Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,745 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
усім прывітанне! Падкажыце, калі ласка, а з бота промакоды можна толькі адзін раз актываваць? ці ў некаторых казіно можна і не адзін раз?
У ўсіх казіно ёсць свае правілы і іх трэба чытаць. Адзін у полі не воін, для гэтага ёсць Latest:)!
З сеткі роял можна актываваць толькі адзін раз, у астатніх можна і 2 і 3 разы, але з улікам, што там быў дэп паміж прома, гэта з сеткі катаў, хоць ведаю, што ў некаторых актываваліся па некалькі разоў без дэпазіту
дзякуй за адказ.
На днях правілы памянялі. Ці закранула гэта іншыя правілы ці не – пакуль невядома. Можа таксама як Плейфортуна
А чаму не выводзілі?
GMC5SXP1SJ2 гама
Дзякуй
Не працуе
Unlim патрабуе селфі???? за 4 тыс. рублёў
чорт, які ж гэта гнілы праект
Да гэта яшчэ па божаму, вось пф. там у мяне быў такі гемар, то рукі не ўлазалі, то даныя пашпарта не чыталіся, то асабісты кабінет на фоне фота не было бачна, я іх амаль не паслаў, і скаргамі запалохваў і па добраму і па кепскаму, ледзь-ледзь прайшоў там вериф, яшчэ гамма рабіла мозгі нейкай дадатковай праверкай, там была такая ж байда пра рукі і нечытальнасць пашпарта, я на іх тут скаргу збіраўся пісаць і стрымеру, праз якога зарэганы, тлумачыў, у выніку як-небудзь вывелі і верифікавалі, потым сталі названіваць з прапановамі, дагэтуль час ад часу тэлефануюць, учора толькі пачуў – здароўце гэта казіно гамма, адразу паклаў трубку…
А яшчэ вось цырк з’ехаў, а гэтых клоўнаў забыўлі, як пачуў там умовы атрымання 50 кручэнняў, дык мяне ледзь не знудзіла, мала таго што адыгрываць за свае, дык яшчэ і вэрыфікацыю ўсяго і адразу, не здзівлюся калі яны ў выніку папросяць і фота з пашпортам і нумарам дома з камп’ютарам у руках, агідная кантора, з якой няма ніякага жадання мець справу, спрабаваў яксьці пару хвілін дэпазітаў, слоты мёртвыя і ўмовы плюшак там, мякка кажучы, не інтрыгуючыя…
Бездэп у раменбет RAMEN-FRIDAY 20 фс па 10р вагер х10 актывацыі абмежаваныя
Прабачце! Гэты бонусны код больш недаступны, бо дасягнуты ліміт яго выкарыстання.
Я ж напісаў пра ліміт і ты мне кідаеш, што ўжо ліміт.
Верагодна, калі ты гэта сюды скінуў, ліміт ужо быў вычарпаны
10 промікаў па 500 р. у Кент і Дэдди за ўвесь час, ні адзін не адбіўся, нічога не дае, спрабаваў розныя правайдары…
Дзе вы іх адбіваеце,колькі спінаў робіце ў слоце?
Два разы ў Кенце адбіваў па 200к
Дайце на Монро, калі ласка, промік
А пруфы ёсць?
Дзякуй бро , спрацав. Афігенна. Жэнек99 знік. Не відаць:)
Акаўнт быў верыфікаваны і выплаты былі, яны зноў запатрабавалі фота пашпарта і 3 дня Прабачце, ніколі больш не буду мацярыцца!….ці ў іх мазгі, што фота ім не падабаецца
Я проста бачу, што бачу, калі гуляю. Як у Марсбеце
не дарма я заблочыўся ў гэтай помыйцы,5 фрыспінаў шчодра!
За тое па 80 руб😁