Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,402 Адказу
|
603,964 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я таксама не зразумеў увёў ваўчараў не знойдзена, потым у абмеркаванні заглянуў думаю дай яшчэ раз паспрабую і актываваўся, незразумела але прыемна хаця б пакруціць…
Буй выводзіць без депа?
Аддача ў гэтых памойках горш, чым вулканскіх, там хоць нешта паігрывае, а ў гэтых проста 0 аддачы я хз. хто туды депат…
Ты думаеш ці дакладна ведаеш? Гэтыя казіно і іх сетка хз колькі гадоў ужо шатаюцца па розных рускaмоўных парталах і даўно не чуваць, каб адтуль хтосьці што-небудзь выводзіў.
У мяне практычна адзін у адзін, як і ў цябе🤦
У некаторых увогуле ппц, напрыклад
Табе ж ужо напісалі, inclave не выводзяць.
Навошта ты займаешся аўтатрэнінгам?
мне ў Клеокатры дало 2 разы функцыю за 35 спінаў. у выніку 3500р, а якая ад гэтага толку? ніводнай бонускі потым. усё сліта без шанцаў. уся сетка катоўская чмаўная. туды трэба заходзіць з дэпазітам 50 тысяч, і то не факт, што хоць нешта ўбачыш.
Ну
Я ўяўляю, колькі ён будзе адкручваць вейджар х50 ад сумы, ну 85 – гэта проста зусім мала, ну а так па мне лепш менш, каб было прасцей адкруціць і паспрабаваць не на бонусны потым
Пагаджуся з табой, колькі дэпаліў, усё зліваўся, слоты нейкія памерлыя, хоць мяняў правайдэраў як пальчаткі, а сэнсу 0…. Ці маё шчасце такое ахернае🤦
Бяда гульцам, калі стример надумаў адкрыць сваё казіно.
Проверьте промакод TL30 у N1бет 30фс , вэйджар х30 адыгрыш з бонусных, калі не актывуецца паспрабуйце праз чат актываваць.
код спрацаваў
У каго даўно не было дэпаў, не даюць.
у мяне апошні дэпазіт быў у пачатку лістапада,і код спрацаваў у мяне без звяртання ў службу падтрымкі
Ну не ведаю, у чаце сказалі тыпа ” пасля апошняга дэпазіту вы ўжо атрымалі бездэп коды, ваш працэнт бонус -дэп перавышае і. т.д. і Вам не належыць”
ў казіно заўсёды так было,на іх меркаванні!
Пра каго ты гэта,я проста не ў курсе
вось у мяне таксама,я ад гэтай сеткі ў шоку, у Дэдди і КЕнт штук па 15 дэпав або промакодаў па 500 руб-ни аднаго вываду,іншы раз былі бонусікі па х20.
Нават па тэорыі верагоднасцяў калісьці павінна было аддавацца норм….
як тут вышэй ужо пісалі,Клеокатра лепш грае)
яны відаць угарнулі,за тое што я іх х**ямі крыў
цяпер за@блюся адмываць)
Я вывёў як то 1к, зайздросціце 😁
адматываючы вагер зноў пераканаўся,што казіно KENT і ўся іх кампанія,смецьц@.
толькі слот Клеапатра быў бонусным, відаць, гуляў у казіно))) іншыя слоты і правайдары мёртвыя.
Буй 10 Фс вісіць на акаунце.
Дабрага ранку
Мля узяў “зняў з мовы” 😁 пакуль шукаў кто , дзе ў якой тэме кінуў, ты апярэдзіў , ад сябе дадам краіна 😁🤞✌️