў мяне ёсць дэпазыты, верифікацыі, плацяжы, дакі – там мне фрыхі ні разу не давалі, а на хайпе і крипто боссе, дзе я проста зарэганы, мяне завальваюць фрыспінамі. Відавочна, што калі я іх адыграю, будуць прасіць дэпіць, праходзіць верифікацыі, таму я нават туды не лезу – і так вынік ясны, як і ў многіх праектах. Пра покердом і чемпионов увогуле маўчу)
Ну а калі там тая аддача.Яна можа і быць для тых хто ў мінусах там конкіх.Ці з абаротам не к**вым.Я там аддачы ў роялах не бачыў ніколі,Х 1000 пару раз
Хто там гуляе, пастаянна! За апошнія 2 гады дакладна больш за сотню раз быў злаваны больш х1000, а ўвым астатнім, на пальцах пералічыць можна! І тое, што мінусы ці плюсы – гэта дакладна не паказчык.
Ну гэта не значыць, што там Жора няма, часта жрэ і нямала!
у лс, дружак. і ипастрикс таксама..
Дзіўна, што з такой шчаслівай серыяй і аддачай ты сядзіш на форуме за халявай. Бо калі палічыць з невялікім акругленнем, дзе 2 гады прыраўнаем да 700 дзён, больш за сотню разоў зрабіць >1000, то гэта як мінімум х1000 кожныя сем дзён, г.зн. раз на тыдзень, мінімум! І тут альбо хтоcь пя$дзіць, альбо лавіць іксы пры стаўцы ў 0.1р.))
Значыць нават больш, чым раз у сем дзён. А тое, што яны жаруць, гэта ў разлік не ідзе. Вось я 30 хвілін таму злавіў х1200, ужо больш за палову няма.
А што да халявы, усе тут сядзяць дзеля яе? Я ўпэўнены, што 70% сядзяць тут не з‑за халявы!
Тут купа дарослых людзей, сем’і, дзеці, я вельмі сумняюся, што такія людзі тут сядзяць дзеля халявы. Ну прама вельмі!
Я звычайна гуляю 1-3 разы на тыдзень, ну прыкладна, бывае больш, бывае менш. Звычайна гэта ноч! Ну вось пасядзь з 22:00 вечара да 6:00 раніцы, гуляючы па 10-20 рублёў. Я ўпэўнены, што зловіць больш х1000 хаця б 1 раз, можа 2.
Ну не ў котах! Хаця б у рокс, сол, старда.
ты глыбока памыляешся)) х1000 гэта пістэц якая рэдкасць стала, глядзіш усе бонусы аднолькавыя па скрыпце пустыя, нібыта пiляць у дзень сурка трапіў. х100-200 злавіш ужо шчаслівы.
Я не ведаю, я вось толькі палчаса таму злавіў.
Не хачу накаркаць, я якось трымаюся, у невялікім плюсе. Але звычайна гуляю з 20-25 гульняў, пастаянна адны і тыя ж.
Вось, напрыклад, за люты месяц у chance 40 6 разоў злавіў ад х1000 да х1750, адзін раз у who is bridge, у chance 20, 1 раз х1200, сёння яшчэ раз, але гэта ўжо не ў разлік.
Ну і ў royal x mass 1 раз тысяча з капейкамі, гэта тое што ў памяці.
Так, бывае, што максімум х300 за ноч, але гэта зусім няўдала.
і гэта ўсё толькі royals, адзін раз толькі ў крыптабосс х1000 у razor shark (манета)
у котах за 2 гады ні разу нават х800 не лавіў
+ the emirage
Кажуць, у Pin Up фрыбеты налічвалі, у мяне пусто, можа камусьці яшчэ налічылі🤔
таксама няма фрыбета, дэпы былі, але даўно
Тут няма актывацый,у котах такія бонусы індывідуальныя. Сэнсу няма выкладаць іх у тэме ” бездэпазітныя бонусы”