Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,267 Адказаў
|
597,490 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я паспеў
Ну, нарэшце вывелі. 10 гадзін чакаў. Вось цяпер пытанне, з піастрыкса на ТынькоФ час таму ўжо кінуў…. Па ходу піастрыкс толькі са Сбером нармальна ладзіць
А мне вельмі нават зайшоў новы казік
у мяне 4 гадзіны вывад на виза юмани вісіць у пиастрикс
Думаю, не важна які банк, хз па якім раскладзе яны выводзяць. Я заўсёды выводзіў на карту ВТБ, ПСБ 30 мін – 6 гадзін. Учора паспрабаваў СБП Тинькофф – прыліцелі праз 5 хвілін. І сёння таксама паспрабаваў, але ўжо праз 7 гадзін прыйшлі.
Калі на роялах не выводзяць даўжэй за 4 гадзіны, напішы ім у падтрымку, яны павінны паскорыць, у іх па правілах вывад 4 гадзіны.
Таксама спадабаўся, бонус мыў у спейсе))
Буй доўга выводзіць на піастру?
да 2-х гадзін звычайна.
Буй гэты што яму трэба,1500 на вывад паставіў,адменілі,у тп кажуць праводзілі праверку па вашым профылі,зноў ставьце на вывад.Яны што там абеднелі бедолагі што ці,за капейку дабіцца хочуць
Я на Альфа-Банк з пиастрикс па СБП хвілін 20 выводзіў
Хлопцы, калі справа дайшла да вывадаў, казіно ЛакиСевен, адкажыце хто сутыкаўся, рабіў дэп па карце, паставіў на вывад на крипту, у суппарце сказалі, што можна.
Што хутчэй, на крипту ці на карту, ці ўвогуле і тое, і тое доўга?
прследнее время пиасирикс и на сбер раз на раз не приходится. а по номеру карты так вообще отказ постоянно. а поддержка шаблонами про технические сбои отвечает. Раньше был неплохой кошелёк, сейчас че то совсем никакой стал . как повезёт теперь. либо нормально, либо ждёшь… мне чек нужен был о переводе, чтобы были видны реквизиты получателя. в поддержку обратился. они создают запрос и в итоге сутки прошли, чек так и не получил. благо дело само все решилось, а так ещё чек элементарный будьте готовы ждать.
Адыгрываў бездэп, рабіў з крыпты, вывад вісeў больш за 2 сутак, стаміўся чакаць, прайграў усё, больш туды ні нагой, выводзіць больш за 2 сутак на крыпту – гэта чыстае дно
Я так зразумеў, гэта быў першы і апошні раз? Ці былі іншыя метады вываду?
Апошні, пасля 2-х сутак адказаў «чакайце, чакайце», вялікая чарга кококо, ну што ад іх яшчэ чакаць, доўга ўсё, крыва
вось гэтым яны рэгламентуюцца, нібы на дадатковай праверцы да 72 гадзін. Ответ в чате : Сяргей, ваша выплата знаходзіцца на дадатковай праверцы адміністрацыі казіно. Згодна з правіламі нашага сайта, выплата можа быць затрымана на перыяд, неабходны для праверкі. Тэрміны не рэгламентуюцца, арыентыровачны час праверкі складае 72 гадзіны. Калі ласка, чакайце. Згодна з правіламі нашага сайта, пункту 8.13.6, казіно пакідае за сабой права правяраць асобу карыстальніка да выканання выплаты і ўтрымліваць яе на час, неабходны для такой праверкі.
Гэта яшчэ нармальна, але адказ суппорта ўвогуле мяне ўбіў у лаки севен
у іх гэта нармальна – у выходныя не выводзяць, кажуць, але мне вывялі ў нядзелю, чакай, выведуць, а вось ад роялаў я ўвогуле не чакаў, спачатку мне мурочылі з багам ад Amatic. Потым сказалі ўвядзіце суму на балансе – гэта 6к – і адыграйце ў трохкратным памеры, і прыкінь, я ўсё гэта зрабіў і цяпер (Слова выдалена сістэмай) на нейкай дадатковай праверцы, такое адчуванне, што ў Вулкане хутчэй выводзяць
Ты на што рабіў вывад?
на карту Сбербанка , я ўсё верифікаваў спачатку
Ок, дзякуй 🤝
Рашыў паспрабаваць на крыпту, хаця б зразумець, як кашалёк працуе, у гэтым справе навічок. Але адразу зразумеў, што з дэпа́мі да іх і ногай не пайду.
на крыпту спрабаваў, сказалі трэба таксама ўнесці першы дэп з крыпты, каб верифнуць кашалёк ( я лічу гэта поўны бред)
кароча, замяніў на вывад на карту🤣 каб дакладна
Ну да, дэп з крыпты для верыфікацыі – гэта шыза, хоць бывае яшчэ больш бянтэжна. Пару месяцаў назад хацеў у мерс дэпнуць, вырашыў прайсці верыф загадзя і мне саппорт выдае дзіч, што патрэбны скрын крыптакошалька з дадзенымі, што ён на мяне і г.д., жаданне дэпнуць адразу адпала)