Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,554 Адказу
|
610,760 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прашу адобрыць толькі другое паведамленне , там дзе правільная інфармацыя пра атрыманне бездапазітнага бонуса. Спадзяюся форумчанам спатрэбіцца.
Luky7 чакайце, 20 фс
Таксама прыйшлі ФС, наваліла пісец хоць фуру адгружай бабла, цэлых 4р , адна сыгроўка была😆
Блін, вывёў 1,5 капейкі, усе бонусы адрубілі, так не цікава 😑
Дзіўна, цяпер зайшоў, а ў мяне там 350р з дзікім вагерам, незразумела. но вельмі цікава…
Ты ж нібыта выводзіў, ці памыляюся?
Не да вываду так і не дайшло, 2к было я іх зліў у выніку…
Табе далі 2-і шанец🤣
Вы дэбiлы, чытаць умееце? Вам ужо мадэратар неаднаразова казаў, што ў тэме толькі бездепы, навошта вы гэтую ахінею постыце, тым больш з адыгрышам за рэал і канскім вагерам? Што з вамі не так? Ужо сапраўды раздражняеце, адкуль вы бярэцеся то…
Для дапаўнення
Мадэратар папрасіў і ваўчэры кідаць толькі ў лс, а не ў гэтай тэме.
Бро , табе ж ужо пісалі, пішы па справе, выпей па рюмачцы какава ты тут столькі вады ліеш.
Можа лепш лімонаду?
Хлопцы, а ў сацсетцы цяпер РФ верыфікуюць?
Ідзе ўжо 2-я тыдзень, а ад іх цішыня
Ёсць ваўчар на гамму, калі што пішыце ў лс, так аддам
Пытанне па tedbet,шлюць кожны дзень па 20 фс у догхаус больш за 2 тыдні ,у ўсіх так хто дэпазітаў?
Там 200 спінаў па 20 шт налічваюць за деп. Ты даўно рэгіўся? Я нядаўна спрабаваў, не давала ўвесці пошту і тэлефон, нейкую памылку выдавала.
4 лютага рэгістраваўся,4 дэпазіты,узяў усе бонусы,і вось па 20 спінаў з таго часу кожны дзень налічваюць,першы вывад доўгі – паў дня,потым на працягу гадзіны,з верыфікацыі толькі пашпарт
Усім прывітанне а пра Проспер казіно нічога не чуваць? Калі яны вяртаюцца? У мяне там 100$ вісіць, а яны зачыніліся на час, як я зразумеў🥲
Што гэта ўвогуле??? Тыпа, куратар ад Чэмпіёна?)) Ці менеджэр ва ўсёй сваей прыгажосці паўстаў перад форумам?… А як думаеш — 1500 адкруціць х3 і вывесці пры ўдалым раскладзе хоць бы 3000? Або адкручваць 2000-3000 з ФС х25 (!!!) і, напрыклад, не вывесці ні фіга, страціўшы пры гэтым і ФС і свой дэп?))
Ад x1, калі адыгрываеш у betplay вывады з сацыялькі, бывае з 10 застаецца 3-4€, пра што ўжо казаць у гэтым выпадку.
дэддзі DDR7VY01A12
DDZ73NWSU13
Там рандом. У мяне у мяне адзін акк верифікавалі за суткі, другі за 1,5 тыдня, яшчэ адзін верифікавалі каля 3 тыдняў.
Ппц, ок, буду ведаць
Анлим казіно фрыспіны налічылі.
я на адным аакке прапускаю турніры а як вы з некалькіх гуляеце жэсць, нават са спідхаком цяжка